Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΟΕΟ????

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους,

ποτέ στη ζωή μου δεν περίμενα να μπω στην διαδικασία να πώ ΑΙΣΧΟΣ και ΝΤΡΟΠΗ για την δημόσια :?::?::?: υγεία στην Ελλάδα του 2008 και ακολούθως θα καταλάβετε τον λόγο που είμαι έξαλλη....στις 01/11/08 όπως γνωρίζεται αρκετοί από την παρέα το μικρό μου ζουζουνάκι έβγαλε και έσπασε το αριστερό χεράκι του από τον αγκώνα (κερκίδα και ωλένη) και μετά από 7 ώρες πόνου,κλάματος και ταλαιπωρίας(πήγαμε στην κλινική και καταλήξαμε στο νοσοκομείο)μπήκε στο γύψο, μου είπαν από το Κρατικό Νοσοκομείο "Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ" ότι σε 20 μέρες θα το βγάλουμε.

Πήγαμε λοιπόν εχθές το πρωί με ραντεβού για να βγάλουμε το γύψο που τόσο μας ταλαιπωρεί και εδώ αρχίζει το σενάριο επιστημονικής φαντασίας...για να πάρω παραπεμπτικό να μας δουν οι γιατροί και υποτίθεται να βγεί ο γύψος πλήρωσα 3Ευρώ με ασφάλεια ΙΚΑ (δεν είπα τίποτα γιατί μου φάνηκαν λίγα,ειδικά όταν πρόκειται για την υγεία του παιδιού μου) αφού περίμενα να έρθει η σειρά μου 1 ώρα κ 15 λεπτά (τα ραντεβού δεν ξέρω πού αποσκοπούν) μπαίνω μέσα γράφουν τα στοιχεία και μου λένε να πάω να βγάλω ακτινογραφείες από τα επείγοντα αφού πρώτα περάσω από το ταμείο και να ξαναπάω όταν βγουν τα αποτελέσματα για να δούμε αν θα βγάλουμε τον γύψο( :?: ) Πάω στο ταμείο με το χαρτάκι που έλεγε πόσες ακτινογραφείες έπρεπε να βγάλουμε και η ταμίας μου ζητάει 14,45 Ευρώ για 2 ακτινογραφίες (στην κλινική είχα πληρώσει 57 Ευρώ για τις 4) φυσικά πληρώνω χωρίς να σκεφτώ εκείνη την στιγμή την "δωρεάν" :?::?::?: περίθαλψη και πάμε για ακτινογραφία.Μετά από 30 λεπτά αναμονής τα πέρνουμε και πάμε ξανά στα εξωτερικά για να μας πούν ..... άλλες 20 μέρες στο γύψο διότι το σωστό είναι να μείνει 5 εβδομάδες στο γύψο και όχι 20 μέρες όπως μου είχαν πεί αρχικά γιατί όπως θα έπρεπε να γνωρίζω :shock: δεν κολλάει τόσο εύκολα ένα χεράκι το οποίο τελικά είχε ατελές κάταγμα και στα δύο κόκαλα και όχι ράγισμα όπως αρχικά μου είχαν πει :twisted: .

Οπότε φίλες και φίλοι μου καλοί στις 11/12/08 θα ξαναπάω στο Δημόσιο Νοσοκομείο :lol::lol::lol: για να ξαναπληρώσω και να ξαναπεράσω την ίδια ταλαιπωρία ευχόμενη φυσικά ο γύψος θα βγει από το χεράκι του μικρού μου αστεριού.

Φυσικά όταν πήγα σπίτι και συνειδητοποίησα το πόσο "δωρεάν" είναι η υγεία και οτι παρόλο τις υπερβολικές κρατήσεις που κάνουν τα ταμεία από τους μισθουλάκους μας μπήκα στην διαδικασία να καταγγείλω τηλ. σε συγκεκριμένη εκπομπή του TV100 το όλο θέμα όχι γιατί ευελπιστώ να πάρω πίσω τα λεφτά που πλήρωσα 2 φορές (αφού ήδη τους πληρώνω κάθε μήνα) αλλά για να καταλάβουν μερικοί οτι ο Ελληνικός λαός έχει ξυπνήσει πλέον.-

Διαφημίσεις

Με αυτά που πληρώνουμε κάθε μήνα για ιατρική περίθαλψη θα έπρεπε να μας έχουν κόκκινο χαλί στη είσοδο!

Πνέει τα λοίσθια το κοινωνικό κράτος. Νοσοκομεία υπολειτουργούν, ασθενείς αναγκάζονται να πληρώνουν εξ ιδίων φάρμακα και υλικά που χρειάζονται και οι προμηθευτές απειλούν με... απαλλοτρίωση όσων υλικών απέμειναν στις αποθήκες των νοσοκομείων.

4 δισ. ευρώ χρωστάνε τα νοσοκομεία και οι προμηθευτές πάνε για κατασχέσεις υλικού.

1,2 εκατ. ασφαλισμένοι πληρώνουν από την τσέπη τους τα φάρμακα και σε λίγο θα πληρώνουν και τις εξετάσεις.

Οι αρμόδιοι, πάντως, με ήρεμη συνείδηση -πολιτική και ανθρώπινη- αγρόν αγοράζουν...

Περαστικά στο παιδάκι σου (και σε όλους μας...)

"Δεν ξέρω κάτι άλλο, για το οποίο κάθε άνθρωπος θα έπρεπε να νοιάζεται τόσο πολύ, όσο για το πώς θα γίνουν τα παιδιά του καλύτερα απ' αυτόν και τους όμοιούς του"

Πλάτωνας

chmod 777 world

1,2 εκατ. ασφαλισμένοι πληρώνουν από την τσέπη τους τα φάρμακα και σε λίγο θα πληρώνουν και τις εξετάσεις.

Περαστικά στο παιδάκι σου (και σε όλους μας...)

Την αρχή την έκανα εγώ πληρώνοντας τις ακτινογραφίες του μωρού έστω και με συμμετοχή ΙΚΑ :lol: και τα χειρότερα όπως σωστά έγραψες ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σου

Δυστυχώς οι ασφαλισμένοι των περισσότερων ταμείων πληρώνουν στα εξωτερικά ιατρεία των δημοσίων νοσοκομείων. Από όσο γνωρίζω μόνο οι ασφαλισμένοι στο ταμείο του δημοσίου και στον ΟΓΑ δεν πληρώνουν. Κι εγώ με το ΤΣΜΕΔΕ πληρώνω στα εξωτερικά ιατρεία των δημοσίων νοσοκομείων, αλλά μετά μπορώ να πάρω όλα τα χρήματα από το ταμείο μου. Μήπως μπορείς κι εσύ να τα πάρεις από το ΙΚΑ; Αν όχι μην ξεχάσεις να κρατήσεις τις αποδείξεις και να τις βάλεις στη φορολογική σου δήλωση για να έχεις φοροαπαλλαγή 20%.

• 4 weeks later...

Καλημερα!

Ελπιζω το χερακι του παιδιου σου να ειναι τωρα καλα και να εχετε ξεχασε ολη αυτην την περιπετεια!!!

Παντως πληροφοριακα μπορεις να παρεις τα λεφτα πισω απο το ικα για τις ακτινογραφιες.Τα 3 ευρω της επισκεψης δεν επιστρεφονται.

Το Ικα δινει πισω την τιμη της κρατικης διατιμησης που συνηθως οταν πληρωνεις κατι σε καποιο νσοκομειο δημοσιο αυτο ακριβως χρεωνουν οποτε παιρνεις πισω το 100% των χρηματων σου...

Βεβαια πρεπει να πας σε 30 ημερες....

Και αν εργαζεσαι και πρεπει να λειψεις απο την δουλεια αστα να πανε...δεν αξιζει...αλλα μπορεις να στειλεις και αλλον με απλη εξουσιοδοτηση να τα παρει...

Ετσι γιατι αυτα τα εχουμε ηδη πληρωσει και δεν πρεπει να τους χαριζουμε ουτε μισο ευρω....!!!

Αυτα!!!

Διαφημίσεις