Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Δευτερο παιδι και πρωτη δημοτικου???

DFR

Recommended Posts

θελω εναν προβληματισμο μου να θεσω που ισως σας φανει χαζος. σκεφτομαστε να προσπαθησουμε για δευτερο παιδακι και αναρωτιεμαι το εξης... επειδη και στο πρωτο μου παιδι η συλληψη εγινε αμεσως υπολογιζω το εξης αν μου συμβει παλι το ιδιο ( πρωτα ο θεος!!!!) το μωρο θα ερθει την ιδια περιοδο που ο γιος μου θα ξεκινησει την πρωτη δημοτικου! ( πηγαινει βεβαια σταθμο και νηπιο αλλα στο δημοτικο θα αλλαξει σχολειο) Και αναρωτιεμαι η τρελλη μανα ειναι σωστο για το αγορι μου??? εννοω αδελφακι και πρωτη δημοτικου? μηπως θα ταν σκοπιμο να περιμενω κανα μηνα να μην του πεσουν ολα μαζι??? ξερω ισως ειμαι τρελη αλλα να ακομη και για το οτι δεν εχω κανει ακομη το δευτερο στενοχωριεμαι οτι για προσωπικους μου λογους στερησα απο το παιδι μου κατι... αχ δεν ξερω... ωρες ωρες νοιωθω πνιγμενη......

Διαφημίσεις

Χα χα μην ανησυχεις ολες το σκεφτονται αλλα πιστεψε με πιο δυσκολο θα ειναι για σενα κ οχι για τον μικρο. Κανενα παιδακι εκτος απο λιγη ζηλια δεν επαθε τιποτα επειδη γεννηθηκε το αδερφακι του. Εσυ πρεπει να σκεφτεις κατα ποσο θα μπορεσεις να συνδυασεις νεογεννητο κ διαβασμα μικρου κ αν εισαι εσυ οκ ξεκινα τις προσπαθειες γιατι κ τα μωρα δεν ερχονται παντα αμεσως!! Οποτε χαλαρα κοριτσι!!

Χα χα μην ανησυχεις ολες το σκεφτονται αλλα πιστεψε με πιο δυσκολο θα ειναι για σενα κ οχι για τον μικρο. Κανενα παιδακι εκτος απο λιγη ζηλια δεν επαθε τιποτα επειδη γεννηθηκε το αδερφακι του. Εσυ πρεπει να σκεφτεις κατα ποσο θα μπορεσεις να συνδυασεις νεογεννητο κ διαβασμα μικρου κ αν εισαι εσυ οκ ξεκινα τις προσπαθειες γιατι κ τα μωρα δεν ερχονται παντα αμεσως!! Οποτε χαλαρα κοριτσι!!

καλα ναι εννοειται δεν ερχονατι οταν θελουμε... απλα το σκεφτομαι... να σκεφτομαι ειμαι σωστη μανα εγω τοσα χρονια για δικους μου λογους δεν ηθελα να του κανω ενα αδερλφακι και θελω τωρα που θα εχει και το σχολειο του????????????????? εχω τρελη αδυναμια στο γιο μου !!!

καλα ναι εννοειται δεν ερχονατι οταν θελουμε... απλα το σκεφτομαι... να σκεφτομαι ειμαι σωστη μανα εγω τοσα χρονια για δικους μου λογους δεν ηθελα να του κανω ενα αδερλφακι και θελω τωρα που θα εχει και το σχολειο του????????????????? εχω τρελη αδυναμια στο γιο μου !!!

Καλη μανα εισαι βρε κ να δεις χαρα που θα εχει αδερφακι!! Ετσι κ αλλιως σκεψου οτι στο μωρο τωρα δεν θα δινει κ πολυ σημασια για αρχη. Εσυ να εχεις κουραγια κ ο μικρος χαρουμενος θα ειναι!!

αν για παραδειγμα γεννησεις σεπτεμβρη θα ναι ζορικα να τα συνδυασεις,αλλα δ θα χει μεγαλη διαφορα αν ερθει το γεναρη πχ.αν το αφησεις κ αλλο δ θεωρω οτι θα κερδισεις κτ.ζηλια πιστευω οτι θα υπαρξει γτ ο γιοε εχει μαθει να ναι μοναχοπαιδι 6χρονια

Διαφημίσεις

θελω εναν προβληματισμο μου να θεσω που ισως σας φανει χαζος. σκεφτομαστε να προσπαθησουμε για δευτερο παιδακι και αναρωτιεμαι το εξης... επειδη και στο πρωτο μου παιδι η συλληψη εγινε αμεσως υπολογιζω το εξης αν μου συμβει παλι το ιδιο ( πρωτα ο θεος!!!!) το μωρο θα ερθει την ιδια περιοδο που ο γιος μου θα ξεκινησει την πρωτη δημοτικου! ( πηγαινει βεβαια σταθμο και νηπιο αλλα στο δημοτικο θα αλλαξει σχολειο) Και αναρωτιεμαι η τρελλη μανα ειναι σωστο για το αγορι μου??? εννοω αδελφακι και πρωτη δημοτικου? μηπως θα ταν σκοπιμο να περιμενω κανα μηνα να μην του πεσουν ολα μαζι??? ξερω ισως ειμαι τρελη αλλα να ακομη και για το οτι δεν εχω κανει ακομη το δευτερο στενοχωριεμαι οτι για προσωπικους μου λογους στερησα απο το παιδι μου κατι... αχ δεν ξερω... ωρες ωρες νοιωθω πνιγμενη......

Βουρ στις προσπάθειες! Όπως λένε και τα κορίτσια, τα παιδιά δεν έρχονται πάντα όποτε τα θέλουμε. Με 1-2 μήνες δεν έχεις διαφορά. Μην το αφήσεις περισσότερο γιατί είναι καλύτερο τα παιδιά να μην έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους. Θα δεις που θα απολαύσετε το μπεμπάκι όλοι σας και θα σας ανανεώσει. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στο γιο σου!

M7X9p2.png OvOqp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...