Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πολυκυστικές και παλίνδρομη κύηση


Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες! Ειμαι καινουργια στο forum και αποφασισα να σας πω κι εγω τη δικη μου ιστορια μηπως με βοηθησετε να βγαλω καποια ακρη! 

Ειμαι στα 26 κοντα..απο το λυκειο ειχα προβλημα με πολυκυστικες.. Στη μια ωοθηκη λιγες κυστουλες αλλα αρκετες για να μην μου προκαλουν περιοδο επισης σε ολο μου τον κυκλο εχω παντα υγρα αυτο ειναι ανεξηγητο μεχρι σημερα! Χρονια με αγωγη αντισυλληπτικων χωρις καμια καλυτερευση! Ηρθε η ωρα της παντριας μου το Δεκεμβρη λοιπον.. Τελος Νοεμβρη τα σταματησα..3 Δεκεμβρη αναμενομενη περιοδος..17 Δεκεμβρη συλληψη (πιθανη) 11 Γεναρη τεστακι θετικο(αν και ειχα καταλαβει απ τις γιορτες οτι κατι τρεχει γιατι ειχα πολλα συμπτωματα)και 17 Γεναρη ηδη 6.5 εβδομαδων!! *Να σημειωθει οτι μετα το γαμο επαθα ουρολημωξη πηρα αντιβιωση..με το που εμεινα εγκυος εβγαλα φρονιμιτη κ.α. οπως καταλαβαινετε δεν ειχα βαλει σκορδα στο νυφικο πολυ ματιιιι χαχα* Και φτανουμε στα κακα μαντατα του 2ου υπερηχου..8 Φλεβαρη 9.5 βδομαδων σχεδον χωρις καρδιακο παλμο παλινδρομη κυηση σαφεστατα τυχαιο γενονος απ οτι μας ελεγαν ολοι!! Σε χαλια ψυχολογικη κατασταση να ψαχνουμε σε αιματολογους για θρομβοφιλια ή οτιδηποτε αλλο αλλα ολοι μας ελεγαν δεν υπαρχει λογος για περεταιρω εξαιτασεις τυχαιο γεγονος ειστε υγιεστατοι και απλα περιμενετε 2 κυκλους περιοδου και ξανα προσπαθειτε..!! Κι ετσι καναμε..Ελα μου ντε ομως που εγω εχω πολυκυστικες και χωρις χαπια περιοδος γιοκ;;!! Πρωτη περιοδος λοιπον μετα την αποξεση με  primolut nor στις 50 ημερες και δευτερη στις 37 ημερες.. Αλλαζω γιατρο (Στελλα Παλεξα) καθολου εμπιστοσυνη σε σημειο να αναρωτιεμαι αν οντως επρεπε να χασω το μωρο μου ή οχι και πηγαινω μετα απο ψαξιμο στον (Μητσακο Μπαρμπαγιαννη) με εξαιταζει εξονυχιστικα και μου δινει αγωγη glukofaz 850 τα οποια επρεπε να ειχα παρει αμεσως μετα την αποξεση διοτι βοηθουν και στις πολυκυστικες και στη συλληψη αλλα μου σταματησε το ενδεχομενο των αλλων χαπιων που επαιρνα για να μου ερθει περιοδος.. Αρκετα μακρυγορησα μην σας κουραζω.. Εχω φτασει στον 4ο μηνα μετα την αποξεση 50 ημερες αγωγη χαπιων και απο 13 Μαιου κανουμε προσπαθειες με τον συζηγο ανα 2 ανα 3 ημερες..3 Ιουνιου περιμενα περιοδο και ακομη τιποτε και δεν ξερω τι να κανω ειναι απ τις πολυκυστικες ειναι συλληψη (παναγια μου μακαρι) που αν ειναι δεν εχω ιδεα το ποτε μπορει να εγινε γιατι δεν μπορω να γνωριζω τις γονιμες ημερες μου!! *Να σημειωσω επισης οτι 30-31 ειχα πονους χαμηλα και 5-6-7 του μηνα πονους στην δεξια ωοθηκη και μονο τη μια ημερα απο αυτες ειδα αυτα τα υγρα που λενε της ωορηξιας αλλα 1 μηνα μετα την περιοδο;; Γενικοτερα υγρα εχω παντα οπως προανεφερα εχω μια κουραση τα βραδια δεν μπορω να κοιμηθω και ολη την αλλη ημερα σερνομαι και εδω και 3 4 ημερες δεν εχω ορεξη για φαγητο και τα κρεατα μου μυριζουν αλλα ολα αυτα μπορει να ειναι και στην φαντασια μου!*

Κοριτσια τεραστιο κειμενο σας κουρασα το ξερω αλλα θελω πραγματικα βοηθεια γιατι κανενας δεν με καταλαβαινει ολοι ειναι με ενα "μην αγχωνεσαι δεν θα πιασεις ποτε ετσι" "ολα ειναι καλα οποτε ερθει ηρθε" και αλλα τετοια!! Ερωτηση λοιπον..να κανω τεστ να κανω β χοριακη ή οχι ακομη;; Οποια μπορει helppppp γιατι θα μου στριψει σε λιγο!!! Ευχαριστω εκ των προτερων!!!! 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Καλως όρισες κορίτσι μου στο forum!Και γω μικροπολυκυστικές με κύκλο 37 ημερών και παλίνδρομη τον Ιανουάριο.Μπερδεύτηκα λίγο με τις ημερομηνίες.Αν τα πονάκια και τα υγρά της ωορρηξίας νομίζεις ότι ήταν στις 5-7 Ιουνίου καλά θα ήταν να κάνεις μια χοριακή σε 14 μέρες.Μπορεί δηλαδή να κάνεις κύκλο 44 ημερών.Αν πάλι δεν είσαι σίγουρη για τις γόνιμες και έχεις ψιλοπονάκια περιόδου κάνε μια χοριακή την Δευτέρα αλλά μη απογοητευτείς αν βγεί αρνητική και ακόμα δε έχεις αδιαθετήσειςςς!! 

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα καλως σας βρηκα και ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Θα παω τη Δευτερα και θα παρω μετα το γιατρο μου να μου πει τι να κανω αναλογως το αποτελεσμα..(ελπιζουμε σε θετικο χιχι)..Τωρα αν ειχα 5-7 ωορηξια θα δουμε θα το πω του γιατρου κι αυτο..Επισης τα πονακια ειναι σχεδον καθημερινα και ειναι μια χαμηλα μια στις ωοθηκες κατα διαστηματα μεσα στη μερα και εχω μπερδευτει!! Εσυ αν επιτρεπετε πως το αντιμετωπισες;; 

Link to comment
Share on other sites

Γλυκιά μου εγώ πέρασα από πολλά κύματα γιατί μου λέγανε μια παλίνδρομη,μια κενό σάκο μέχρι και για μύλη κύηση.Εμπλεξα με ότι να ναι γιατρούς.Τελικά βρήκα έναν υπέροχο γιατρό όπου είδε εμβρυικά στοιχεία που δεν βλέπαν οι άλλοι.Εκανα απόξεση και τα στείλαμε για ιστολογική και τελικά ήταν παλίνδρομη.Το αντιμετώπισα πολύ ψύχραιμα.Αυτό που ζορίστηκα είναι ότι επείδη είχαμε κοντά 1,5 χρόνο που προσπαθούσαμε είναι σαν να γύρισα τον χρόνο πίσω.Και μπορείς να με καταλάβεις με τις πολυκυστικές δεν ξέρουμε πότε είναι οι γόνιμες.Το σημαντικό είναι ότι είμαστε υγιής και πιστεύω σύντομα να ξαναμείνω έγκυος και να μην μου πάρει πάλι πολύ. Σου εύχομαι ολόψυχα να πιάστηκε το σποράκι και θα περιμένω νεάκια σου!!!

Link to comment
Share on other sites

Λυπαμαι που περασες τετοιο γολγοθα και καταλαβαινω απολυτα το τι περνας με τις πολυκυστικες!! Σου ευχομαι απο καρδιας να αποκτησεις εναν θυσαυρο μεσα στην κοιλιτσα σου συντομα και να μοιραστουμε αυτο το χαρουμενο νεο παλι εδω μαζι!! Για οτι νεοτερο θα σε ειδοποιησω κι εγω...Καλη συνεχεια και σε ευχαριστω..Φιλια!! 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια και απο μενα... Εχω και εγω πολυκυστικες ωοθηκες.προσπαθω εδω και 2,5 χρονια με τον αντρα μου .. Εκανα 2 σπετματενχυσεις αποτυχημενες και τωρα ειμαι στην τριτη αλλα με αλλη γυναικολογο. Ειναι σημαντικο ο/η γυναικολογος σας να ψαχνει αρκετα το προβλημα που υπαρχει.εμενα μου εδωσε μονο βιταμινες για αρχη και εφτιαξε στον πρωτο μηνα ο κυκλος μου . τα αντισυλληπτικα ειναι καρκινογονα και καλο θα ειναι να μην τα περνουμε..

Link to comment
Share on other sites

On 11/6/2017 at 1:28 ΜΜ, vasoulini92 είπε:

Γεια σας κοριτσια και απο μενα... Εχω και εγω πολυκυστικες ωοθηκες.προσπαθω εδω και 2,5 χρονια με τον αντρα μου .. Εκανα 2 σπετματενχυσεις αποτυχημενες και τωρα ειμαι στην τριτη αλλα με αλλη γυναικολογο. Ειναι σημαντικο ο/η γυναικολογος σας να ψαχνει αρκετα το προβλημα που υπαρχει.εμενα μου εδωσε μονο βιταμινες για αρχη και εφτιαξε στον πρωτο μηνα ο κυκλος μου . τα αντισυλληπτικα ειναι καρκινογονα και καλο θα ειναι να μην τα περνουμε..

Καλησπέρα κορίτσι μου?Με το καλό πότε προχωράς στην 3 σπερματέγχυση και τι κύκλο έχεις?

Καλλιρρόη μου πως είσαιιι?

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας κοριτσια! vasoulini92 ευχομαι αυτη τη φορα να ειναι η τυχερη σου και να εχεις γρηγορα ενα μωρακι στην κοιλιτσα σου η και παραπανω χιχι!! 

arya30 Ας τα λεμε καλα χθες εκανα χοριακη 1 μοναδα αρνητικη και σημερα πηρα το γιατρο μου και μου ειπε να περιμενω 1 βδομαδα ακομη μηπως ειναι καθυστερημενη συλληψη γιατι μετραω 10 ημερες καθυστερησης σημερα..Θα δουμε ελπιζω σε θετικα νεα αλλιως κατι πρεπει να κανω με τον κυκλο μου γιατι ειναι χαλια τα πραγματα!!! 

Παιρνω 2 μηνες το glucophage και τιποτε καμια καλυτερευση...

Εσυ πως τα πας;;;; 

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά κορίτσι μου.Εγώ περιμένω περίοδο σε καμια δεκαριά μέρες.Μακάρι να είναι καθυστερημένη σύλληψη αφού δεν έχεις και σταθερό κύκλο.Να μου στείλεις νεάκια σου ξανά!!!!

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...