Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Διακοπη ταμειου ανεργιας λογω προσληψης

ster

Recommended Posts

Πριν μια βδομαδα εκανα αιτηση για ταμειο ανεργιας. Η εταιρια που με απελυσε αυριο με πρσλαμβανει ξανα για 1-2 μηνες. Πρεπει να παω προσληψη στον οαεδ για να σταματησει το ταμειο ή γινεται αυτοματα απο την επιχειρηση; σας εχει συμβει να μου πειτε τι κανατε;ακρη δεν βγαζω.

Επισης μετα απο την νεα καταγγελια ειναι εφικτη η συνεχιση της υπαρχουσας αιτησης για ταμειο ή κανεις καινουργια; οπως καταλαβαινετε το αγχος μου ειναι να μην χασω το ταμειο που το δικαιουμαι ολοκληρο. Το περασε καμια αυτο να μου πει; στον οαεδ πηρα 4 διαφορετικες απαντησες κ ενα ""λογικα"".

Διαφημίσεις

η συνεχιση της υπαρχουσας αιτησης, δεν γινεται...και με μονο εργασια 1-2 μηνες,δεν ειμαι σιγουρη αν θα δικαιουσαι και το επιδομα εκ νεου...παλια που εργαζομουν στον ιδιωτικο τομεα, επρεπε ο εργαζομενος να παει να κανει διακοπη του επιδοματος,δεν ξερω αν εχει αλλαξει αυτο...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Πριν μια βδομαδα εκανα αιτηση για ταμειο ανεργιας. Η εταιρια που με απελυσε αυριο με πρσλαμβανει ξανα για 1-2 μηνες. Πρεπει να παω προσληψη στον οαεδ για να σταματησει το ταμειο ή γινεται αυτοματα απο την επιχειρηση; σας εχει συμβει να μου πειτε τι κανατε;ακρη δεν βγαζω.

Επισης μετα απο την νεα καταγγελια ειναι εφικτη η συνεχιση της υπαρχουσας αιτησης για ταμειο ή κανεις καινουργια; οπως καταλαβαινετε το αγχος μου ειναι να μην χασω το ταμειο που το δικαιουμαι ολοκληρο. Το περασε καμια αυτο να μου πει; στον οαεδ πηρα 4 διαφορετικες απαντησες κ ενα ""λογικα"".

Το επιδομα θα πρεπει να το διακοψεις και ετσι κι αλλιως θα διακοπη αυτοματα μολις γινει αναγγελια προσληψης από την εταιρεια , εχουν προοδευσει σε αυτο, δεν πας καν.

Αν η εταιρεια δε σε ξανααπολυσει παλι αλλα παραιτηθεις, δε δικαιουσαι τιποτα μετα.

Αν ξανααπολυθεις, χρειαζεσαι για να ξαναμπεις στο ταμειο καποιο αριθμο ενσημων το τελευταιο 14μηνο πλην του τελευταιο 2μηνου. Πρεπει να το γραφει και στο site του ΟΑΕΔ.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...