Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΑΠΤΙΣΗ

sofaki13

Recommended Posts

ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΩ? ΕΙΝΑΙ 5 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΗ ΜΗΤΕΡΑ. ΟΜΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΘΑ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ. ΑΡΕΤΗ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ?

sophie._

Διαφημίσεις

το όνομα είναι πολύ ωραίο! προσπάθησε να κάνεις αυτό που πραγματικά εσύ θέλεις. Σου θυμίζω ότι και η κόντρα συμπεριφορά καταπίεση είναι όταν γίνεται για την κόντρα και μόνο. Δηλαδή είτε κάνεις αυτό που θα ήθελε η μητέρα σου, είτε κάνεις αυτό που δεν θα ήθελε η μητέρα σου, η ουσία είναι ότι δεν κάνεις αυτό που εσύ θέλεις!

ssttaa

Το όνομα είναι πολύ ωραίο. Από εκεί και πέρα σκέψου πως νιώθεις απέναντι στη μητέρα σου. Αν δεν έχετε καλές σχέσεις δεν είσαι υποχρεωμένη να βγάλεις το όνομά της μόνο και μόνο επειδή είναι μητέρα σου. Αν όμως σου αρέσει το όνομα, μην το στερηθείς. Τις λεπτομέρειες της σχέσης σας εσύ τις ξέρεις, οπότε κάνε μια αυτοανάλυση για να δεις πως πραγματικά νιώθεις.

Να τη βγάλεις Αρετή πρώτον γιατί είναι ωραίο όνομα και δεύτερον γιατί κάποια στιγμή αν δεν την βγάλεις έτσι θα το μετανοιώσεις....η μάνα μας είναι μάνα ότι και να ναι....η μητέρα μου ακόμα μετανοιώνει που δεν μου έδωσε το όνομα της μαμάς της(παρόλο που δεν είχαν πολλές σχέσεις την αγαπούσε πολύ)!

sjCrp3.png

Διαφημίσεις

Εσύ ξέρεις τον εαυτό σου καλύτερα από οποιονδήποτε. Μην κάνεις κάτι για το ποίο μετά θα μετανοιώσεις ότι κι αν είναι αυτό. Πιστεύω πως έχεις πολύ καιρό μπροστά σου, μιας και το παιδάκι σου είναι μόλις 5 μηνών, για να επιλέξεις... Έχεις σκεφτεί να βγάλεις δύο ονόματα;;;

Να σου ζήσει!!!! :D:D