Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

MARSHMALLOWS

KANGOO

Recommended Posts

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΣΥΝΤΑΓΗ:

200 γρ. ζαχαρη

200 γρ. νερο

2 φυλλα ζελατινας (10 γρ.)

ζαχαρη αχνη για επικαλυψη.

χρωμα ζαχαροπλαστικης

αρωμα ζαχαροπλαστικης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Βράζουμε τη ζαχαρη με το νερο για 5 λεπτα.Μαλακώνουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρυο νερο, τα προσθέτουμε στο μειγμα, ανακατεύουμε και αποσυρουμε απο την φωτια. Αφήνουμε το μειγμα να κρυωσει και το ρίχνουμε στο μίξερ. Χτυπαμε έως ότου ασπρισει και σφίξει (οπως η μαρεγκα).Σταματάμε το χτύπημα. Σε μια λαδοκολλα, απλώνουμε ζαχαρη αχνη και απο πανω το μείγμα σε παχος 1-2 εκ. Πασπαίζουμε με αχνη και αφήνουμε για αρκετες ώρες εκτος ψυγειου να σταθεροποιηθει (προτειμότερο για 1 νύχτα).Κόβουμε σε μικρα τετραγωνα κομματια και τα τυλίγουμε με ζαχαρη αχνη. Εαν θελουμε, τα περναμε σε καλαμακια. Επίσης, καθως χτυπαμε το μειγμα , μπορουμε να το χρωματισουμε και να το αρωματισουμε.

**υπαρχει και η επαγγελματικη συνταγη αλλα χρειαζεται θερμομετρο ζαχαροπλαστικης..να καποιος ενδιαφερεται μπορω να την δημοσιευσω και εκεινη...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...

69Dzp3.png

06pBp2.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ

ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΥΛΙΚΑ:

125 γρ. νερο

60 γρ. γλυκοζη

600 γρ. ζαχαρη

80 γρ. ασπραδια αβγων

6 φυλλα ζελατίνας ( 30 γρ.)

χρωμα και αρωμα ζαχαροπλαστικης

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Μαλακώνουμε τα φύλλα ζελατίνας σε κρύο νερο και τα λιώνουμε σε λίγο βραστό νερό. Βράζουμε τη ζαχαρη με το νερο και τη γλυκόζη στους 130 C (ελέγχουμε τη θερμοκρασία με θερμόμετρο ζαχαροπλαστικής). Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα και προσθέτουμε σιγα σιγά το σιρόπι. Προσθέτουμε και τη λιωμένη ζελατίνα. Συνεχίζουμε το χτύπημα έως ότοου γίνει μια σφιχτή μαρέγκα. Εαν θέλουμε , προσθέτουμε σταγόνες χρωματος και αρώματος ζαχαροπλαστικής. Πασπαλιζουμε μια λαδοκολλα με άχνη και απλώνουμε πάνω το μείγμα.Καλύπτουμε με άχνη και το αφήνουμε εκτος ψυγειου να σταθεροποιηθει.Κόβουμε σε σχήματα και μεγεθη της αρεσεκειας σας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΎΧΙΑ

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ..

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

69Dzp3.png

06pBp2.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...
  • 4 months later...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΕΙΔΗ ΤΑ MARSHMALLOWS ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ. ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΖΕΛ ΚΑΙ MARSHMALLOWS.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΕΙΔΗ ΤΑ MARSHMALLOWS ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ. ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΖΕΛ ΚΑΙ MARSHMALLOWS.

http://www.sintagespareas.gr/sintages/to-magiko-glasso.html

Μοναδική συνταγή , απο την μοναδική Βίκυ! :D

Και αν πατήσεις στο γοογλε : recipe with marshmallows θα σου βγάλει πολλές κ διάφορες συνταγές!

http://www.google.gr/search?hl=el&q=+recipe+with+marshmallows&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&meta=

Καλή επιτυχία!:)

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Διάβασα τις συνταγές σας και μου άρεσε η γενική ιδέα, γιατί έχω την απορία...

Τι είναι τα marshmallows; Τα είχα βρει και στις συνταγές της παρέας και πάλι δεν κατάλαβα...

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Διαφημίσεις

coloured_marshmallows.jpg?w=300&h=241

marshmallows_edit.jpg

Μαριλίνα είναι τα "αφρώδει χαχαρωτά" σαν αυτα στην φωτό.

Πολύχρωμα ή λευκά. Όταν λιώσουν και γίνουν χαζαρόπαστα έχουν γευσή του γλυκού "υποβρύχιο".:)

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....