Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

duphaston...

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια..προσφατα διαγνωστικα με πολυκυστικες ..μετα απο ληψη 10 ημερων primolut μου ηρθε περιοδος μετα απο αρκετο καιρο(50 μερες καθυστερηση).η γιατρος μου μου εδωσε τα duphaston απο την 15η μερα του κυκλου μεχρι την 24 και μετα περιμενω να μου ερθει.. το θεμα ειναι οτι με τον αντρα μου θελουμε ενα μωρακι...πηρε καμια ποτε τα ιδια χαπια και να επιασε γρηγορα μωρακι?μου ειπε οτι δεν ειναι αδυνατον αλλα επειδη δεν ειναι χαπια ωορηξιας αλλα προγεστερονης ισως να μην ειναι και τοσο ευκολο να πιασω μωρακι..εσεις τι λετε??εχω αγχωθει αυτον τον καιρο αρκετα με ολα αυτα..

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια..προσφατα διαγνωστικα με πολυκυστικες ..μετα απο ληψη 10 ημερων primolut μου ηρθε περιοδος μετα απο αρκετο καιρο(50 μερες καθυστερηση).η γιατρος μου μου εδωσε τα duphaston απο την 15η μερα του κυκλου μεχρι την 24 και μετα περιμενω να μου ερθει.. το θεμα ειναι οτι με τον αντρα μου θελουμε ενα μωρακι...πηρε καμια ποτε τα ιδια χαπια και να επιασε γρηγορα μωρακι?μου ειπε οτι δεν ειναι αδυνατον αλλα επειδη δεν ειναι χαπια ωορηξιας αλλα προγεστερονης ισως να μην ειναι και τοσο ευκολο να πιασω μωρακι..εσεις τι λετε??εχω αγχωθει αυτον τον καιρο αρκετα με ολα αυτα..

Κοριτσι το οτι εκανες ενα τοσο μεγαλο κυκλο σημαινει οτι δυσκολευετε η ωορηξια σου. Αυτο δεν θα συμβαινει σε καθε κυκλο βεβαια αλλα ειναι ενα σημαδι οτι σε καποιους κυκλους δεν θα κανεις ωορηξια. Τα dufaston δεν βοηθανε την ωορηξια απλα δινουν στον οργανισμο την ορμονη που ενεργοποιει τον οργανισμο να δωσει περιοδο χωρις ομως να εχει γινει ωορηξια παντα. Αν θες μπορεις να μιλησεις με το γιατρο σου για να κανεις προκληση ωορηξιας κ προγραματισμενες επαφες. Αν εχεις χρονο κ υπομονη μπορεις να περιμενεις ποτε θα πετυχεις την ωορηξια σου κ μπορεις να την ψαχνεις με τεστακια ωορηξιας.

Κοριτσι το οτι εκανες ενα τοσο μεγαλο κυκλο σημαινει οτι δυσκολευετε η ωορηξια σου. Αυτο δεν θα συμβαινει σε καθε κυκλο βεβαια αλλα ειναι ενα σημαδι οτι σε καποιους κυκλους δεν θα κανεις ωορηξια. Τα dufaston δεν βοηθανε την ωορηξια απλα δινουν στον οργανισμο την ορμονη που ενεργοποιει τον οργανισμο να δωσει περιοδο χωρις ομως να εχει γινει ωορηξια παντα. Αν θες μπορεις να μιλησεις με το γιατρο σου για να κανεις προκληση ωορηξιας κ προγραματισμενες επαφες. Αν εχεις χρονο κ υπομονη μπορεις να περιμενεις ποτε θα πετυχεις την ωορηξια σου κ μπορεις να την ψαχνεις με τεστακια ωορηξιας.

ευχαριστω κοριτσι μου!ναι αργει πολυ λογω πολυκυστικων η ωορηξια...μου εξηγησε και η γιατρος οτι δεν ειναι χαπια ωορηξιας αλλα για στρωσιμο στον κυκλο...δεν βιαζομαι τοσο πολυ στο να πιασω παιδι με την μια απλα επειδη το σκεφτομαστε αρκετα πιο σοβαρα πλεον σιγουρα επρεπε να κανω κατι..αντισυλληπτικα δεν ηθελα με τπτ..βεβαια δεν μου απεκλεισε το ενδεχομενο εγκυμοσυνης...με μια ελπιδα ζουμε :P

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...