Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλημερα σας,

Ειμαι νεο μελος κ ειναι η πρωτη φορα που γραφω για κατι δικο μου.... ή της κορης μου. Εχω μια κόρη 3 χρονων και εχω μεγαλο προβλημα με τα κακα... δεν τα λεει. Ηταν δυσκοιλια απο μωρο, και επειδη πονουσε οταν τα εκανε τα κακα της το πηρε απο φοβο. Τωρα τρωμε πιο σωστα και έχουμε φτιαξει το θεμα της δυσκοιλιότητας. Αλλα συνεχιζουμε να μην τα λεμε. Στο σπιτι την καταλαβαινω ποτε θελει να κανει κακα και την παω στη τουαλετα. Βεβαια τις περισσοτερες φορες δεν τα κανει και τα κραταει και στη τεταρτη ή την πεμπτη φορα θα τα κάνει στη τουαλετα και ισως κ λιγο πανω της. Τωρα ομως παμε παιδικο και ηλπιζα οτι θα διορθωνοταν λίγο ή κατασταση. Αλλα οχι, συνεχιζει και τα κρατάει ή τα κανει πανω της και το χειροτερο κραταει κ τα τσισα της κ η κατάληξη ειναι να τα κανει πανω της.... ( 3 αλλαξιες πλεον στη τσαντα για καλο και για κακο). Δεν μπορω να πω τα τσισα πλεον τα λεει αλλα με τα κακα εχω μεγαλο θεμα. Εχω μιλησει κ με ψυχολογο και μου ειπε να μην τη μαλωνω και να της πω οτι και εμεις οι μεγαλοι αν δεν τρέξουμε να παμε στη τουαλετα θα τα κανουμε και εμεις πανω μας. Αλλα τιποτα. Μηπως καποια μανουλα εχει βρει καποια λυση να με βοηθησει...;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εχεις μιλησει με τη δασκαλα του παιδικου σταθμου;;Εχουν τον τροπο τους και τις καταλληλες γνωσεις και βοηθανε πολυ.Η δικη μας τουλαχιστον μας εχει βοηθησει σε πολλα θεματα.Προσωπικη εμπειρια δεν εχω να σου πω αλλα αφου συμβουλευτικες ψυχολογο κανε οτι σου ειπε και μιλα στον παιδικο .Κανουν θαυματα.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

καλησπέρα,

 

και εμενα η μικρη μου εκανε τα κακα της στην πανα για πολυ καιρο, μεχρι που με προετρεψαν απο τον παιδικο να της μαθω να τα κανει στο γιογιο... μετα απο πολυ επιμονη και προσπαθεια, τα καταφερε. ουσιαστικα, αρχισα να της λεω οτι θα κοψουμε την πανα για τα κακα γιατι μεγαλωσε... την εβαζα στο γιογιο κ μετα απο μερες τα καταφερε... δεν ξερω τι την εκανε να μην θελει την τουαλετα ή το γιογιο κ προτιμουσε την πανα... φοβος, αγχος...

μετα περασαμε στο αλλο σταδιο, επειδη τα κραταγε στον παιδικο, επρεπε να μαθει να πηγαινει κ εκει... με τον ψυχολογο που μιλησες, εκτος απο την παραπανω συμβουλη που αναφερεις, μηπως σου εξηγησε για ποιο λογο δεν πηγαινει τουαλετα? τελικα η μικρη σου τα καταφερε?

 

 

iyr2p3.png

 

tIESp3.png

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...