Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ουρσουλινες ή αγιος ιωσηφ?

mommytobe

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Από παιδικά πάρτυ που έχω πάει την κόρη μου έχω γνωρίσει γονείς που φοιτούν τα παιδιά τους στον Άγιο Ιωσήφ και είναι ευχαριστημένοι χωρίς να μπούμε σε λεπτομέρειες. Σχετικά με το θρησκευτικό χαρακτήρα με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει και ότι κάποιοι γονείς που πήραν τα παιδιά τους ήταν λόγω γαλλικών, μάλλον λόγω αυξημένω απαιτήσεων. Τη γαλλική σχολή στην Αγία Παρασκευή την εχετε δει; Τα δίδακτρα περίπου στα 4.000 ευρώ χωρίς σχολικό, πραγματικά διεθνές σχολείο και πολύ καλό επίπεδο χωρίς νεοπλουτισμούς κλπ. (πληροφορίες από γονιό) Αν δεν ενδιαφερομασταν για τη γερμανική θα το έβλεπ σίγουρα παρόλο που μένουμε πολύ κοντά στον Άγιο Ιωσήφ

Τα σχολεία που ανέφερα τα κοιτάμε λόγω τιμής και με τη σκέψη να μάθουν καλά και μια ακόμη γλώσσα. Αυτή στην Αγία Παρασκευή δεν την εχω δει, νομίζω έχει αναφερθεί ξανά στο φόρουμ.

Εσυ κλείνεις προς την ελληνογερμανική?

Αν δεν κάνω λάθος είναι αρκετά πιο ακριβή...

I

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...