Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αποτελέσματα μαστογραφίας

Recommended Posts

Πριν λίγες μέρες έκανα την πρώτη μου μαστογραφία,όπου βρέθηκαν οζώδεις σκιάσεις και μου είπε η γιατρός να κάνω και υπέρηχο και ελαστογραφία.Σημείωση είμαι 36 χρ.Ο υπέρηχος και η ελαστογραφία βρήκαν ένα μάλλον ινομύωμα και η γιατρός ακτινολόγος μου είπε οτι καλό είναι να κάνω βιοψία και η μαστογραφία βγήκε κατά birads 4a.Το θέμα μου είναι οτι έχω φοβηθεί αρκετά και ο νους μου πάει στο κακό....όταν την ρώτησα αν είναι πιο πολύ προς καλοήθεια ή κακοήθεια μου λέει κατά 99,9% είναι καλοήθεια....λέτε να είναι κάτι κακό???πείτε μου καμιά παρόμοια εμπειρία....το χρειάζομαι....

Διαφημίσεις

εγω θα σου πω να μην φοβάσαι κ να μην στεναχωριέσαι χωρίς να ξερεις. Προχωρά με την βιοψία κ ολα θα πάνε καλα. Πέρσι τον Απρίλιο αντιμετώπισα την ίδια περιπου κατάσταση με σένα. Εκανα υπερηχο στήθους όπου δεν βρέθηκε τιποτα. Την επόμενη στο μπάνιο ψηλάφισα ένα ογκίδιο στο δεξί στήθος. Πήγα σε μαστολογο όπου στον υπερηχο δεν το βρήκε αλλα ούτε στην ψηλάφιση. Του το υπέδειξα εγω κ εκει ξεκίνησαν ολα...... Εκανα ψηφιακή μαστογραφία δεν το έδειξε γιατι ηταν ψηλά στο στήθος , ακολούθησε μαγνητική όπου βγήκε birads 3αλλα ο υπέρηχος με ελαςτογραφο με κατέταξε στα birads 4b !!!!!! Κάναμε  2 παρακέντησεις όπου βγήκαν με ατυπια κυττάρων. Τελικά 11/4 μπήκα χειρουργείο για βιοψία κ δοξα τω θεω ηταν καλοήθης όγκος !!!!! Μην χάνεις την ελπίδα σου αλλα ο μόνος τρόπος για να μάθεις ειναι να κανείς βιοψία. Ευχομαι να ειναι ολα περαστικά κ σύντομα να τελειώσει η περιπέτεια σου!!!!! 

να μην ανησυχεις, αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να απευθυνθεις σε μαστολογο και αυτος θα αποφασισει τι εξετασεις πρεπει να γινουν και να κρινει τα αποτελεσματα τους...περαστικα

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...