Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

δεν πινουν καθολου νερο.......

elena73

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια!

δυστυχως τα μωρα μου, δεν πινουν καθολου νερο!!τους κυνηγαω ολη μερα , μηπως πιουν 1-2 γουλιες!!εχω αγορασει ολα τα μπιμπερο και ολα τα ποτηρακια που υπαρχουν στην αγορα , μηπως τους ενθουσιασει αυτο τουλαχιστον!!τιποτα!!

το μονο που εχω βρει , ειναι να στιβω πορτοκαλια και να τους δινω το χυμο.....τους αρεσει....

αφου σκεφτομουν να αγορασω αποχυμωτη, να φτιαχνω τουλαχιστον πολλους χυμους!!ολη μερα!!

τι αλλο να κανω??

η αληθεια ειναι ....οτι εγω δεν πινω καθολου νερο!!πολλα χρονια τωρα....

2 ποτηρια την ημερα και αν!! :cry::cry::cry:

παρακαλω......πειτε μου τι αλλο να κανω???

ειμαι πολυ στεναχωρημενη με αυτο το θεμα..... :cry:

Διαφημίσεις

Το καλοκαιρι επιναν;

Κι εμενα το εχει μειωσει πολυ απο τοτε που αλλαξε η θερμοκρασια. Κι εγω την κυνηγαω αλλα ουτε να το φτυσει. Προσπαθησε να τους δινεις φρουτα. Εγω την εχω ταραξει στα μανταρινια και τα αχλαδια. Στιψε τους και κανενα πορτοκαλι. Καμια σουπα. Δυστυχως το κανουν πολλα μωρακια μολις μπει χειμωνας. Μην τρελαινεσαι.

οχι.....γενικα δεν πινουν......μεχρι και 1 χρονων περιπου, επιναν λιγο χαμομηλι.....το νερο γενικως δεν τους αρεσει... :shock:

εμενα ειναι αυτη η κατασταση χειμωνα-καλοκαιρι!! :?

απο φρουτα τρωνε κανονικα και καθε μερα την φρουτοκρεμα τους , με φρεσκα φρουτα εννοειται , και 2 πορτοκαλια στυμμενα το απογευμα.... :roll::roll::roll:

Λοιπον, αρχισε να τους αραιωνεις σιγα σιγα το χυμο του πορτοκαλιου με νερο, μεχρι να φτασεις μισο μισο (για να ειναι ελαφρυς ο χυμος και να συμβαλει στην καλη λειτουργεια των νεφρων). Παντως αφου τρωνε φρουτα μην τρελαινεσαι. Τα ποτηρακια που τους πηρες για το νερο να τα βαζεις συνεχεια διπλα τους εκει που παιζουν, και να τους προτεινεις συχνα να πιουν, μην περιμενεις να το ζητησουν μονα τους γιατι....θα περιμενεις πολυ!! Καλαμακι χρησιμοποιουν; Αν οχι, προσπαθησε να τους μαθεις να πινουν μ' αυτο νερο, μπορει να τους τραβηξει την προσοχη "αυτο το καινουργια παιχνιδι"

αχ jean!!δεν μπορεις να φανταστεις τι κανουν....εννοειται οτι τους αφηνω τα ποτηρακια στο τραπεζακι που παιζουν...

ε!!

μια το χυνουν και πλενουν τα παιχνιδια τους, μια πινουν και το φτυνουν και γελανε μεταξυ τους!!-ειναι και 2!!!συμμορια που λεει και ο μπαμπας μας!! :lol::lol::lol: -η' αλλη φορα, το ριχνουν κατω και πιανουν πανακι και σφουγγαριζουν!!!:?

ναι ναι!!!!γι αυτο σου λεω , ολα τα εχω δοκιμασει....αντε να δοκιμασω να αραιωνω τον χυμο......

τι αλλο πια??

καλαμακι εννοειται οτι πιανουν....μηνες τωρα!!!αλλα..... :?:?:?

Διαφημίσεις

Τις προαλλες σκεφτομουν να βαλω αυτο το θεμα αλλα το αντιθετο!!!

Εμεις πινουμε πολυυυ νερο!Μπορει και 3 μπιμπερο την μερα!Μηπως και αυτο ειναι ανησυχιτικο?Τον γιατρο σας τον ρωτησες?Τί λεει για το θεμα υγρων?

Οπως ειπε και η jean με τα φρουτα μπορει να καλυπτονται οι ημερησιες αναγκες!!