Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

καφέ γραμμη στην κοιλιά

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια! δεν ηξερα σε ποια κατηγορια να γραψω την ερωτηση μου και την εβαλα εδω...εγω εχω αυτη την καφε γραμμη στην κοιλια, χωρις ομως να ειμαι εγκυος..ξερετε γιατι γινεται αυτο?:confused:

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!!🤗μηπως εχεις σκουρα χρωματα γενικα;;;επιδερμιδα,μαλλια.....εγω που ειμαι ξανθια στην εγκυμοσυνη δεν έβγαλα γραμμη.δεν ξερω μπορει αυτο που λεω να ειναι χαζο ....μια υποθεση κανω

Καλησπερα!!!!🤗μηπως εχεις σκουρα χρωματα γενικα;;;επιδερμιδα,μαλλια.....εγω που ειμαι ξανθια στην εγκυμοσυνη δεν έβγαλα γραμμη.δεν ξερω μπορει αυτο που λεω να ειναι χαζο ....μια υποθεση κανω

οχι, ισα ισα ειμαι κατασπρη!!!! και μου φαινεται ακρως περιεργο γιατι το γκουγκλαρα και μ βγαζει μονο για εγκυμοσυνες ενο εγραψα καφε γραμμη χωρις εγκυμοσυνη και δεν γραφει τιποτα...............

οχι, ισα ισα ειμαι κατασπρη!!!! και μου φαινεται ακρως περιεργο γιατι το γκουγκλαρα και μ βγαζει μονο για εγκυμοσυνες ενο εγραψα καφε γραμμη χωρις εγκυμοσυνη και δεν γραφει τιποτα...............

Καλησπερα, κι εγω λευκη πολυ επιδερμιδα εχω κι εχω την γραμμη αυτη..οταν εμεινα εγκυος εγινε πιο εντονη και την εχει κι ο μικρος μου απο τωρα...

Γιατι γινεται αυτο δεν ξερω..το μονο που εχω ακουσει απο "παλιες" οτι αν εχεις αυτη τη γραμμη, το πρωτο σου παιδι θα ειναι αγορι..σε μενα εγινε, αν ειναι μυθος δεν ξερω....

Διαφημίσεις

Καλησπερα, κι εγω λευκη πολυ επιδερμιδα εχω κι εχω την γραμμη αυτη..οταν εμεινα εγκυος εγινε πιο εντονη και την εχει κι ο μικρος μου απο τωρα...

Γιατι γινεται αυτο δεν ξερω..το μονο που εχω ακουσει απο "παλιες" οτι αν εχεις αυτη τη γραμμη, το πρωτο σου παιδι θα ειναι αγορι..σε μενα εγινε, αν ειναι μυθος δεν ξερω....

αλήθεια;;; δεν το ηξερα αυτο.... την γραμμη την ειχες πριν την εγκυμοσυνη?

αλήθεια;;; δεν το ηξερα αυτο.... την γραμμη την ειχες πριν την εγκυμοσυνη?

Ναι την ειχα απο μικρη και την εχω και μετα την εγκυμοσυνη!

Στην εγκυμοσυνη εγινε πιο εντονη..τωρα ειναι οπως πριν..πιο αχνη...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...