Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΙΝΟΜΎΩΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΔΑΣ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια.....είμαι νέα στο foroum και συγχωρήστε με εάν δεν το χειρίζομαι και σωστά....είμαι 29 χρονών και 1,5 χρόνο προσπαθούμε με τον άντρα μου να κάνουμε παιδί αλλά χωρίς επιτυχία...έχω έναν ενδομήτριο πολύποδα και ένα ινομύωμα έξω από την μήτρα...ο γιατρός του Αλεξάνδρας που με παρακολουθεί χρόνια μου είπε πως δεν χρειάζεται να βγάλω αρχικά τίποτα απο τα δύο γιατί είμαι μικρή και να προσπαθήσω για κάνα χρόνο..έτσι έγινε αλλά δυστυχώς τίποτα...πάω ξανά και με παρότρυνση μου, συμφωνούμε να βγάλουμε μόνο τον πολύποδα αρχικά γιατί το ινομύωμα είναι εκτός και όχι και τόσο μεγάλο για να αφαιρεθεί...Για κακή μου τύχη ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκόπηση αλλά με συστήνει στον διευθυντή του υστεροσκοπικού τομέα λέγοντας μου τα καλύτερα για εκείνον...Κάνω το χειρουργείο λοιπόν μαζί του και για να μην σας κουράζω ο πολύποδαςδεν έφυγε ποτέ....τι έκανε πως το έκανε δεν ξέρω..είπε ότι ήμουν πολύ δύσκολη περίπτωση λόγω του ότι η μήτρα μου έχει οπίσθια κλίση και κάμψη και με το ινομύωμα έκανε υπέρκαψη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δει καλά για να τον αφαιρέσει...θα μου πείτε γιατί δεν πήγα σε ιδιωτικό νοσοκομείο να το βγάλω μια και καλή....τα κόστη στα ιδιωτικά είναι απαγορευτικά δεδομένου ότι μου ζητούσαν 3.500 για ότι και να κάνω....ξέρει καμία να με βοηθήσει εάν γνωρίζει κανέναν οικονομικό γιατρό αλλά με σίγουρη επιτυχία από προσωπική της εμπειρία?

Διαφημίσεις

Δεν ξερω αν βοηθαει αλλα εγω που ειχα περασει μια απο τα ιδια κ ηρθα αθηνα μου ζητουσαν 1300 ευρω για υστεροσκοπιση κ οτι εβρισκαν θα ανεβαινε η τιμη. Τελικα βρηκα στην πατρα απο οπου κ καταγομαι τον γουδα. Ολο το προσωπικο τελειο, η υστεροσκοπιση εγινε στην κλινικη του που ειναι κ το ιατρειο του κ ολο το πακετο κοστησε 650 κ μου εδωσε κ dvd με το τι εκανε κ το εστειλε κ για βιοψια.

Oι πολύποδες και τα ινομυώματα δε βγαινουν πάντα υστεροσκοπικά. Και εγώ έκανα πρόσφατα υστεροσκόπηση για βιοψία και μου είπαν 2 γιατροί ότι αυτό που έχω δεν αφαιρείται εκτός αν γίνει υστερεκτομή, που μπορεί να χρειαστεί αν έχω συνεχόμενες ή πολύ έντονες αιμορραγίες. πριν δώσεις μία περιουσία και ταλαιπωρηθείς, κάνε έναν υπέρηχο (αν μπορείς τομογραφία, κάνουν στο Ελενα από δημόσια νοσοκομεία) να δεις αν βγαίνει, ή τζάμπα θα πάει η επέμβαση

ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Δυστυχώς πριν μπω στην διαδικασία αυτή, ρώτησα αρκετούς γιατρούς και έκανα και μαγνητική. Όλοι επέμεναν ότι βγαίνει...και επειδή ήδη έχουμε δώσει πάρα πολλά λεφτά θέλω τουλάχιστον να πάω σε κάποιον που να ασχοληθεί σοβαρά.....μακάρι και εδώ στην Αθήνα να υπήρχαν τέτοιοι γιατροί όπως έγινε με την Efik να μην κοιτάνε μόνο πόσα θα βγάλουν...

Κοιταξε το αν θες. Ο γουδας ειναι πολυ καλος κ ειναι αρκετα οικονομικος σε σχεση με αλλος. 650 ολο το πακετο. Υστεροσκοπιση, αναισθησιολογος, αφαιρεση πολυποδα, dvd με τη δουλεια του κ βιοψια. Για μενα η καλυτερη επιλογη

Διαφημίσεις

On 8 Μαΐου 2017 at 2:12 ΜΜ, nivma είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.....είμαι νέα στο foroum και συγχωρήστε με εάν δεν το χειρίζομαι και σωστά....είμαι 29 χρονών και 1,5 χρόνο προσπαθούμε με τον άντρα μου να κάνουμε παιδί αλλά χωρίς επιτυχία...έχω έναν ενδομήτριο πολύποδα και ένα ινομύωμα έξω από την μήτρα...ο γιατρός του Αλεξάνδρας που με παρακολουθεί χρόνια μου είπε πως δεν χρειάζεται να βγάλω αρχικά τίποτα απο τα δύο γιατί είμαι μικρή και να προσπαθήσω για κάνα χρόνο..έτσι έγινε αλλά δυστυχώς τίποτα...πάω ξανά και με παρότρυνση μου, συμφωνούμε να βγάλουμε μόνο τον πολύποδα αρχικά γιατί το ινομύωμα είναι εκτός και όχι και τόσο μεγάλο για να αφαιρεθεί...Για κακή μου τύχη ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκόπηση αλλά με συστήνει στον διευθυντή του υστεροσκοπικού τομέα λέγοντας μου τα καλύτερα για εκείνον...Κάνω το χειρουργείο λοιπόν μαζί του και για να μην σας κουράζω ο πολύποδαςδεν έφυγε ποτέ....τι έκανε πως το έκανε δεν ξέρω..είπε ότι ήμουν πολύ δύσκολη περίπτωση λόγω του ότι η μήτρα μου έχει οπίσθια κλίση και κάμψη και με το ινομύωμα έκανε υπέρκαψη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δει καλά για να τον αφαιρέσει...θα μου πείτε γιατί δεν πήγα σε ιδιωτικό νοσοκομείο να το βγάλω μια και καλή....τα κόστη στα ιδιωτικά είναι απαγορευτικά δεδομένου ότι μου ζητούσαν 3.500 για ότι και να κάνω....ξέρει καμία να με βοηθήσει εάν γνωρίζει κανέναν οικονομικό γιατρό αλλά με σίγουρη επιτυχία από προσωπική της εμπειρία? 

On 8/5/2017 at 2:12 ΜΜ, nivma είπε:

καλησπέρα. πριν λίγους μήνες διαγνώστηκα και εγώ με ενδομήτριο πολύποδα. Κ η δική μου μήτρα έχει οπίσθια κλίση αλλά το χειρουργείο το έκανε ο γυναικολόγος μου κανονικά χωρίς κανένα  πρόβλημα. Την επέμβαση την έκανα στο μαιευτήριο ΡΕΑ με υστεροσκόπηση και πλήρωσα μόνο 500 €. Μπήκα βγήκα και δεν κατάλαβα τίποτα. Ότι άλλη απορία θες να μάθεις ρώτησε με!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...