Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες/όλους!!

Είμαι καινούργια στο forum, και την Κυριακή που μας πέρασε μπήκα στην 10η εβδομάδα. Δυστυχώς, κυρίως λόγω αμέλειας, δεν έχω κάνει ακόμη τις πρώτες εξετάσεις της εγκυμοσύνης που μου έγραψε ο γιατρός πριν 3 εβδομάδες (είμαι απαράδεκτη, το ξέρω...). Εχω σκοπό να πάω αύριο το πρωί και θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζετε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα που είμαι σχεδόν 11 εβδομάδων και δεν έχω ακόμη κάνει τις εξετάσεις...

Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ!!

Διαφημίσεις

τι να σου πω, κανονικά πρέπει να τις κάνουμε αμέσως μόλις διαπιστωθεί η εγκυμοσύνη και αυτό γιατί αν, λέμε αν υπάρχει πρόβλημα να αντιμετωπιστεί το συντομότερο δυνατόν..πρέπει να τις κάνεις όμως γρήγορα..

δεν υπαρχει προβλημα, μην αγχωθεις, αλλωστε θα πας...

Φανταζομαι μιλας για τις αιματολογικες. Μην αγχωθεις, κανε τις εξετασεις σου κ ολα θα πανε καλα.

Καλη συνεχεια, καλη εγκυμοσυνη κ υγιες μωρακι!

Δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, είσαι μέσα στα όρια. Μην το καθυστερήσεις όμως άλλο...... Α!!!!! έχε το νου σου ότι στην 12η κάνουμε αυχενική διαφάνεια!!!! Μην σου ξεφύγει.....

Φιλιά!!!

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας και τις ευχές σας...

Χριστίνα μου, για τις αιματολογικές λέω, θα πάω αύριο το πρωί και ελπίζω να είναι όλα καλά...θα σας πω τα αποτελέσματα...γενικά έχω πάρα πολύ άγχος...

Διαφημίσεις

Να σας πω τη μαύρη αλήθεια - είναι παρανοικό το ξέρω - πιο πολύ σκέφτομαι την εξέταση για το μυκόπλασμα και ότι θα πρέπει πάλι ν' ανοίξω τα πόδια μου (σόρρυ), και επίσης μη τυχόν μολυνθεί το μωράκι μου...είμαι εντελώς τρελλή...

Εγώ στη πρώτη μου εγκυμοσύνη το πακέτο το έκανα στη 10η, στο δεύτερο στη 9η όπου τελικά παλινδρόμησε μία εβδομάδα μετά (τσάμπα και τα λεφτά), στη τρίτη δεν πρόλαβα γιατί απέβαλα νωρίς, στη τέταρτη (τώρα δηλαδή) τις έκανα στη 10η. Απλά όπως είπαν τα κορίτσια, προσοχή στους μεγάλους υπέρηχους. Τώρα όσον αφορά το δείγμα για το μυκόπλασμα, τι θα κάνεις; αναγκαστικά θα πας και θα το κάνεις, αν από τώρα κολλάς σε τέτοια σε φαντάζομαι στο ξύρισμα και στο κλίσμα της γέννας... (έτσι ήμουν και εγώ αλλά άλλαξα αναγκαστικά)

Nat - Left νομίζω ότι όσο περνάν τα χρόνια χειροτερεύω...στο πρώτο μου παιδί, πριν 7 χρόνια, δεν με ένοιαζε τίποτα...ούτε άγχος, ούτε φόβος...τώρα, και λόγω ηλικίας (38) και λόγω προσπαθειών 2 χρόνων, δεν με αναγνωρίζω... εύχομαι καλή συνέχεια σε εσένα και όλες τις κοπέλες... :D

Έχεις ξαναγεννήσει και έχεις τόσο άγχος;;; ʼκου να δεις, όταν γέννησα τον γιο μου ήμουν 27, στα μικρά θα είμαι 30 +2 μηνών (η μπέμπα), είχα απίστευτο κόλλημα και κόμπλεξ με τους πάντες και εξακολουθώ να έχω αλλά εκτός των γιατρών και των νοσοκόμων. Την τελευταία φορά που μου πήραν δείγμα για μυκόπλασμα σκέφτηκα "¨μόνο το δικό μου έχουν δει;;;;" και έτσι πέρασαν τα 30" και τελείωσα... εγώ αγχώνομαι για το θηλασμό, δεν θέλω να δει ΚΑΝΕΙΣ το στήθος μου... αλλα τι να κάνω, δεν έχω λεφτά για να παω σε μόνοκλινο άρα θα κάνω υπομονή.

Η ώρα η καλή

Διαφημίσεις