Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

φύλο εμβρύου στην Α επιπέδου.

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα!!Έχω δύο παιδάκια και είμαι έγκυος στο τριτο.Και τις 3φορες που έκανα Α επιπέδου ο εμβρυολογία έπεσε μέσα όσο αναφορά το φύλο του μωρού!!Σήμερα έμαθα πως η καλύτερη μου φίλη που ο ίδιος εμβρυολογος που πάω την είχε διαβεβαιώσει για αγοράκι έκανε λάθος και τελικά περιμένει κοριτσάκι!Μα πού πήγε το λέλε του??😆😚 Σε εσάς έπεσε μέσα στη διάγνωση ή όχι?

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Κοριτσια και μανουλες καλησπερα!Μολις γραφτικα και γω στο φορουμ αν και το επισκεπτομαι συχνα!Εγω λοιπον διανιω το 2ο τριμηνο της δευτερης εγκυμοσυνης μου!Στην πρωτη μου ειπαν τι παιδακι εχω στην β επιπεδου!Σε αυτην εκτον οτι ο γυναικολογος μου ειναι σιγουρος οτι ειναι κοριτσι απο την 7η εβδομαδα λογο παλμων λεει,και ο γιατρος που μου εκανε την αυχενικη διαφανεια λεει 95% κοριτσι!Ολοι οι γυρω μου λενε να μη δεσω τιποτα εως τη β επιπεδου!:roll:

Καλησπέρα και από εμένα.

Στο πρώτο μου παιδί, στην αυχενική μου είπε ότι, επειδή δεν είδε κάτι, μάλλον είναι κορίτσι. Και όντως ήταν.

Τώρα που είμαι έγκυος στο 2ο, μου είπε στην αυχενική ότι είναι αγόρι, από τότε το είδαμε άλλες δύο φορές στον υπέρηχο της γυναικολόγου μου, άρα λογικά θα είναι αγόρι. Σε μία εβδομάδα έχω την β'επιπέδου και θα το σιγουρέψω!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...