Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

6 Ημερες καθυστερηση και αρνητικο τεστ στην 4η ημερα!

Recommended Posts

Καλησπερα σας!

Ειμαι καινουρια στην παρεα σαςκαι εχω μια ερωτησουλα. Εχω σταθερο κυκλο εδω και αρκετα χρονια 28-30 ημερων. Ειμαι 30 χρ. Με τον φιλο μου δεν κανουμε προσπαθεια για παιδακι αλλα αν ερθει καλως να μας ερθει.:D:D οι επαφες μας ειναι χωρις προφυλαξη . Εχω 6 ημερες καθυστερηση με πονους περιοδου αρκετες ημερες τωρα αρκετα πρησμενο και ευαισθητο στηθος ,δεκατα τις τελευταιες 2 ημερες που παρακολουθω και νευρικοοοτητα!παρολαυτα το τεστ βγηκε αρνητικο. Να πω οτι εκανα μονό τεστ και οχι πρωι. Υπαρχει περιπτωση να κανει λαθος το τεστ; :confused:

Αυτα τα λιγα απο μενα!

Ευχαριστω εκ των προτερων! 😊

Διαφημίσεις

Καλησπερα σας!

Ειμαι καινουρια στην παρεα σαςκαι εχω μια ερωτησουλα. Εχω σταθερο κυκλο εδω και αρκετα χρονια 28-30 ημερων. Ειμαι 30 χρ. Με τον φιλο μου δεν κανουμε προσπαθεια για παιδακι αλλα αν ερθει καλως να μας ερθει.:D:D οι επαφες μας ειναι χωρις προφυλαξη . Εχω 6 ημερες καθυστερηση με πονους περιοδου αρκετες ημερες τωρα αρκετα πρησμενο και ευαισθητο στηθος ,δεκατα τις τελευταιες 2 ημερες που παρακολουθω και νευρικοοοτητα!παρολαυτα το τεστ βγηκε αρνητικο. Να πω οτι εκανα μονό τεστ και οχι πρωι. Υπαρχει περιπτωση να κανει λαθος το τεστ; :confused:

Αυτα τα λιγα απο μενα!

Ευχαριστω εκ των προτερων! 😊

Καλησπερα.

Εφοσον ο κυκλος σου ειναι σταθερος το τεστ οποια ωρα κι αν το εκανες θα επρεπε να δειξει.

Βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι το αρνητικο που ειδες δεν μπορει να ειναι λαθος, ειδικα με τα συμπτωματα που αναφερεις. Μπορει επισης να υπαρξει καθυστερημενη συλληψη.

Νομιζω πως μια χοριακη θα σου λυσει σιγουρα την απορια.