Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αλλεργία απο αλλαγή απορρυπαντικού???

Recommended Posts

Ο μπέμπης μου εμφάνισε κόκκινα σημάδια στο στήθος και στην κοιλιά, όχι σαν σπυράκια, απλές κοκκινήλες. Χρησιμοποιούσα το προδέρμ και το άλλαξα και πήρα persil baby. Επίσης ξεκινήσαμε φαϊ πατάτα καρότο, το οποίο το έφαγε με πολύ όρεξη. Υπάρχει περίπτωση να είναι η σούπα ή το απορρυπαντικο? :?:

Z1wgp3.png?2viAIhybxo82p3.png?qeXjQ4Ll

Διαφημίσεις

κωνκων μου υπάρχει περιπτωση να είναι και τα δυο που προανέφερες.Αλλά αυτο που σκεφτομαι ειναι αν ηταν καποια αλλεργία λογικά θα γεμιζε παντου.Λέω εγω τωρα με το φτωχο μου μυαλο.

rQGhp3.png

κωνκων μου υπάρχει περιπτωση να είναι και τα δυο που προανέφερες.Αλλά αυτο που σκεφτομαι ειναι αν ηταν καποια αλλεργία λογικά θα γεμιζε παντου.Λέω εγω τωρα με το φτωχο μου μυαλο.

Δεν ειναι απαραίτητο αυτό ... καμια φορά η αλλεργικη αντίδραση εμφανίζεται και σε ένα σημειο τοπικά ...

Θυμάμαι οτι όταν πρωτοέδωσα στη μικρή γιαουρτι πρόβειο τις πρώτες φορές πετούσε σπινθουράκια τοπικά στο μάγουλο ή στο χεράκι της ...

Πάντως συμφωνώ ότι μπορεί να ειναι και απο τα δύο ... προσπάθησε να τα απομονώσεις για να δεις ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Ο μπέμπης μου εμφάνισε κόκκινα σημάδια στο στήθος και στην κοιλιά, όχι σαν σπυράκια, απλές κοκκινήλες. Χρησιμοποιούσα το προδέρμ και το άλλαξα και πήρα persil baby. Επίσης ξεκινήσαμε φαϊ πατάτα καρότο, το οποίο το έφαγε με πολύ όρεξη. Υπάρχει περίπτωση να είναι η σούπα ή το απορρυπαντικο? :?:

ΚΩΝΚΩΝ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 3 ΜΗΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΚΚΙΝΗΛΕΣ ΚΑΙ ΣΠΥΘΟΥΡΑΚΙΑ.

ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΛΕΝΩ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΡΚΑΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΕΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΓΟΥΡΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ. ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΟΥΠΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ.

ΤΩΡΑ Ο PICCOLNINOS ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 14 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΛΕΝΩ ΑΠΟ 8,5 ΜΗΝΩΝ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ.

Η κόρη μου ειχε εμφανισει κοκκινιλες απο το απορυπαντικό. Είμαι σιγουρη οτι ηταν το απορυπαντικο γιατι με την λλαγη του επαψε να εμφανιζει κοκκινιλες στο κορμακι της. Το απορυπαντικο δεν το θυμαμαι παντως τωρα πλενω με proderm

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Πήρα πάλι το προδερμ. Αυριο που θα δώσω σούπα δεν θα του βάλω καρότο μήπως είναι απο αυτό. Ακόμα δεν του έχουν φύγει οι κοκκινήλες. Έχει καθαρίσει στην κοιλιά αλλά όχι στο στήθος. :(

Για να εμφανισε μονο στην κοιλιτσα και το στομαχι κοκκινιλες και οχι στο προσωπο δλδ στα σημεια που ακουμπαει το εσωρουχακι μαλλον το απορυππαντικο θα ειναι ..αλλαξε το και πιστευω και φυγουν :D

ίσως να πρέπει να ελαττώσεις την ποσότητα του απορρυπαντικού και του μαλακτικού που βάζεις .. δε χρειάζεται πολύ .. αφού τελειώσει η πλύση, κάνε άλλο ένα ξέβγαλμα με ΣΚΕΤΟ νεράκι .. ποτέ δεν ξέρεις .. :)

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

ίσως να πρέπει να ελαττώσεις την ποσότητα του απορρυπαντικού και του μαλακτικού που βάζεις .. δε χρειάζεται πολύ .. αφού τελειώσει η πλύση, κάνε άλλο ένα ξέβγαλμα με ΣΚΕΤΟ νεράκι .. ποτέ δεν ξέρεις .. :)

αυτο ακριβως θα σου ελεγα και εγω συμπεθερουλα μου το επαθε μια φιλη μου και ηταν απο την ποσοτητα....και το ειχε σκεφτει η τρελλη σαν ενδεχομενο αλλα δεν αφαιρεσε ποσοτητα.

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Σας ευχαριστώ πολύ που μπήκατε στον κόπο να μου απαντήσετε!

Ο μικρός μου είναι καλύτερα σήμερα, έχει λίγες κοκκινήλες στο στήθος. Πήρα πάλι το προδερμ και τα έχω πλύνει όλα. Ελπίζω να είναι απο την αλλαγή απορρυπαντικού και όχι απο την πατατα ή το καρότο. Μακάρι να του περάσει, όταν τον είδα κατακόκκινο τρελλάθηκα!!! :shock:

Διαφημίσεις