Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κολπικα υγρα στον 8ο

Recommended Posts

διανυω τον 8ο (32 και 5 μερες) και παρατηρω μεγαλη αυξηση των κολπικων υγρων, εχω ακουσει οτι αυτο συμβαινει στους τελευταιους μηνες..ισχυει? γενικα σε εμφανιση ειναι πανω κατω στα ιδια απο διαυγη εως ελαφρα κιτρινωπα σε ποσοτητα..και δεν μυριζουν..προσφατα ειχα παρει και (για τελευταια φορα) αντιβιωση λογω περιδεσης.

Διαφημίσεις

καλημερα.Πιστευω πως τα υγρα ειναι φυσιολογικα.Βεβαια καλο ειναι να συμβουλευτεις και τον γιατρο σου γιατι πολλες φορες υπαρχει και κολπιτιδα.Εγω ειχα απο την αρχη της εγκυμοσυνης μου πολλα υγρα αλλα παντα ηταν διαφανη και αοσμα.Παντως μην φοβασαι τιποτα.απο οτι εχω διαβασει και απο αλλες στηλες που το ανεφεραν και καποια αλλα κοριτσια ειναι απολυτα φυσιολογικο.Φιλακια και σου ευχομαι οτι καλυτερο!!! :D

rys17ypa0pfa6qnn.png

Ειναι φυσιολογικό μην ανησυχείς, απλά το αναφέρεις στον γιατρό σου. Εμενα απο την πρώτη μερα του 9ου εχω και καφέ και μερικές φορές και πιο ζωηρό αίμα.

Ειναι φυσιολογικό μην ανησυχείς, απλά το αναφέρεις στον γιατρό σου. Εμενα απο την πρώτη μερα του 9ου εχω και καφέ και μερικές φορές και πιο ζωηρό αίμα.

καφε και πιο ζωηρο αιμα?..και ειναι απο μικροβιο η απλα εισαι ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ να γεννησεις?..αντε με εναν πονο!!!

καφε και πιο ζωηρο αιμα?..και ειναι απο μικροβιο η απλα εισαι ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ να γεννησεις?..αντε με εναν πονο!!!

Οχι δεν μου ειπε τιποτα για μικροβια.....φτου φτου φτου....ειναι λεει φυσιολογικό γιατι πιεζει το κεφαλακι καθως κατεβαίνει και σπανε μικρα αγγεία :roll:

Για να δουμε ποτε θα του ερθει και η επιφοιτηση να βγει...τελευταια εχω μεινει!

Διαφημίσεις

τελευταια εχω μεινει!

μπααα .. είμαι κι εγώ εδώ! :P

αλήθεια .. πού γεννάς ? :D

Θεοδώρα : 31/03/2006 , Νικόλας : 25/11/2008

All I ever wanted..All I ever needed is here in my arms!!

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Εγώ πάντως έχω κανονική κολπίτιδα

εχω υγρά αλλες φορες διαφανα,αλλες πιο ασπρα κι αλλες λιγο κιτρινωπα....ο γιατρος λεει πως ειναι φυσιολογικα,και εφοσον δεν μπορω να παρω αντιβιωση ,δεν χρειαζεται να κανω εξεταση ουρων.....παντως εγω τη δευτερα ,θα παω να κανω μια γενικη ουρων ,για να ησυχασω....

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

τελευταια εχω μεινει!

μπααα .. είμαι κι εγώ εδώ! :P

αλήθεια .. πού γεννάς ? :D

Στο ΕΛΕΝΑ.

Τώρα που πήγα τουαλέτα ειναι πιο καφέ και πιο ρευστά :roll:

Ρε γμτ λες να μου σπασουν τα νερά και να μην το καταλάβω :roll::roll::roll:

Και καλά να ειναι καθαρα δεν παθαίνεις τιποτα αλλα αμα εχουν μεσα μυκώνιο που λενε οτι ειναι πράσινα και μυρίζουν θα το καταλάβω μαζι με το καφέ :roll::roll:

Μπερδευτηκα τωρα!

Εγώ που δεν έχω ακόμα καθόλου καφέ ή κοκκινωπά υγρά να υποθέσω οτι ο μικρός έχει ριζώσει ψηλά και δεν κατεβαίνει με τίποτα???

Πάντως πριν απο 10 μέρες που με είδε ο γιατρός εμπέδωση δεν είχε γίνει...

Μεθαύριο θα με ξαναδεί, αλλά δεν έχω δει να κατεβαίνει καθόλου η κοιλιά γμτ....

Συνήθως η εμπέδωση πρέπει να έχει γίνει μέχρι τώρα ή έχω ελπίδες να γλυτώσω την καισαρική??? :?:? Ας μου πει κάποια που ξέρει, πλιζζζζζζζζ....

Διαφημίσεις

Καλημέρα !

foivi το μωρό μπορεί να πέσει την τελευταία στιγμή με τις δυνατές συσπάσεις! κι εγώ έχω αυτό το άγχος αλλά εσύ έχεις άλλη 1 εβδομάδα μπροστά σου!

ρε yogini δηλαδή ΕΛΕΟΣ! τι είναι αυτά που σκέφτεσαι?????????????

THINK POSITIVE! για να ενεργηθεί το μωρό πρέπει να περάσει στρές ΤΡΕΛΛΟ ή να σε πιάσει εσένα το κα΄τι τις σου και να πιέζεις την κοιλιά σου σε κανα τοίχο! RELAX plz!!!! μην ακούω τέτοια η μάνααααααααααα!!!!

:D

Thank you Roger Waters for bringing this AMAZING show in Greece .. Ευχαριστούμε !!

Καλημέρα !

foivi το μωρό μπορεί να πέσει την τελευταία στιγμή με τις δυνατές συσπάσεις! κι εγώ έχω αυτό το άγχος αλλά εσύ έχεις άλλη 1 εβδομάδα μπροστά σου!

ρε yogini δηλαδή ΕΛΕΟΣ! τι είναι αυτά που σκέφτεσαι?????????????

THINK POSITIVE! για να ενεργηθεί το μωρό πρέπει να περάσει στρές ΤΡΕΛΛΟ ή να σε πιάσει εσένα το κα΄τι τις σου και να πιέζεις την κοιλιά σου σε κανα τοίχο! RELAX plz!!!! μην ακούω τέτοια η μάνααααααααααα!!!!

:D

Καλά ντε μια απορια είχα η γυναίκα! :lol::lol::lol:

μα γι αυτό το είπα έτσι! :wink:

Καλημέρες .. ακόμα εδώ ήμαστε έεε?? :?

• 2 weeks later...

Καλησπέρα κοριτσια!Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση λίγο κάπως.Είμαι 6 μηνών κ έχω πολλά υγρά κάπως κιτρινωπά αλλα η μυρωδιά τους ειναι σαν αυτή του σπέρματος.Μήπως μπορε'ι κάποια να με βοηθήσει?

Καλησπέρα κοριτσια!Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση λίγο κάπως.Είμαι 6 μηνών κ έχω πολλά υγρά κάπως κιτρινωπά αλλα η μυρωδιά τους ειναι σαν αυτή του σπέρματος.Μήπως μπορε'ι κάποια να με βοηθήσει?

Τα είχα και εγω από τον τεταρτο μέχρι τον όγδοο. Μαλλον είναι καποια κολπίτιδα ή μυκητες κτλ. Πες το στο γιατρό σου. Εμένα μου έδωσε κάτι υπόθετα για 6 μερες και από τότε ησύχασα..

Διαφημίσεις

cristin και εγω ακριβως τα ιδια υγρα εχω! αλλα χθες μου εδωσε κατι υποθετα κολπικα αν και τα εχω τα υγρα εδω και 3 βδομαδες , χθες μου εδωσε τα υποθετα.. μαλλον γιατι μπηκαμε στην τελικη ευθεια και πρεπει να διωξουμε το μικροβιο! τι αλλο να πω..

as1cCFe0g410000MTA0NjE0YnwwMDk5NTNifG15IGxpdGxlIGNhdA.gif

line_line_typew1_beg_d_typew7_time_1190520000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

dev364pp___.png

uiphp3.png

cristin και εγω ακριβως τα ιδια υγρα εχω! αλλα χθες μου εδωσε κατι υποθετα κολπικα αν και τα εχω τα υγρα εδω και 3 βδομαδες , χθες μου εδωσε τα υποθετα.. μαλλον γιατι μπηκαμε στην τελικη ευθεια και πρεπει να διωξουμε το μικροβιο! τι αλλο να πω..

as1cCFe0g410000MTA0NjE0YnwwMDk5NTNifG15IGxpdGxlIGNhdA.gif

line_line_typew1_beg_d_typew7_time_1190520000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

dev364pp___.png

εμενα δεν μου ειπε τιποτα για υποθετα...μια κρεμα μου εδωσε ,που ειναι για εξωτερικη χρηση,κυριως για τη φαγουρα!φαγουρα ομως δεν εχω...παλι μου ειπε για κολπιτιδα της εγκυμοσυνης!δεν ξερω τι να πω....μαλλον ειναι φυσιολογικο,αλλιως θα με ειχε βαλει να κανω επιπλεον εξετασεις ,τι ναπω....

ol4hp2.png

Vp1tp2.png

εμενα με ειχε βομβαρδισει με αντιβιωσεις..μια διαφορετικη ανα ενα μιση μηνα..ποτε την ιδια για να μην γινουν ανθεκτικα στη συσταση τους τα υπαρχοντα μικροβια ετσι ωστε μαλλον να μην μπαινουμε στην διαδικασια της καλλιεργειας πραγμα που ξερω οτι αρκετοι γιατροι αποφευγουν να κανουν για να μη βαζουν χερι στον κολπο..

βεβαια οπως βλεπω τελικα μετα απο 20 μερες απο την τελευταια αντιβιωση τα υγρα μου εχουν μια ελαφροκιτρινη οψη, εχουν μια οικεια μυρωδια, οχι κατι υποπτο , φροντιζω να ενημερωνω τον γιατρο μου αλλα μεχρι στιγμης δεν μου χει προτεινει κατι αλλο αντιθετως μονο μου λεει οτι δεν μπορει να δωσει πλεον αλλα φαρμακα..τωρα πως και ποτε θα διαγνωσουμε αν υπαρχει κολπιτιδα η αλλο μικροβιο για να ειμαστε ασφαλεις ακομη δεν το ξερω αλλα σκοπευω να τον ρωτησω αμεσα.

• 5 months later...

Ελπίζω να ρωτάω στο σωστό τόπικ.

Πότε και σε ποιο στάδιο υπάρχει μηκώνιο?? και πόσο βλαβερό ειναι εαν δεν αντιληφθούμε την αποβολή του μέσα στον αμνιακό σάκο??

Τελος, μπορεί ο γιατρός να το δεί ή αυτό με τον υπάρηχο ή φαίνεται μόνο οταν σπάσουν τα νερά??

Μιλάμε πάντα για τον 9 μηνα...

• 11 months later...

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΑ ΥΓΡΑ. ΓΕΝΝΑΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΙΣ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ.ΤΙ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ???ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΝΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ...ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΜΠΟΥΣΚΟΠΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΞΑΠΛΑ...ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!

παντα με την ελπιδα και το χαμογελο... :) και ομως τα καταφεραμε!!!!

Aπ'οσο γνωριζω τα νερα ειναι πολυ υγρα δεν ειναι δηλαδη σαν τα κολπικα....Και εγω ειχα πολλα υγρα συνεχεια αλλα ο γιατρος μου δεν ανησυχουσε....Τωρα μαλλον ο δικος σου ανησυχει για τους πονους και οτι νιωθεις πολυ χαμηλα το μωρο...Το buscopan σου το εδωσε γιατι σταματαει τις συσπασεις....Η καλυτερη συμβουλη ειναι να μεινεις ξαπλα μονο τουαλετα πηγαινε και ηρεμια...Ολα θα πανε καλα....

ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ.ΣΥΣΠΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ???ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ???

κοιτα συσπασεις ειναι αρκετα συχνο φαινομενο να γινονται σε μια εγκυμοσυνη....Δεν γνωριζει καποιος γιατι ακριβως γινονται...Μπορει να κουραστηκες ας πουμε...Γι'αυτο και θελει ξαπλα...Για να μην επιβαρυνεις αλλο τον οργανισμο σου...Δεν ειναι απαραιτητο ομως οτι επειδη εχεις συσπασεις θα γεννησεις...Τα υγρα σου μυριζουν?

ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΜΥΡΩΔΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΟΜΩΣ :( ΟΥΦ ΟΥΦ ΑΓΧΩΘΗΚΑ ΛΙΓΑΚΙ....

βρε μην αγχωνεσαι!!!!!!!!!Και ξανα λεω και εγω ειχα παρα πολλα υγρα αλλα ολα πηγαν καλα

Επισης απ'οσο ξερω τα νερα ειναι αοσμα....

Οποτε δεν νομιζω να ειναι αυτο....Μπορει να ειναι καμια κολπιτιδα...Τιποτα το σημαντικο....

Χαλαρωσε απολαυσε την ξαπλα σου και την Δευτερα που θα πας στο γιατρο θα περιμενω νεα σου....