Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εξετάσεις πήξης αίματος στην 17η εβδομαδα κύησης κορίτσια sos

Recommended Posts

Καλησπέρα θα ήθελα τη βοήθεια σας χθες πήρα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις πήξης του αίματος Όλα είναι φυσιολογικά μόνο που το APTT είναι αρκετά ανεβασμένο και ανησυχω πείτε μου αν ξέρεις κατ ι σχετικά με αυτό 

Τό από αποτέλεσμα μου ειναι 54.4 sec 

Και φυσιολογικές τιμές είναι 29-39

Διαφημίσεις

Καλησπέρα θα ήθελα τη βοήθεια σας χθες πήρα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις πήξης του αίματος Όλα είναι φυσιολογικά μόνο που το APTT είναι αρκετά ανεβασμένο και ανησυχω πείτε μου αν ξέρεις κατ ι σχετικά με αυτό 

3 ώρες πρίν, GEORGIAAAAA είπε:

Υπάρχει περίπτωση να έχετε κάποια αιμορραγική διάθεση? Υπάρχει οικογενειακό ιστορικό αιμορροφιλίας ή αιμορραγιών?

Αν όχι, ζητήστε επανάληψη στο εργαστήριο που τις κάνατε - μπορεί το αποτέλεσμα να είναι λάθος.

Αν δεν είναι λάθος θα πρέπει να γίνει επιβεβαίωση με περαιτέρω έλεγχο (όχι από εσάς- το εργαστήριο οφείλει να κάνει περισσότερες εξετάσεις στο δείγμα που θα δώσετε). Ο περαιτέρω έλεγχος θα δείξει τι φταίει. Αν το εργαστήριο δεν είναι σε θέση να κάνει τον περαιτέρω έλεγχο ("τεστ ανάμιξης") πηγαίνετε σε άλλο εργαστήριο, για να μη βρεθείτε να δίνετε αίμα 2-3 φορές σε λίγες μέρες σε διαφορετικά εργαστήρια.

Σας ευχαριστώ για την απάντηση.

δεν εχω καποιο προβλημα δεν  εχω δει αιμα  οι εξετασεις που εκανα 

Ειναι χρονος μαρτυρα12.5 sec ΦΤ 10-13

Χρονος ασθενους 13.5 sec         10-13

Δραστηκοτητα 91.0      %          86-100

INR  1.09          ΦΤ 0.85 - 1.15

ΑPTT 54.4 sec  ΦΤ 29-39

Ινωδογονο 347.3 mg/dl  ΦΤ 200-450

Διαφημίσεις

1 hour ago, GEORGIAAAAA είπε:

Σας ευχαριστώ για την απάντηση.

δεν εχω καποιο προβλημα δεν  εχω δει αιμα  οι εξετασεις που εκανα 

Ειναι χρονος μαρτυρα12.5 sec ΦΤ 10-13

Χρονος ασθενους 13.5 sec         10-13

Δραστηκοτητα 91.0      %          86-100

INR  1.09          ΦΤ 0.85 - 1.15

ΑPTT 54.4 sec  ΦΤ 29-39

Ινωδογονο 347.3 mg/dl  ΦΤ 200-450

Καλημέρα. Είναι πολύ πολύ πιθανό να είναι λάθος το αποτέλεσμα. Εγώ 3 φορές σε πολύ γνωστές αλυσίδες μικροβιολογικών  και μου έκαναν λάθος τα αποτελέσματα σε εξετάσεις πήξης αίματος.Και όταν επανέλαβαν την εξέταση με το ίδιο δείγμα πάλι λάθος ήτανε γιατί είχε να κάνει με τον τρόπο  άμεσης συντήρησης του δείματος. Αναγκάστηκα και ξαναέδωσα δείγμα. Καλή συνέχεια.

Σ ευχαριστω πολυ οταν πηγα να παρω τις εξετάσεις μεσημέρι  γενικη αίματος και τέτοια της πηξης δεν ηταν ετοιμες λογο διακοπης ρευματος πήρα τηλ σημερα και λεω υπάρχει περιπτωση να ειναι λαθος λογο διακοπης και μου λεει οχι

πρίν από 15 λεπτά , GEORGIAAAAA είπε:

Σ ευχαριστω πολυ οταν πηγα να παρω τις εξετάσεις μεσημέρι  γενικη αίματος και τέτοια της πηξης δεν ηταν ετοιμες λογο διακοπης ρευματος πήρα τηλ σημερα και λεω υπάρχει περιπτωση να ειναι λαθος λογο διακοπης και μου λεει οχι

Δεν είναι απαραίτητο να έγινε λάθος λόγω διακοπής ρεύματος. Για εξετάσεις πήξης αίματος λίγα εργαστήρια είναι καλά. Αφου εγώ μετά  ενημέρωνα με έμφαση την αιμολήπτρια ότι είναι εξέταση για την πήξη αίματος. Εννοείται επαναλαμβάνεις την εξέταση.