Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παμε jumbo...

Athena

Recommended Posts

....για πετσετες και τασακια;;;; :shock::shock::shock::lol::lol::lol:

Καλα ετυχε να παω σε τρια διαφορετικα jumbo και νομιζα οτι μπηκα σε σουπερ μαρκετ κινεζικων προιοντων....τι αλλαγη ειναι αυτη;;αισχος!λαικα στο φουλ να παιζουν και τα παιχνιδια αφαντα...δεν ξαναπαω με τιποτα...

Διαφημίσεις

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eγώ πάω jumbo μόνο όταν θέλω κάτι συγκεκριμένο επώνυμο παιχνίδι και ξέρω σιγουρα ότι θα το βρω με μεγάλη διαφορα τιμής.Συνεργείο μπομπ μάστορα 30€ jumbo 50€ σε άλλο επώνυμο παιχνιδάδικο.

rQGhp3.png

Και εμένα δεν μου πολυαρέσει όλο αυτό το κινέζικο αλλά έχει ποικιλία! Και αν δείτε όλες οι επώνυμες μάρκες παιχνιδιών και αυτές made in china είναι.

Και αν δείτε όλες οι επώνυμες μάρκες παιχνιδιών και αυτές made in china είναι.

δεν είναι όλες, τα playmobil πχ κατασκευάζοντε στην Γερμανία.Σε κάποια άλλα μπορέι να είναι made αλλά οι προδιαγραφές δεν είναι,έχουν τα εργοστάσια εκεί για ευνόητους λόγους.

Καλημέρα

rQGhp3.png

Διαφημίσεις

Και αν δείτε όλες οι επώνυμες μάρκες παιχνιδιών και αυτές made in china είναι.

δεν είναι όλες, τα playmobil πχ κατασκευάζοντε στην Γερμανία.Σε κάποια άλλα μπορέι να είναι made αλλά οι προδιαγραφές δεν είναι,έχουν τα εργοστάσια εκεί για ευνόητους λόγους.

Καλημέρα

DALIA ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ!!!!!!

ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ JAMBO ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΕΒΡΙΣΚΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ. ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ.... ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΛΛΑ? ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΔΙΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ 1 ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ 10 ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ.

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Βρε παιδια ..ποια ποικιλια λετε??Στα τασακια και στα διαφορα φτηνοδιακοσμητικα???

Ειναι η μεγαλη μου κορη 7,5 χρ τα διδυμα 5,5 χρ και η βαφτηστηρα μου 6,5 (δεν υπολογιζω την μεγαλη βαφτηστηρα του αντρα μου 15 χρ)

Και πραγματικα πηγαινω και νιωθω οτι , οτι ''καλο '' υπηρχε..το εχουμε παρει -μας το εχουν φερει :roll:

Δλδ ολα αυτα τα χρονια εχει τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια με μικρες διαφορες καθε φορα :roll:

Εγω παντως στα επωνυμα παιχνιδια...δεν εχω βρει διαφορες στις τιμες..μπορει να εχουν καποια στιγμη ενα συγκεκριμενο για κραχτη..αλλα τα περισσοτερα ειναι πλεον ιδιες τιμες!!!

Χωρια που ειναι ενα καταστημα που ενω παλια αλλαζαν ευκολα(μπορω να πω πιο ευκολα απ οτι θα επρεπε ισως) ,πλεον δεν αλλαζουν ακομα και ελλατωματικα του κουτιου :?

Μετα το περιστατικο που ειχε γινει με την τσαντα..εμαθα απο πολλες κοπελες παραπονα...

Δυστυχως δεν εχω κοντα μου αλλα παιχνιδαδικο (και αυτο 20 χιλ μακρυα ειναι)..οποτε συμβιβαζομαι μ αυτο (αλλα προτιμω μονο τα επωνυμα που μπορω να βρω ακρη μετα και μονη μου :twisted: )

Και σαφως αφου τις τσαντες τις μαζευουν μολις 10 μερες μετα την εναρξη της χρονιας και ελλατωματικη να σου βγει δεν αναγνωριζουν τιποτα..πλεον τσαντα μονο απο καταστημα...(και σημειωση η τσαντα που μου ηρθε αλλαγη απ την παξος ..ποιοτικος ειναι πολυ καλυτερη απ αυτες που ειχε στα τζαμπο.... :wink: )

Μπαίνω κι εγώ προχτές στο jumbo (πήγα για ανεφοδιασμό σε φανελάκια, γιατί τα περσινά τους είναι βαφτιστικά πλέον...) και μπροστά μπροστά... είναι γεμάτο σοκολάτες! Πουλάνε σοκολάτες!! Κινέζικες μάλλον ε??? Με μπόλικη φρέσκια μελαμίνη?? :roll::?:?

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Μπαίνω κι εγώ προχτές στο jumbo (πήγα για ανεφοδιασμό σε φανελάκια, γιατί τα περσινά τους είναι βαφτιστικά πλέον...) και μπροστά μπροστά... είναι γεμάτο σοκολάτες! Πουλάνε σοκολάτες!! Κινέζικες μάλλον ε??? Με μπόλικη φρέσκια μελαμίνη?? :roll::?:?
ΑΠΑΙΣΙΕΣ.. ΜΟΥ ΦΕΡΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΑ...

Διαφημίσεις

μποικοταζ στα jumbo τωρααααααααα!!!!!!!!αισχος!

Δυστυχώς τα Jumbo ειναι μονο για προϊόντα επώνυμα κατ εμε γιατι τα άλλα ειναι χύμα Κινέζικα χωρίς πιστοποιήσεις.

Απο την άλλη με αυτή την οικονομική κρίση δεν κατηγορώ τους γονείς που το επιλέγουν αλλα εμεις οσο μπορούμε θα το αποφύγουμε εννοείται.

Να πηραμε προχτες ενα trivial αλλα για μωρουδιακά ουτε λόγος!

Εδώ που μένω δεν έχει Jumbo μόνο ένα μικρό με παιχνίδια και ο ιδιοκτήτης του μέχρι το Καλοκαίρι θα ανοίξει το πολυκατάστημα.

Μου έχουν φέρει όμως δώρα (ρουχα)από τα Jumbo της Λάρισας και πραγματικά ποιοτηκώς δεν κάνουν τίποτα.Σκέτη απογοήτευση.

Και τα πιο πολλά είναι όντος κινέζικα.

716217ybmeeuyfgz.gif

Μανόλης:9/9/95_Νίκος:8/12/06

καλησπερα ξερω οτι δεν πολυ μπαινω αλλα συμφωνω απολυτα για το χαλι του τζαμπο!!!! τζαμποελεος ... μονο μαγαζι με παιχνιδια δεν μοιαζει ... εγω προ πολλου το εχω παρατηρηση και πλεον υποστιριζω τα μαγαζια της γειτονιας μου ... που παλευουν να ζησουν αναμεσα σε κατι τετοια πολυκαταστηματα χαμηλης ποιοτητας!!! στο κατω κατω της γραφης ας αγορασω κατι πιο φτηνο ... αλλα ποιοτικα καλυτερο απο το κινεζικο προκειται για το παιδι μου και το παιδι φιλων! :wink:

Διαφημίσεις

Εμένα ότι δώρο μου έχουν φέρει για το μωρό είναι όλα από εκεί.Είναι εύκολη λύση για όλους.Μου αρέσει που μου λένε μην πάρεις πολλά πράγματα για το παιδί θα σου φέρουν κιόλας. Ορίστε μου φέρνουν και τι κατάλαβα;Την μαμα μου την έχω εκπαιδεύσει και δεν πηγαίνει εκεί. Το κακό είναι ότι η πεθερά μου έχει λατρεία με αυτό το μαγαζί και φέρνει τα πάντα από εκεί. Το τελευταίο που μου έφερε είναι ένα φορμάκι με 100% πολυεστέρα.Τώρα τι να πεις;Εγώ από εκεί έχω πάρει μόνο τα λούτρινα που τα χω για διακοσμητικά δωματίου.Τα άλλα που θα χει μέσα στην κούνια είναι μάρκα.Οι μάρκες όμως του Jumpo είναι σίγουρα αυτές που πουλιούνται και στα υπόλοιπα καταστήματα;

mKndp2.png

Εχω πάρει πράγματα απο τζάμπο είναι άθλιο σε οτι αφορά ρούχα είναι όλα φτηνοκινέζικα και με μια φορά πλυσίματος χαλάνε κανα δυο όμως βγήκανε καλά δεν μπορώ να πώ...

Απο παιχνίδια επίσης τα περισσότερα είναι άθλια αλλά και πάλι μπορώ να πώ οτι είχα πάρει ένα πιανάκι στην κόρη μου που βγήκε πάρα πολύ καλο και το καταευχαριστήθηκε ενώ κάποια επώνυμα παιχνίδια που της είχα πάρει δεν τα επαιξε καθόλου fisher price πχ

Οσον αφορά τις σοκολάτες είναι χάλι σκέτο και παρασκευάζονται στην Τουρκία(τις εφαγα όμως ήταν στιγμή άκρατης υπογλυκαιμίας και δεν έπαθα τίποτα) :roll:

Δεν έχω αγοράσει ποτέ πράγματα για το σπίτι δεν είναι του γούστου μου

Αλλά έχει πολύ ωραία καλτσάκια είμαι πολύ ευχαριστημένη καθώς και παππουτσάκια αγκαλιάς.

Αυτό που μισώ στα τζάμπο είναι οτι έχουν υπερβολικό κόσμο και οι γύφτοι δεν έχουν security έχω δεί άγριο ξυλοδαρμό μέσα στο κατάστημα και μπροστά στα μάτια τόσων μικρών παιδιών δεν υπήρχε κανείς ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ μόνο να τα αρπάζουν ξέρουν?Με μικρά παιδιά έχουν να κάνουν οι ανίδεοι...

Οπότε τώρα πια το αποφεύγω και πάω συνήθως Κουκου

Αγαπητές φίλες,

Γεία σας. Έγω έχω ορκιστεί ότι ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΩ στα Jumbo σκουπιδιάρικα. Ναι, συμφωνώ ότι ειναι φθηνά, αλλά για την ελεεινή ποιότητα που έχουν τα ρούχα και τα περισσότερα "no name" παιχνίδια θα έπρεπε να μας πληρώνουν και όχι να τους πληρώνουμε....

Διάβασα πιο πάνω για μια φίλη που παίρνει φανελάκια και εσώρουχα. Έχω μία γνωστή που πήρε κάτι συνθετικά σεντόνια. Εγώ παιδιά δεν τα εμπιστεύομαι να αγγιζουν το δερματάκι των μωρών μας. Πιστεύω ότι ακόμη και στη λαϊκή που λέει ο λόγος θα βρεις κανείς καλύτερα. Τι θα πει ακριβά εσώρουχα; (και για να μην παρεξήγηθώ, δεν μου περισσεύουν...) Οι αλλεργίες από τις απαράδεκτες χρωστικές δεν είναι ακριβότερες; Ας πάρουμε λιγότερα, αλλά να είναι 100% βαμβακερά και πιστοποιημένα.. Υπάρχουν και οι εκπτώσεις. Κάθε Αύγουστο και κάθε Φεβρουάριο κάνω την μπάζα μου: Κοιτάζω τι θα χρειαστώ και τα αγοράζω τότε. Κόβω από αλλού, αλλά στο jumbo δεν ξαναπατάω.

Όσον αφορά στα παιχνίδια (μιλάω για τα ανώνυμα κινέζικα και όχι μόνο), αυτά διαλύονται πανεύκολα, έχουν εξαρτήματα που στην παραμικρή πίεση σπάζουν και τελικά σου βγαίνουν ακριβότερα από ένα λίγο πιο ακριβό παιχνίδι που θα κρατήσει περισσότερο. Νομίζω ότι αν οι αρμόδιοι κάνουν έναν έλεγχο (που οφείλουν να κάνουν ιδίως εν όψη Χριστουγέννων) θα βρουν πάρα πολλά επικίνδυνα παιχνίδια που δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτή ήταν η αποψή μου. Ίσως λίγο ακραία αλλά κάθε φορά που ψώνιζα από ένα Jumbo είχα την εντύπωση ότι με κλέβανε....

40+mama

.pngy3DLp3.png

Αυτή ήταν η αποψή μου. Ίσως λίγο ακραία αλλά κάθε φορά που ψώνιζα από ένα Jumbo είχα την εντύπωση ότι με κλέβανε....

40+mama

Καθόλου ακραία, η αλήθεια είναι!!!!!Ρε παιδιά και εκείνη η άσχημη μυρωδία όταν μπαίνεις μέσα, κερί με κινεζικο πλαστικό?

rQGhp3.png

πως χαιρομαι που βρισκω ομοιδεατες μου!

Δεν ξαναπαω στο συγκεκριμενο καταστημα ουτε με σφαιρες!Καθε φορα φορτωνομαστε με αχρηστα κινεζικα χαζα που χαλανε μεσα στο αυτοκινητο!Τα διαφημιζομενα παιχνιδια νομιζω πως και σε παιχνιδαδικα της γειτονιας και στα σουπερ μαρκετ εχουν πλεον τις ιδιες τιμες(ισως οχι ολα, σιγουρα ομως 4-5 κραχτες υπαρχουν).Ειδικα τωρα τα χριστουγεννα θα ειναι γεματο απο κοσμο που θα με σπρωχνουν και θα με πιανουν(εχω ενα κολλημα με ξενα προς εμενα ατομα να με αγγιζουν) θαρρεις και τα χαριζουν τα παιχνιδια στο μαγαζι.Ασε που παλι θα εχει κλεφτρονια και φυσικα τσιγγουνευονται να βαλουν φυλακες.

Εχω ανακαλυψει ενα παιχνιδαδικο στη γειτονια μου ανοιξε τωρα και εχει οικολογικα και αλλα ψαγμενα παιχνιδια , σαν του elc σε πιο καλες ομως τιμες.Οπου πηγαμε δωρακι απο εκει ναι μεν δεν ηταν το τεραστιο κινεζικο κουτι αλλα ηταν κατι ποιοτικο και ασφαλες(και φυσικα πουλησαμε και μουρη!) . Καλυτερα τα κοριτσια μου να παρουν ενα παιχνιδι και καλο, παρα 40 βλακειες.

Τι παραδειγμα αλλωστε δινουμε στα παιδια μας εαν επενδυουμε εμεις οι ιδιοι πρωτοι σε προχειρες λυσεις και επιτρεπουμε στους εαυτους μας να αρκουνται στο φτηνιαρικο;Τα χρηματα δεν περισσευουν πια σε κανεναν και νομιζω πως η λυση ειναι ο σωστος προγραμματισμος και το να ξερεις μεχρι που σε παιρνει.Πλεον ψωνιζω με προγραμμα απο τις εκπτωσεις, εχουμε μειωσει κατα πολυ τις "αχρηστες" αγορες του ψιλικατζιδικου(πω πω εκεινες οι "τυχερες σακουλες" μου εσπαγαν τα νευρα!) και οι υπολοιπες μας αγορες ακολουθουν τα σκεπτικο "λιγα και καλα". Να μαθουν και τα κοριτσια μου να αρκουνται με αυτα που εχουν, γιατι καποια στιγμη τα εβλεπα να γινονται αχαριστα πλασματα που δεν αντλουσαν χαρα απο πουθενα και ομως αχορταγα ζητουσαν ολοενα και περισσοτερα. Θα μου πεις φταιει το jumbo για ολα αυτα; Σαφως και οχι αλλα απο καπου πρεπει να αρχισω και λογω εποχης το πηρε η μπαλα πρωτο.

Το μόνο καλό πυ έκανε το jambo ειναι ότι εδώ στην επαρχία ταρακουνησε λίγο τους καταστηματαρχες νε μαγαζια παιχνιδιων και χαμηλώσαν λίγο τις τιμές διότι χωρίς ανταγωνισμό το είχαν ξεφτιλησει. κατα τα άλλα όπως ανάφερα και πιο πάνω δεν τα πάω καθόλου.

Κοριτσια και εγω θα συμφωνησω μαζι σας αλλα πολλες επωνυμες μαρκες (ρουχα αλλα και παιχνιδια ) φτιαχνονται στη Κινα ......δεν ειναι μονο τα jumbo..

Τα πάντα φτιάχνονται στην Κίνα πλέον. Από τα ρούχα που φοράμε μέχρι το καλαμάκι που βάζουμε το κρέας και κάνουμε το σουβλάκι (στην κυριολεξία). Και όχι μόνο στην Κίνα, αλλά και στην Ινδία, στο Πακιστάν, στην Ταϋλάνδη...

Το θέμα έιναι ότι η επώνυμη εταιρεία θέτει τις δικές της προδιαγραφές που πρέπει να συμφωνούν με τις προδιαγραφές που θέτει η ΕΕ και το προϊόν που πουλάει είναι βάσει αυτών των προδιαγραφών.

Το φτηνό κινέζικο παιχνίδι υπήρχε και θα υπάρχει πάντα. Απλώς με τα jumbo έγινε πιο προσιτό. Κάποτε υπήρχε μόνο σε τίποτα πανηγύρια ή σε καταστήματα της συμφοράς... Τώρα είναι απλά δίπλα μας. Βάζουν και τους κράχτες μπροστά (ριχτάρια, τασάκια, κορνίζες κλπ) και οι περισσότεροι "ξεμυαλίζονται" εκεί μέσα...

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.