Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2070

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Είναι πολύ σοκαριστικό. Αυτό είχε κυκλοφορήσει πριν κάποιους μήνες εδώ στην δουλειά μου και κάθε φορά που το διάβαζα βούρκωνα και εξακολουθώ βέβαια...Για το μωρό μου και για όλα τα παιδάκια του κόσμου. Προσωπικά είμαι πολύ απαισιόδοξη στο συγκεκριμένο θέμα (αν και σαν χαρακτήρας είμαι το αντίθετο θα έλεγα) γιατί παρόλο που λέγονται και ακούγονται τόσα για το περιβάλλον κτλ. δεν βλέπω και καμιά ιδιαίτερη κινητοποίηση.Ίσως πιστεύουν όλοι ότι με την σημερινή τεχνολογία και επιστήμη θα μπορέσουμε να βρούμε λύση και γιαυτό. Εθελοτυφλούμε στα μηνύματα που μας στέλνει το περιβάλλον... Ελπίζω μόνο όταν θα αποφασίσουμε να "ξυπνήσουμε" να μην είναι πια αργά..

θα ηθελα να γραψω πολλα ομως η σκεψη των παιδιων μας σε ενα τετοιο κοσμο με κανει να ποναω.Ενας κομπος στο λαιμο μου δε με αφηνει να πω τιποτα μονο οτι λυπαμαι γιατι αυτες οι σκεψεις εδω και πολυ καιρο με βασανιζουν και πιστευω οτι πραγματικα εχει αρχισει η αντιστροφη μετρηση.Καθε βραδυ που τα παιδια μου κοιμουνται παω απο πανω τους και τα κοιταω και αναρωτιεμαι τι τα περιμενει.Ας μην αφησει ο Θεος να ζησουμε τετοια συμφορα.

an1cvfp-Q800010MzAwNjA2M2R8MjUzMTg1MTBkbGF8bXkgbGl0dGxlIGdpcmwgTWFyaWFuaWtpIGlz.gif.png

οντως ειναι φρικη. και ειναι περισσοτερο φρικη αν σκεφτει κανεις οτι μπορει στα αληθεια να συμβει

αλλα ξερετε τι μου τι δινει περισσοτερο? για το περιβαλλον ακουμε ολο και πιο συχνα οτι τα πραγματα δεν πανε καλα, οτι οι υδροφοροι οριζοντες μολυνονται, οτι ο ηλιος εχει γινει επικινδυνος, οι παγοι λιωνουν κλπ. ζουμε στο 2008 αρα πληροφορηση υπαρχει και σχεδον ολοι τα εχουμε ακουσει αυτα.

το θεμα εινα: τι κανουμε ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ! ακουμε και λεμε, δε βαριεσαι? η κανουμε πραγματικα κατι για αυτο?

εδω και κατι χρονια, δεν αγοραζω πλαστικες σακουλες οταν δεν μου χρειαζονται, ανακυκλωνω χαρτι, δεν αφηνω τη βρυση να τρεχει, κλεινω τις συσκευες, εχω κανει το αυτοκινητο σκουπιδοτενεκε και παρολα αυτα αισθανομαι και τυψεις γιατι θα μπορουσα να κανω κι αλλα. και οι γυρω μου με αντιμετωπιζουν σαν τρελη!

βαρεθηκα να ακουω για την καταστροφη του περιβαλλοντος και ΚΑΝΕΙΣ να μην κατι, εστω και μικρο (να μην αφηνει τη βρυση να τρεχει οταν πλενει τα δοντια του πχ)

αχ! τσατιστηκα :evil::evil: