Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τιμή χοριακής μετά από εξωσωματική

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα. Σημερα είμαι απίστευτα χαρούμενη γιατι η αγαπημένη μου ξαδέρφη μετα από 3 χρόνια προσπαθειων, 3 σπερματεγχύσεις και μία εξωσωματική μάλλον είναι ΕΓΚΥΟΣ!! Σημερα, στην πρωτη μέρα καθυστερησης και 2 εβδομάδες μετά την εξωσωματική, εκανε χοριακή και βγήκε 35. Με πήρε λοιπον τρελαμένη τηλεφωνο αλλά και πολύ αγχωμένη γιατί η τιμή της φανηκε μικρή. Επειδη δεν ξέρω τι παιζει με τις εξωσωματικές, μήπως είχε καμία κοπέλα αντίστοιχη εμπειρία για να μου πεί αν η τιμή της είναι καλή?? (Θα ξαναπάει για χοριακή τη Δευτερα αλλά μεχρι τότε θα μας εχει φαει η αγωνία...)

Διαφημίσεις

Αγαπητή despoina100 συγχαρητήρια για την ξαδέλφη σου!

Εγώ είμαι έγκυος 8 εβδομάδων μετά από εξωσωματική (με ...δίδυμα) οπότε θα σου αναφέρω τη δική μου εμπειρία η οποία είναι ότι στις 14 μέρες έκανα την 1η χοριακή (είχα 86 μονάδες) και μετά έκανα άλλες δύο χοριακές ανά 4 μέρες με τρελά νούμερα λόγω διδύμων (660 και 4.000).

Επειδή ρώτησα στο κέντρο εξωσωματικής που πήγα γενικά για τις τιμές της χοριακής, νομίζω ότι η τιμή της ξαδέλφης σου είναι μια χαρούλα!!!

Να πάνε όλα καλά λοιπόν, να μην αγχώνεται (και ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι αυτό μετά την ταλαιπωρία που έχουμε περάσει όλες οι γυναίκες μέχρι να πετύχει η εξωσωματική μας και να ακούσουμε επιτέλους το "συγχαρητήρια, είστε έγκυος") και να το απολαύσει!

UmGGp3.png

Αγαπητή despoina100 συγχαρητήρια για την ξαδέλφη σου!

Εγώ είμαι έγκυος 8 εβδομάδων μετά από εξωσωματική (με ...δίδυμα) οπότε θα σου αναφέρω τη δική μου εμπειρία η οποία είναι ότι στις 14 μέρες έκανα την 1η χοριακή (είχα 86 μονάδες) και μετά έκανα άλλες δύο χοριακές ανά 4 μέρες με τρελά νούμερα λόγω διδύμων (660 και 4.000).

Επειδή ρώτησα στο κέντρο εξωσωματικής που πήγα γενικά για τις τιμές της χοριακής, νομίζω ότι η τιμή της ξαδέλφης σου είναι μια χαρούλα!!!

Να πάνε όλα καλά λοιπόν, να μην αγχώνεται (και ξέρω πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι αυτό μετά την ταλαιπωρία που έχουμε περάσει όλες οι γυναίκες μέχρι να πετύχει η εξωσωματική μας και να ακούσουμε επιτέλους το "συγχαρητήρια, είστε έγκυος") και να το απολαύσει!

Σε ευχαριστω παρα πολύ. Δεν ξέρεις τι χαρα μου δίνεις.. Η κοπέλα προσπαθεί τόσο καιρό και εχει τραβήξει μεγάλη ταλαιπωρία...

Διαφημίσεις

κοριτσια εμενα με τριδυμα στην 14η μερα εβγαλε 527(ενα νουμερο που δεν θα ξεχασω ποτε)τα 2 ομως εξαφανιστηκαν αργοτερα.μην αγχωνεται ολα καλα ειναι

ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗ ΛΥΠΗ , ΑΛΛΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ , ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ!!!

• 3 years later...

Γεια σας κοριτσια! Ειμαι 37 χρονων. Εκανα εμβρυομεταφορα στις 12 Απριλιου 2 κατεψυγμενων εμβρυων σε κατασταση βλαστοκυστης, ειναι η πρωτη μου εξωσωματικη. Εκανα την πρωτη μου χοριακη -84- στις 21 Απριλιου, οπως με συνεστησε ο γιατρος μου και την δευτερη στις 23 Απριλιου ανεβηκε στις 134 μοναδες! Οταν μου ανακοινωσε ο γιατρος το αποτελεσμα της επαναληψης με αποκαρδιωσε εντελως:-(...Μου ειπε οτι επρεπε να διπλασιαστει, οτι πιθανων να χασαμε το ενα εμβρυο κλπ. Εχω επαναληψη σε 2 μερες κι εχω αγχωθει... θελω να ακουσω την δικη σας εμπειρια. Να στε ολες καλα!!!;)