Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προσκληση συμμετοχης σε ερευνα πανω στην συζυγικη διαμαχη και τα προβληματα συμπεριφορας των παιδιων

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!

Ονομάζομαι Κλάδη Βερα και αυτη την περίοδο κάνω το μεταπτυχιακό μου πάνω στην Κλινική Παιδοψυχολογία στο  Anglia Ruskin University. Βρίσκομαι στο τελευταίο μου τρίμηνο και κατα το διάστημα αυτό εκπονώ την διπλωματική μου ερευνητική εργασία με τίτλο "Mothers' perceptions of the relationship between marital conflict, marital satisfaction and children's externalising and internalising κproblems. "

Αναζητώ μητέρες που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν, συμμετέχοντας στην έρευνα μου. Οι μητέρες χρειάζεται να είναι παντρεμένες και να εχουν έστω ενα παιδί ηλικίας 6-12 ετών (εαν περισσότερα απο ένα παιδιά αυτής της ηλικίας είναι παρόντα στην οικογένεια τότε η μητέρα καλείται να επιλέξει το μικρότερο παιδί). Η έρευνα είναι online, διαρκεί περίπου 20 λεπτά και η συμμετοχή είναι ανώνυμη. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας καθώς τα ερωτηματολόγια και οι πληροφορίες της έρευνας είναι στα αγγλικά. 

Σκοπός της έρευνας είναι να εξετάσει πως οι μητέρες παιδιών ηλικίας 6-12 ετών αντιλαμβάνονται την σχέση μεταξύ του τύπου της συζυγικής διαμάχης, της ικανοποίησης απο τον γάμο, και των προβλημάτων συμπεριφοράς των παιδιών. 

Η συμμετοχή για όποια μητέρα ενδιαφέρεται θα με βοηθούσε πολύ!

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας. Παρακάτω παραθέτω το link της ερευνας.

https://aruspsych.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_5aHgULYIgF2f2Jv

Διαφημίσεις