Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αντιβίωση Norocin και πιθανότητα εγκυμοσυνης

Recommended Posts

Καλημέρα! Λόγω ουρολοιμωξης μου συνέστησε ο ουρολόγος αντιβίωση norocin, χωρίς να σκεφτώ πως είχα κάνει καποιες προσπάθειες για εγκυμοσύνη, norocin  πήρα 5 δόσεις (χάπια). Παρακαλώ αν υπάρχει κάποια άλλη κοπέλα που της έτυχε ας μου απαντήσει 

Έχω αγχωθεί παρα  πολυ

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Διαφημίσεις

Ακριβως ετσι ξεκινησε η εγκυμοσυνη μου......:)μακαρι να εισαι κ εσυ.

Ειχα παθει ουρολοιμοξη και πηρα αντιβιωση.Μετα απο δυο βδομαδες εμαθα πως ημουν εγκυος.Δε θυμαμαι ποια ειχα παρει αν και τη norocin την ξερω και ρην εχω παρει πολλες φορες.Ειχα ρωτησει το γυναικολογο μου πριν την παρω γιατι εκανα κ εγω προσπαθειες και μου ειχε πει πως δεν υπαρχει προβλημα.Εγω λογω μεγαλου προβληματος αμυγδαλιτιδας με πυρετο πηρα ξανα αντιβιωση οταν ημουν 6 μηνων.Απο κει και περα δεν μπορω να πω κατι αλλο.Αυτη ηταν η εμπειρια μου.Μην αγχωνεσαι γιατι μεχρι να μαθουμ οτι ειμαστε εγκυες σκεψου ποσα πραγματα κανουμε;Βεβαια εφοσον εχουμε την υποψια καποια πραγματα καλο ειναι να τα προσεχουμε.Γιατι δε ρωτας το γυναικολογο σου ;Η το γιατρο που σου την εδωσε.Οτι καλυτερο σου ευχομαι

Θα πρέπει να μιλήσεις με το γιατρό σου. Με τα περισσότερα φάρμακα ΑΝ υπάρξει θέμα τόσο νωρίς, είναι θέμα μία πολύ νωρίς αποβολής και όχι κάποιο πρόβλημα με το μωρό αργότερα. Eξάλλου ελάχιστα αντιβιωτικά από όσο ξέρω είναι ύποπτα για σοβαρά προβλήματα με το μωρό. Αλλά καλό είναι να ρωτήσεις το γιατρό σου να ησυχάσεις ή να πάρεις οδηγίες.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...