Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΑΙΔΙΚΌΣ ΚΑΙ ΝΤΑΝΤΆ ΣΥΝΔΥΑΣΤΙΚΑ-ΕΠΕΙΓΟΝ

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλό μήνα

Έχω γράψει το βλαστάρι μου σε παιδικό σταθμό αλλά ανησυχώ στην περίπτωση που θα κολλάει ιώσεις ποιος θα το φροντίζει αφού εργαζόμαστε ως γονείς και είναι δύσκολες οι άδειες να παίρνουμε

Έχω σκεφτεί να έχω μια emergency νταντά με τον μήνα με σταθερό μισθό πχ 300 ευρώ ώστε να μας εξυπηρετεί στις ασθένειες του παιδιού μας και σε ότι άλλο έκτακτο προκύψει

Οι γονείς και τα πεθερικά είναι 500 χλιομετρα μακριά και δεν μπορούν να βοηθησουν

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας συμβουλες

Διαφημίσεις

Εχεις δικιο να το σκεφτεσαι! Απο τη μια ειναι κριμα να πληρωνεις σταθερα 300€,απο την αλλη αν τυχει να αρρωστησει αρκετες φορες τα χρηματα ειναι νορμαλ. 

Θα μπορουσες,αν ειναι να πληρωνεις ετσι κι αλλιως,να τη φερνεις καθε μεσημερι για 3-4 ωρες,ωστε το παιδακι να μη μενει μεχρι πολυ αργα στον παιδικο,και ισως εκεινη να σου κανει λιγη τακτοποιηση στο σπιτι ή λιγο σιδερωμα ή μαγειρεμα, αν δεχτει. Οποτε θα την εχεις κλεισμενη και θα εισαι κι εσυ πιο ξεκουραστη. 

Το παιδι μου εχει πολυ ενεργεια καιτου αυξησα το ωραριο στον παιδικο απο 9 με 2 σε 8 με 5.30. Η δουλεια μου εχει ωραριο 9 με 5 αλλα 5 ποτε δεν φευγω.

Προκειμενου να μην εχω αγχος ποτε θα φυγω αν θα προλαβω κλπ, σκεφτομαι να την κραταω μια ωρα καθε μερα την νταντα 5.30-6.30 συν το 300αρι fix απ την άλλη αν έρχεται στις 2 και απασχολω 4 ώρες την νταντά όταν αρρωσταινει θα την απασχολω φουλ 10ωρο άρα έξτρα χρήματα 

Ειναι ο λόγος για τον οποίο τα παιδιά μου δεν πήγαν παιδικό.Ούτε έυκολα θα βρεις γυναίκα να δεχτεί τέτοιους όρους (και να μη σε εγκαταλείψει μόλις βρει αλλη δουλεια) ούτε τελικά συμφέρει οικονομικά, αφού μία νταντα απλά θα πάρει λιγότερα από το συνδυαστικό κόστος

Ευχαριστώ για την απάντηση

Έχω βρει μια κοπέλα Η οποία ειναι μαμα και έχει εγκαταλείψει τον ιδιωτικό τομέα Εργασίας θέλοντας να αφοσιωθεί στα παιδιά της και να δουλέψει περιστασιακά αναλαμβάνοντας το παιδί μου όταν αρωσταινει και μια ώρα κάθε μέρα 

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...