Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

ειμαι στο σταδιο αποβολης με χαπια της 3ης παλινδρομης μου...εχω κανει παρα πολες εξετασεις.Δεν μου εχουν βρει κατι. Αυτη τη φορα εκανα προληπτικα και αντιπηκτικες,Θελω να ρωτησω το εχετε ζησει???? μετα τι κανατε??? προεμφυτευτικο έλεγχο??? αν και 43 ετων κ οι τρεις παλινδρομες ηταν με φυσιολογικη συλληψη..πως το αντιμετωπισατε??? ειμαι σε απογνωση.πρεπει να καταφυγω σε εξωσωματικη? πειτε μου σας παρακαλω τις εμπειριες σας,,,και επειδη ειμαι απο επαρχια αν ξερατε καποιο καλο γιατρο...κ βεβαια απο τι γιατρο να ξεκινησω? γυναικολογο? γενετιστη?????ευχαριστω

Edited by geozak

Διαφημίσεις

Καλησπέρα geozak και καλωσηρθες στο φόρουμ. Λυπάμαι πολύ για τις άτυχες εγκυμοσύνες σου και καταλαβαίνω πολύ καλά πως αισθάνεσαι. Εχω περάσει κι εγώ 3 αποβολές: 1 παλινδρομη και 2 βιοχημικές. Είμαι 40 χρονών και ήτανε με φυσιολογική σύλληψη. Αυτό που σε εμένα είπαν οι γιατροί είναι να δοκιμάσω εξωσωματική με δικά μου ωάρια κι αν δεν πετύχει τότε με δανεικά. Δυστυχώς την λύση των δανεικών την έχουν εύκολη η γιατροί (την προτείνουν συχνά) σε ηλικίες ανω των 40 λόγω της κακής ποιότητας ωαρίων. Βέβαια η ποιότητα και ποσότητα ωαρίων φαίνεται και απο τις εξετάσεις fsh και αμη. Εσύ τις έχεις κάνει ;Αν ναι πες μας το νούμερο για να βγάλουμε μια ιδέα. Οι γιατροί που έχεις πάει μέχρι τώρα τι εξήγηση έδωσαν για τις παλινδρομες; Ο αντρας σου έχει κάνει σπερμοδιαγραμμα και ειναι καλο;

Amh 1.67 fsh 8.5..η πρώτη είχε φυσιολογικό καρυτυπο κ η δεύτερη χρωμοσωμιακες...στην τριτη δεν εκανα λογω χαπιού. .. αντρας έχει καλο σπερμοδιαγραμμα..εκανα στη δεύτερη εξετάσεις στο καθ εξιν στο Έλενας. ..τίποτα δεν μου βρηκαν...εσυ τι έκανες μετα

Edited by geozak

Οι εξετάσεις σου είναι καλές, πάρε και μια γνώμη απο εξωσωματικό ή 2ο γυναικολόγο. Εξαρταται και απο την ηλικια όμως. Λόγω οτι εισαι ηδη 43,αρα δεν σε παίρνει να χ;νεις χρόνο (οπως κι εμένα)  θα σου ελεγα πηγαινε κατευθειαν σε εξωσωματικό να το συζητήσετε. Εγώ οπως σου είπα, λόγω ηλικιας πηγα σε εξωσωματικό και εχω ξεκινησει την πρωτη μου φορα με διέγερση. Άλλη λυση που μου προτεινουν ειναι τα δανεικα ωάρια αλλά δεν το έχω αποφασισει ακομα. Κι εγώ ψαχνομαι ακομα, πιστευω οτι ειναι καινθεμα κςλου γιατρού αλλά και τύχης. Μακάρι να μας πουν και τα άλλα κοριτσια με περισσοτερη εμπειρία τν γνωμη τους. Μην σε αγχώνει παντως η εξωσωματική :)

Εκανες προεμφυτευτικο?? Γιατί αυτό μου πρότεινε ο γυναικολόγος στην επαρχία. ..κ αν μπορείς πόσο θα στοιχησει η εξωσωματική

Διαφημίσεις

Δεν εχω φτάσει ακόμη στο κομμάτι του προεμφυτευτικου. Δεν μας το πρότειναν πάντως.ΤΜια πρώτη ιδέα οι εμβρυολογοι την παιρνουν απο την ωοληψια και βλεπουν αν γονιμοποιηθουν τα ωαρια και επειτα αν θα κανουν σωστές διαιρέσεις τα κατηγοροιοποιουν σε αριστα,καλά, μέτρια και οχι ωαρια. Ξέρω οτι ο προεμφυτετικος κοστίζει παραπάνω.  Τώρα οι τιμές για εξωσωματική είναι απο 2600 εως και 4000 ευρώ εξαρτάται σε ποιον θα πας.

• Like 1

Γεια σας κορίτσια!

Εχω διαβασει στο φόρουμ ότι σε περιπτωσεις επαναλαμβανόμενων αποβολών και χωρίς να βρίσκουν κατι ιδιαίτερο οι γιατροί ως αιτία, προτείνουν τον προεμφυτευτικό έλεγχο... Καποιες γυναίκες το εκαναν και τις βοήθησε.. Κόστος δυστυχως δε ξερω.. Αξίζει πάντως να το ψάξετε λίγο..

Ευχομαι όλα να πάνε καλα!

• Like 1