Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τι "προφυλάξεις" παίρνετε;

Recommended Posts

Το έχω μεγάλη αγωνία, γιατί έχω κάνει 2 παιδάκια με ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εύκολη σύλληψη και δεν θέλω να κάνω άλλο, τουλάχιστον προς το παρόν.

Αντισυλληπτικά έπαιρνα πριν κάνω το 1ο μου παιδί για 10-11 συνεχόμενα χρόνια και ειλικρινά δεν θέλω να ξαναμπώ σ΄αυτή τη διαδικασία. Ακούγονται και τόσα πολλά, που δε θέλω να επιβαρρύνω τον οργανισμό μου πάλι μ΄αυτά.

Στο προφυλλακτικό έχουμε θέμα κι εγώ και ο σύζυγος. Δε μας βολεύει και δεν το ευχαριστιόμαστε. Για την ακρίβεια εκείνος πονάει...

Δεν συζητώ καν την εναλλακτική της διακοπτόμενης επαφής.

Εσείς τί κάνετε βρε κορίτσια;; :oops::oops:

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Διαφημίσεις

Καπου το εχουμε ξανασυζητησει,κουκλα μου,εγω ανεειφυλακτα σου προτειν το σπιραλ΄.Συζητησε το με τον γυναικολογο σου,να σου πει τα υπερ,τα κατα,τυχον παρενεργειες,γιατι ο καθε οργανισμος λειτουργει διαφορετικα και απ΄'κει και περα αποφασιζεις.Εγω εμεινα πολυ ευχαριστημενη,ο συζυγος δε,τρελες χαρες,χαχαχαχα.Μακια πολλα.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Για δες και αυτο

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=11768&highlight=%C1%CD%D4%C9%D3%D5%CB%CB%C7%D8%C7

Παντως αν ολα τα παραπανω δε σε καλυπτουν, μονο το σπιραλ σου μενει σα λυση...

Δε σου κρυβω βεβαια πως τις ιδιες ανησυχιες εχω κι αγω οταν με το καλο κανουμε και δευτερο παιδακι...

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Κι γω έπαιρνα αντισυλληπτικά και τα σταμάτησα τώρα.Οσο για το προφυλακτικό....Ξαιρένομαι γρήγορα,πονάω κι εκείνος δεν μπορεί να τελειώσει....

Σπιράλ δεν θέλω λόγω γυναικολογικού προβλήματος...Τι άλλο μένει?

Κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

christiana08 και Christie δεν είχα δει ότι υπάρχει και αλλού το ίδιο θέμα. Ευχαριστώ που μου το υποδείξατε, θα συνεχίσω εκεί τη συζήτηση.

embryoyla το μόνο που μένει είναι η αποχή!!!

Ο άντρας μου αποφάσισε να μη με ξαναπλησιάσει μέχρι την εμμηνόπαυση!! :lol::lol:

Με τα παιδιά μου, ξαναγεννιέμαι...

bUwEp2.png

Διαφημίσεις

Παντως αν καποια κοπελα εχει σπιραλ θα με ενδιεφερε να μας τα πει χαρτι και καλαμαρι (κοστος, διαδικασια τοποθετησης, τροπος λειτουργιας...καπου διαβασα οτι εχει εκτρωτικη δραση :roll: )

Αντισυλληπτικα δεν μπορω να παρω λογω καποιων προβληματων υγειας που τα καθιστουν απαγορευτικα, το προφυλακτικο δεν το θελω καθολου...οποτε ετσι οπως γινεται η επαφη μαλλον ειναι παρακινδυνευμενο...

Για πετε...