Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

10 μέρες καθυστέρηση

Recommended Posts

Γεια σας! Θα ήθελα τα φώτα σας για το θέμα μου.. έχω καθυστέρηση 10 μέρες (1η φορά στη ζωή μου) και έκανα ένα τεστ φαρμακείου την 5η μέρα το οποίο βγήκε αρνητικό και β-χοριακη την 7η μέρα η οποία  βγήκε και αυτή αρνητική. Έχω κύκλο 25 ημερών αρκετά σταθερό με μόνη εξαίρεση τον προηγούμενο μήνα που είχα πάλι καθυστέρηση 9 ημερών λόγω ασθένειας και δεν υπήρχε περίπτωση εγκυμοσύνης, και όταν αδιαθετησα η ροή και η διάρκεια ήταν κανονικότατα. Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος και να μην έχει ανιχνευτεί τις μέρες που έκανα τα τεστ; Αν όχι υπάρχει περίπτωση να έχω καθυστέρηση και 2ο μήνα λόγω της ασθένειας που είχα περάσει;Που αλλού εκτός από το άγχος μπορεί να οφείλεται; Θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι έγκυος και φοβάμαι να ξανα κάνω τεστ..τι θα δείξει;!;!! Κάποιες μέρες έχω πόνους περιόδου στην κοιλιά και στη μέση και κάποιες δεν νιώθω τίποτα... Τι μου συμβαίνει;

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Νομίζω ότι πρέπει να επισκεφτείς σε κάθε περίπτωση τον γυναικολόγο σου και αυτός θα σου δώσει όλες τις απαντήσεις αφού σε εξετάσει. Και εγώ με πολύ σταθερό κύκλο είχα κάποια στιγμή  μεγαλη καθυστέρηση όπου διαπιστώθηκε ότι οφειλόταν σε μια κύστη.

7 hours ago, zinov said:

Καλημέρα! Νομίζω ότι πρέπει να επισκεφτείς σε κάθε περίπτωση τον γυναικολόγο σου και αυτός θα σου δώσει όλες τις απαντήσεις αφού σε εξετάσει. Και εγώ με πολύ σταθερό κύκλο είχα κάποια στιγμή  μεγαλη καθυστέρηση όπου διαπιστώθηκε ότι οφειλόταν σε μια κύστη.

Καλημέρα! Φαντάζομαι πως αν δεν είναι εγκυμοσύνη μόνο αυτή η πιθανότητα υπάρχει... Να σε ρωτήσω και αν θες βέβαια μου απαντάς... Τι έκανες με την κύστη; Σου έδωσε κάποια αγωγή ή χρειάστηκε χειρουργείο; 

Καλημέρα!! Στο εύχομαι να σου έρθει σύντομα η εγκυμοσύνη!! Η κύστη μου ήταν μικρή και δεν υπήρχε λόγος για χειρουργειο. Απλά μου έδωσε και πήρα κάτι χαπάκια (primolut nor αν δεν κάνω λάθος) για κάποιες μέρες και μόλις τα τέλιωσα μετά απο 2 μέρες ήρθε η περίοδος κανονικά. Γνώμη μου είναι να κλείσεις ένα ραντεβού άμεσα με τον γυναικολόγο να το δείτε. Περιμένω νέα σου!

απο αυτο που ξέρω τα τεστ του φαρμακείου μπορεί να μην είναι αξιόπιστα πάντα αλλά η χοριακή, ναι. Εκτός και αν έχει γίνει λάθος στο εργαστήριο. Όπως λέει και η zinov καλύτερα μια επίσκεψη στο γυναικολόγο για να σου λυθούν οι απορίες. Μην χρεώνουμε τα πάντα στο άγχος, διότι χάνουμε πολύτιμο χρόνο.

Διαφημίσεις

Θα προσπαθήσω για ραντεβού μέσα σε αυτή την εβδομάδα ή στην αρχή της άλλης οπωσδήποτε! Υπάρχει όντως περίπτωση λάθους στο εργαστήριο; Βασικά ρώτησα τι άλλο μπορεί να φταίει εκτός από το άγχος γιατί τον τελευταίο μήνα η αλήθεια είναι ό,τι δεν είχα άγχος, ήταν τελείως τυχαίες οι επαφές μέσα σε γόνιμες μέρες και το συνειδητοποίησα πολύ αργότερα.. κι έτσι  δεν το ειχα στο μυαλό μου και η καθυστέρηση ειναι τεράστια για μενα! 1η φορα! Σημερα 11η μερα και πρηστηκε το στήθος μου και δε μπορώ να το αγγίξω..και οι κλασικοί πόνοι περιόδου συνεχίζουν... Ή  θα αδιαθετήσω σύντομα ή...??? Όταν έχω νέα θα ενημερώσω πάντως! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Στείλτε μου θετική ενέργεια!!! ☺ θα τρελαθώ αν είναι λάθος του εργαστηρίου!!!! Έχω πειστεί ότι κάτι άλλο συμβαίνει μετά την αρνητική χοριακή.... θα τρελαθώ!!!!!! Το περιμένω πως και πως!

Αν έχει γίνει καθυστερημένα η σύλληψη  (όπως διάβασα κάπου στο ίντερνετ) την 7η μέρα καθυστέρησης θα ανιχνευοταν σίγουρα η ορμόνη; Λέτε να επαναλάβω τη χοριακή σε ένα αλλο εργαστήριο;

• Like 1

On 26/4/2017 at 0:42 ΠΜ, angelina_nklp είπε:

Θα προσπαθήσω για ραντεβού μέσα σε αυτή την εβδομάδα ή στην αρχή της άλλης οπωσδήποτε! Υπάρχει όντως περίπτωση λάθους στο εργαστήριο; Βασικά ρώτησα τι άλλο μπορεί να φταίει εκτός από το άγχος γιατί τον τελευταίο μήνα η αλήθεια είναι ό,τι δεν είχα άγχος, ήταν τελείως τυχαίες οι επαφές μέσα σε γόνιμες μέρες και το συνειδητοποίησα πολύ αργότερα.. κι έτσι  δεν το ειχα στο μυαλό μου και η καθυστέρηση ειναι τεράστια για μενα! 1η φορα! Σημερα 11η μερα και πρηστηκε το στήθος μου και δε μπορώ να το αγγίξω..και οι κλασικοί πόνοι περιόδου συνεχίζουν... Ή  θα αδιαθετήσω σύντομα ή...??? Όταν έχω νέα θα ενημερώσω πάντως! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Στείλτε μου θετική ενέργεια!!! ☺ θα τρελαθώ αν είναι λάθος του εργαστηρίου!!!! Έχω πειστεί ότι κάτι άλλο συμβαίνει μετά την αρνητική χοριακή.... θα τρελαθώ!!!!!! Το περιμένω πως και πως!

Αν έχει γίνει καθυστερημένα η σύλληψη  (όπως διάβασα κάπου στο ίντερνετ) την 7η μέρα καθυστέρησης θα ανιχνευοταν σίγουρα η ορμόνη; Λέτε να επαναλάβω τη χοριακή σε ένα αλλο εργαστήριο;

Μακάρι κοριτσάκι μου να πάνε όλα κατευχήν!!!!! :-)

• Like 1

Κορίτσια μου τελικά πήγα σήμερα στο γιατρό μου και είναι κύστη δυστυχώς.. μου έδωσε χάπια (προγεστερόνη) και θα περιμένω να αδιαθετήσω.. μακάρι να αδιαθετήσω όπως πρέπει γιατί αλλιώς δεν με βλέπω καλά... η ψυχολογία στα πατώματα...  ☹

• Like 1

Μην στεναχωριέσαι καθόλου!! Με τα χάπια θα σου έρθει η περίοδος κανονικά και στον επόμενο σου κύκλο μπορέις να ξανά προσπαθήσεις!! Όλα θα πάνε καλά!!

• Like 1

7 ώρες πρίν, angelina_nklp είπε:

Κορίτσια μου τελικά πήγα σήμερα στο γιατρό μου και είναι κύστη δυστυχώς.. μου έδωσε χάπια (προγεστερόνη) και θα περιμένω να αδιαθετήσω.. μακάρι να αδιαθετήσω όπως πρέπει γιατί αλλιώς δεν με βλέπω καλά... η ψυχολογία στα πατώματα...  ☹

Όλα για κάποιο λόγο γίνονται! Και αυτός ο λόγος πάντα είναι καλός εν τέλη :wink: μην σε παίρνει από κάτω, όλα θα πάνε καλά!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 57 λεπτά , angelina_nklp είπε:

Ευχαριστώ για τα καλα σας λογια και τη στήριξη! Μακάρι να πάνε ολα καλα γιατι τελευταία μου συμβαίνουν διαφορα και με εχει παρει απο κατω! 

Μην ξεχνάς, μετά από μπόρα έρχεται το ουράνιο τόξο :wink: αισιοδοξία και υπομονή χρειάζεται! Εγώ όταν μου τυχαίνουν πολλά κακά μαζί καταβάθος νιώθω μια χαρά και ανυπομονισία γιατί ΠΑΝΤΑ μετά απο λύπες έρχονται χαρές ακόμα και αν αργήσουν λίγο...! Όσο πιο μεγάλη η λύπη, τόσο μεγαλυτερη η χαρά!! Να το θυμάσαι αυτό!! :wink:

• Like 2

• 1 month later...

Γεια σας και πάλι!!! Ελπίζω να είστε καλά και να έχουμε όλοι εναν όμορφο μήνα και ενα υπέροχο καλοκαίρι!

Θα ήθελα να ρωτήσω όσες γυναίκες έτυχε να έχουν καθυστέρηση  λογω κάποιας κύστης είχαν και 2ο μήνα καθυστέρηση; Μπορεί δηλαδή μια κύστη (που έγινε αγωγή με προγεστερόνη για να καταπολεμηθεί), να προκαλέσει και 2ο μήνα καθυστέρηση αν δεν έφυγε με την τελευταία περίοδο; Έχει τύχει σε καμιά σας; 

• Like 1