Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σπερματεγχυση με φάρμακα

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους! Ήρθε η σειρά μου να γραφτώ στο σάιτ για να ζητήσω τη γνώμη σας και τις συμβουλές σας! Εδώ και 3 χρόνια προσπαθουμε για μωράκι χωρίς αποτέλεσμα,έχουμε κάνει εξετάσεις δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, το σπέρμα πολύ καλό σάλπιγγες διαβατες ορμόνες κανένα Θέμα ωορρηξία πολύ καλή κάθε μήνα. Οπότε ο γιατρός μας σύστησε να δοκιμάσουμε σπερματεγχυση σε φυσικό κύκλο, δοκιμάσαμε 2 φορές χωρίς αποτέλεσμα, έτσι μας είπε να δοκιμάσουμε με φάρμακα στον επόμενο κύκλο. Ξεκιναω με κλομιφαινη από τη 3 μέρα περιόδου μέχρι την 7,Την 9 μέρα υπέρηχο και μόλις είναι έτοιμα τα ωάρια ένεση για να γίνει προγραμματισμενη οωρηξια,μετα σπερματεγχυση και τέλος προγεστερόνη ενδοκολπικα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν σε κάποια από εσάς έχει δουλέψει αυτό το πρωτόκολλο αν είχατε κάποιες παρενέργειες από τα φάρμακα και αν υπάρχει κάποια συμβουλή να μου δώσετε! 

Διαφημίσεις

Καλησπερα Eleana85,

Την πρωτη φορα που εκανα σπερματεγχυση με αυτον ακριβως τον τροπο εμεινα εγκυος. Σου ευχομαι να πανε ολα υπεροχα! Η καλη ψυχολογια σιγουρα βοηθαει. Εγω ειχα χρησιμοποιησει κ cyclacur γι την ενισχυση του ενδομητριου.

• 1 month later...
On 8/11/2017 at 4:51 PM, nanakia said:

Καλησπερα Eleana85,

Την πρωτη φορα που εκανα σπερματεγχυση με αυτον ακριβως τον τροπο εμεινα εγκυος. Σου ευχομαι να πανε ολα υπεροχα! Η καλη ψυχολογια σιγουρα βοηθαει. Εγω ειχα χρησιμοποιησει κ cyclacur γι την ενισχυση του ενδομητριου.

Αχ μόλις με γέμισε ελπίδες το μνμ σου... Μετά από serpafar και ovitrelle με 2 αυγουλακια 20 κ 21mm και ενδομητριο 9, προχωρήσαμε σε σπερματεγχυση με αρκετά καλό σπέρμα την προηγούμενη Δευτέρα. Μετά την πρωτοχρονιά θα κάνω κ τη Β χοριακη... Βέβαια δεν έχω νιώσει τίποτα το περίεργο, απλά ελπίζω... Μακάρι... Καλές γιορτές και ευτυχισμένο το νέο έτος... Ελπίζω να μας φέρει ότι επιθυμούμε... 

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
"    
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω ποιες κάνανε σπερματεγχυση και πέτυχαν με την πρώτη??? Και ποιες γενικά πέτυχαν με αυτή την μέθοδο?έκανα την πρώτη μου και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα...αν και ήταν όλα παρά πολύ καλά όπως είπε ο γιατρός...Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Διαφημίσεις