Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μήκος τραχήλου κ πρόωρος τοκετός


Recommended Posts

Καλημέρα σας! Είμαι καινούρια στο forum κ πήρα το θάρρος να γράψω εδώ να μοιραστώ την αγωνία μου μαζί σας... Έχω διαβάσει παρόμοια θέματα και "παρηγορουμαι" αλλά προτίμησα μετά από καιρό να μιλήσω για εμένα. Για να μην πολυλογω αυτή τη στιγμή είμαι στην 23η εβδομάδα εγκυμοσύνης και περιμένω ένα υγιέστατο αγοράκι!Στην τελευταία μου επίσκεψη στο γιατρό για να μπω κ στο θέμα που αναφέρω κ στον τίτλο,ο γιατρός μου μέτρησε το μήκος τραχήλου στα 26χιλιοστα.Μου είπε ότι έχω αυξημένες πιθανότητες για πρόωρο τοκετό αλλά δεν είναι κ τραγική η μέτρησή μου.Να σημειώσω ότι είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη.Δεν έχω ιστορικό επεμβασεων ούτε τπτ παρόμοιο.Μου είπε να μείνω σπίτι,να μην βγαίνω να μην κουραζομαι να μην περπατάω να μην να μην να μην...Επίσης ενώ έμενα σε νησί πλέον ήρθα στο πατρικό μου στην Αθήνα για να είμαι κοντά στο γιατρό μου.Εχω αρχίσει να σαλταρω σπίτι..διαβάζω κ άρθρα να δω τι σημαίνει το μήκος τραχήλου κ ο πρόωρος τοκετός και ενώ έλεγα ν πάω καμία βολτιτσα (χωρίς υπερβολές πάντα)  σε λίγο καιρό,με αυτά που διαβάζω από άλλες μανούλες που γεννήθηκαν αρρωστα τα μωράκια τους, αυτά που κατάφεραν να γεννηθουν δλδ κ να παραμείνουν ζωντανά, τα έχω κάνει πάνω μου!!!!μέχρι που σκέφτομαι να μην ξανασηκωθω απ το κρεβάτι να ελαχιστοποιησω τις πιθανότητες.  έχει καμία παρόμοιες εμπειρίες να μου δώσει καμία συμβουλή μπας κ ηρεμήσει λίγο η καρδούλα μου ? 

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Μην αγχωνεσαι όλα θα πάνε καλά. Απλά απ τη στιγμή που σ είπε ο γιατρός σ να είσαι γενικά ξάπλα κ να μην κουραζεσαι αυτό να κάνεις, θα περάσει ο καιρός.. Σημασία έχει να είναι καλά το μωρακι σ κ να γεννηθεί υγιές.. Είναι ευκαιρία κ για ξεκούραση γιατί αφότου γεννήσεις σε περιμένουν πολλά ξενύχτια!! :-P μην διαβάζεις βέβαια διάφορα στο ίντερνετ κ πανικοβαλλεσαι! Σ εύχομαι να έχεις μία τελειομηνη κύηση.. Αλλά κ να γεννήσεις κ λίγο νωρίτερα σημασία έχει να είναι το μωρακι γέρο!! :)

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...