Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο "ΧΙΟΝΟΥΛΗΣ" ΜΑΣ!!!

Recommended Posts

Επιτελους βρηκα χρονο να σας πω οτι στις 14-11 γεννησα,λιγο ξαφνικα μιας και η γιατρος μου ειχε πει οτι πιθανοτατα να με εβαζε με προκληση στις 21-11!Ομως ο μικρος μας ειχε αλλα σχεδια κι ετσι την περασμενη Παρασκευη 7 το πρωι,κι αφου ο'τι ειχαμε ξαπλωσει με τον αντρα μου για υπνο(εκεινος ειχε γυρισει απ την δουλεια κι εγω ημουν ολο το βραδυ αυπνη κανοντας καποιες τελευταιες δουλειες λες και ηξερα οτι θα γεννησω την επομενη μερα),αρχιζουν καποια πονακια απο την μεση μεχρι την κοιλια..Λεω "μπα,απο τις δουλειες που εκανα θα ειναι"..Ομως δεν σταματουσαν οι πονοι μεχρι που πηγα τουαλετα και ειδα λιγο αιματακι και διαφορα αλλα περιεργα..Το λεω στον αντρα μου,και μου λεει"ας περιμενουμε λιγο να δουμε μηπως δεν εχει ερθει ακομα η ωρα",ομως η ωρα ειχε ερθει γιατι οι πονοι μεγαλωναν κι εγω μπαινοβγαινα καθε λιγο στην τουαλετα,μαζι με εντονο ριγος και κρυαδες..Τελικα σε συνεννοηση με την γιατρο μου,κατα τις 11 παρα,κανουμε εισαγωγη στο μαιευτηριο και εκει ξεκιναει ενας μικρος γολγοθας οπου μεχρι το τελος δεν ξεραμε αν θα γεννησω φυσιολογικα η με καισαρικη λογω ανατομιας λεκανης..Ο αντρας μου ηταν σε ολη την διαρκεια του τοκετου και μου εδωσε απιστευτη δυναμη..!Προσπαθησαμε τελικα να γεννησω φυσιολογικα μονο και μονο επειδη ηταν μικρο το μωρο αλλιως οπως μου ειπε η γιατρος μου δεν υπηρχε περιπτωση να το ρισκαρουμε..Τελικα στις 16.10 ηρθε στον κοσμο ο "Χιονουλης μας"(ετσι τον φωναζουμε γιατι εχει λευκο δερματακι) με βαρος 2.660!Η στιγμη που τον ειδα πρωτη φορα και μου τον εβαλαν στην αγκαλια μου ειναι απεριγραπτη,συγκλονιστικη!!Δεν εχω λογια να περιγραψω πως ενιωσα αυτες τις στιγμες..Τις θυμαμαι με καθε λεπτομερεια και θα τις θυμαμαι μια ζωη!! :D:D:D

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να σου ζήσει ο Χιονούλης σου και να είναι πάντα καλά κι ευτυχισμένος!!!!!!

:D:D:D:D:D

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Να σου ζήσει το μικρούλι σου και να είναι καλότυχο και ευτυχισμένο!!!

ΚΑΡΔΙΑ, αν θυμάμαι καλά έχεις γράψει ότι ο γιατρός σου είναι ο Γαζής? Αν ναι, μπορείς να μου πεις δυο πράγματα (αν τον έβρισκες στο τηλέφωνο, πως σου φέρθηκε κτλ) γιατί σκέφτομαι να πάω κι εγώ σ' αυτόν?

Σε ευχαριστώ πολύ !!!

UmGGp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει ο μικρός σας χιονούλης. Να είναι καλότυχο και ευτυχισμένο. Γεννήθηκε μία μέρα πριν την μπαλίτσα μου!!

Σας λατρεύω κοριτσάρες μου!

230367nlm8r2r8wu.gif 993240qbvtu6v6ag.gif

02/6/07 γίναμε ένα

16/6/08 πρώτο θαυματακι 30/4/10 δεύτερο θαυματακι

Καληνύχτα Ελλάδα,ο τόπος που γέννησε την Δημοκρατία κατάντησε να σκοτώνει την ελευθερία της έκφρασης. Καλό ταξίδι Σωκράτη 19.7.2010