Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ!!!!ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ 16η ΕΒΔΟΜΑΔΑ'ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΜΒΡΥΟΥ'!!!Ο ΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ.ΞΑΝΑΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΙΣ 10.10.08,ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΙΣ 29.9.08 ΚΑΙ ΚΥΚΛΟ ΚΑΘΕ 25 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑΘΕΡΟ, ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΚΛΕΞΑΝ 40ΜΛ,ΣΑΛΟΣΠΙΡ,ΚΑΙ ΟΥΤΡΟΤΖΕΣΤΑΝ 3 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΣΤΙΣ 21.11.08.ΔΗΛ.ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ,ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΕΓΡΑΦΕ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ!!!ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΙΣ 27.11.08 ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣ KAI OTI MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ;

.png

TrZ8p2.png

Διαφημίσεις

Από ό,τι έχω διαβάσει εδώ μέσα φυσιολογικό είναι. Πολλές κοπέλες άκουσαν καρδούλα την 8η εβδομάδα.

Υπομονή και ψυχραιμία μέχρι αύριο. Εύχομαι μια καλή εγκυμοσύνη

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ!!!!ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 4 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ 16η ΕΒΔΟΜΑΔΑ'ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΜΒΡΥΟΥ'!!!Ο ΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ.ΞΑΝΑΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΙΣ 10.10.08,ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΤΙΣ 29.9.08 ΚΑΙ ΚΥΚΛΟ ΚΑΘΕ 25 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑΘΕΡΟ, ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΚΛΕΞΑΝ 40ΜΛ,ΣΑΛΟΣΠΙΡ,ΚΑΙ ΟΥΤΡΟΤΖΕΣΤΑΝ 3 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΣΤΙΣ 21.11.08.ΔΗΛ.ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΤΟΥ,ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!Ο ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΕΓΡΑΦΕ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ 3 ΜΕΡΕΣ!!!ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΤΙΣ 27.11.08 ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΝΤΟΠΛΕΡ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣ KAI OTI MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΑΜΕ ΕΞΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ;

Kαλησπέρα σου!!Καταρχήν ηρέμησε......Όταν έμεινα έγκυος την 6Η εβδομάδα πήγα στον γιατρό και απλά είδαμε το έμβρυο μου είπε να ξαναπάω στο τέλος της 8ης εβδομάδας για να μπορέσουμε να ακούσουμε την καρδούλα του διότι ήταν νωρίς!Μην ανησυχείς λοιπόν!Όλα θα πάνε καλά!!

ΖΟΥΖΟΥΝΙΤΣΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!!!!!

Διαφημίσεις

MAKARI KORITSIA TO STOMAXI MOU EINAI SFIGMENO SYNEXEIA!!!!KAI XERW AN OLA EINAI KALA ...DEN KANW KALA NA EIMAI ETSI!!!

Ηρέμησε και σκέψου θετικά.Άσε τις μέρες να περάσουν απασχολόντας το μυαλό σου κάπου αλλού.....Ο γιατρός τι σου είπε?

ΥΓ:Γράφε με μικρά και ελληνικά αν θές

ειπε να μην αγχωθω και οτι μπορει να κανουμε λαθος μια εβδομαδα στην ημερομηνια!αλλα μετα απο αυτο που περασα το καλοκαιρι δεν μπορω να ειμαι ηρεμη!!επισης αν αυριο δεν ακουσω καρδουλα ειπε πως παμε για αποξυση!!!

.png

TrZ8p2.png

ειπε να μην αγχωθω και οτι μπορει να κανουμε λαθος μια εβδομαδα στην ημερομηνια!αλλα μετα απο αυτο που περασα το καλοκαιρι δεν μπορω να ειμαι ηρεμη!!επισης αν αυριο δεν ακουσω καρδουλα ειπε πως παμε για αποξυση!!!

Ποιά μέρα είχες τελευταία 1Η μέρα περίοδο?

Kαι 2ον το μηχάνημα που σου έβαλε για να ακούσει την καρδιά του μωρού ήταν συνδεδεμένο με το μηχάνημα του υπερήχου ή ήταν ένα τελείος διαφορετικο παραλληλόγραμμο σαν κουτάκι που λειτουργούσε αυτόνομο?Υπάρχει λόγος που σε ρωτάω..

MAKARI KORITSIA TO STOMAXI MOU EINAI SFIGMENO SYNEXEIA!!!!KAI XERW AN OLA EINAI KALA ...DEN KANW KALA NA EIMAI ETSI!!!

bibitsa23 γεια σου!

Καταλαβαινω απολυτα την αγωνια σου και το αγχος σου,γιατι παλινδρομη μου συνεβει και μενα και την διεκοψα τον Σεπτ.Παντως,συμφωνω με τις υπολοιπες,εχω ακουσει και γω ν ακουνε την καρδουλα αργοτερα!

Να σε ρωτησω κατι?η τιμη της χοριακης ειναι καλη?

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΞΥΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.png

TrZ8p2.png

Διαφημίσεις

ΒΕΒΕΝΙ ΜΟΥ τελευταια περιοδο ειχα 29.09.08 και μου εκανε κολπικο υπερηχο,ηταν συνδεδεμενο με το μηχανημα!!

Αύριο κλείνεις την 9η εβδομάδα ,έχε πίστη ότι θα το ακούσεις!!!Σου εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να πάνε όλα καλά!!

μακαρι αλλα ειμαι προετοιμασμενη για τα χειροτερα!!!!!!!!!!!

Μην το προδικάζεις περίμενε λίγο μέχρι αύριο και πές μου τα νέα σου........

Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

Διαφημίσεις

βεβενι ευχαριστω πολυ!να σε ρωτησω κατι ασχετο ...το τικερακι πως το βαζετε απο κατω

Κάνε κλίκ πάνω στο δικό μου και αφού ακολουθήσεις τα βήματα που σου δίνει πάτα enter.Kάτω απο αυτό που έχεις φτιάξει θα σου δώσει 2 μεγάλους κωδικούς.Θα κάνεις ctrl + c τον 1ο κωδικό και θα πάς στο προφίλ.Στην υπογραφή σου θα κάνεις ctrl +v τον κωδικό και μετά Υποβολή!

ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ!!!!!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟ.ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟΞΥΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν εχεις κανει καμια χοριακη?Ουτε οταν το πρωτοεμαθες πως εισαι εγκυος?

0b50f73f94.png

af879bb122.png

δεν πιστεύω ότι είναι 2η παλίνδρομη, είναι ακόμη και στατιστικά να το δεις τρομέρα σπάνιο (έτσι μου είχε πει ο γιατρός μου μετά τη δική μου παλίνδρομη) τώρα τι να σου πω... σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου αύριο να πας και να δεις και να ακούσεις το μπεμπέκι σου!

DOROULA δεν εκανα!απο τοτε που εμεινα εγκυος εχω παει 3 φορες και εκανα υπερηχο.πρωτα ειδα ενα μικρο μικρο σακο,μετα απο 15 μερες ειδα ενα ιχνος εμβρυου,μετα απο 6 μερες ειδα ενα φασολακι και τωρα περιμενω πως και πως να ερθει το αυριο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.png

TrZ8p2.png

Aχ αντε,ευχομαι να πανε ολα καλα,ειμαι σιγουρη πως θα εξελιχθει μια χαρα!

Να σου δωσω μια συμβουλη? Βγαις απο το forum γι αποψε,γιατι ετσι δεν ηρεμεις.Κανε κατι πιο διασκεδαστικο ρε κοριτσακι!

Μπες αυριο να μαθουμε τα νεα σου!

0b50f73f94.png

af879bb122.png

Μην αγχώνεσαι, να δεις που αύριο θα πας και θα ακούσεις την καρδούλα του, αν κάτι δεν πήγαινε καλά, λέω εγώ τώρα, δεν θα είχες κάποιο σύμπτωμα? Στο λέω αυτό γιατί και εγώ είχα μια παλίνδρομη αλλά το κατάλαβα πριν πάω για υπέρηχο οτι κάτι δεν πάει καλά. Όλα θα είναι μια χαρά αύριο.Υπομονή!!!