Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

αιμα μετα την περιοδο...

ZETAKI83

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια !Εχω ενα προβληματακι και θα ηθελα την βοηθεια σας..Ειχα περιοδο 29 νοεμβριου με μικροτερη ροη αυτη την φορα ..μολις τελειωσε ειχα λιγα διαφανα υγρα με ροζ καμια φορα ..και την 12η μερα του κυκλου μου εμφανισα λιγο αιμα..περιμενα 3 μερες και πηγα στον γυναικολογο μου ,.με εξετασε και δε ειδε κατι ανησυχητικο μονο ενα ινομυωμτακι 1,5 εκατοστο που δεν μας απασχολει μου ειπε...μου ειπε να παρω primolut nor για δεκα μερες 1 πρωι 1 βραδυ...ειμαι στο τριτο χαπι κι ακομα δεν εχει σταματησει το αιματακι..ξερετε ποτε σταματαει...μετα μου ειπε οταν σταματησει και τελειωσουν και τα χαπια θα μου ερθει περιοδος κι οταν τελειωσει να κανω κι ενα τεστ παπ γιατι εχω να κανω απο τοτε που γεννησα δλδ πριν 6 χρονια...εχω αγχωθει παρα πολυ .,,αλλα συμπτωματα δεν εχω..λετε να ειναι κατι σοβαρο ή απλα τα εχουν παιξει οι ορμονες μου?οποια κοπελα εχει περασει κατι αναλογο θα ηθελα να μου πει τι εγινε !ευχαριστω πολυ

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια !Εχω ενα προβληματακι και θα ηθελα την βοηθεια σας..Ειχα περιοδο 29 νοεμβριου με μικροτερη ροη αυτη την φορα ..μολις τελειωσε ειχα λιγα διαφανα υγρα με ροζ καμια φορα ..και την 12η μερα του κυκλου μου εμφανισα λιγο αιμα..περιμενα 3 μερες και πηγα στον γυναικολογο μου ,.με εξετασε και δε ειδε κατι ανησυχητικο μονο ενα ινομυωμτακι 1,5 εκατοστο που δεν μας απασχολει μου ειπε...μου ειπε να παρω primolut nor για δεκα μερες 1 πρωι 1 βραδυ...ειμαι στο τριτο χαπι κι ακομα δεν εχει σταματησει το αιματακι..ξερετε ποτε σταματαει...μετα μου ειπε οταν σταματησει και τελειωσουν και τα χαπια θα μου ερθει περιοδος κι οταν τελειωσει να κανω κι ενα τεστ παπ γιατι εχω να κανω απο τοτε που γεννησα δλδ πριν 6 χρονια...εχω αγχωθει παρα πολυ .,,αλλα συμπτωματα δεν εχω..λετε να ειναι κατι σοβαρο ή απλα τα εχουν παιξει οι ορμονες μου?οποια κοπελα εχει περασει κατι αναλογο θα ηθελα να μου πει τι εγινε !ευχαριστω πολυ

Λογικα ειναι ορμονικο μην ανησυχεις εχω παθει κατι παρομοιο κ μετα την θεραπεια μου ηρθε περιοδος κ δεν ξαναεμφανιστηκε κατι. Θα σταματησει το αιμα ειναι νωρις ακομα αν δεις κ συνεχιζει κ μετα τις 5-6 μερες ενημερωσε τον γιατρο σου.

ninaki μου ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου ,κι εσυ τα primolut ειχες παρει?

Εμενα μου ειχε δωσει τα dufaston ομως απο οσο ξερω ειναι προγεστερονη κ τα δυο για αυτη την δουλεια τα δινουν. Κ εγω ειχα λιγο καφε απο την 15 μερα κ μετα αντι για περιοδο λιγα καφε κ μετα που κ που καφε για μια βδομαδα. Κ πηρα 5 μερες dufaston κ μου ηρθε κανονικα περιοδος κ δεν ξαναπαρουσιαστηκε αυτη η ανωμαλια του κυκλου.

Διαφημίσεις

ninaki80 ειμαι στην 6 ημερα με primolut απο την 4η υπαρχουν διαστηματα χωρις τιποτα ..αλλα και καποια με ροζ υγρα στο σκουπισμα ...πηρα τον γιατρο χτες και ειπε οτι ειναι normal εσυ ειχες παρομοιο συμπτωμα?πφφφ εχω αγχωθει πολυ.Τι μπορει να ειναι ολο αυτο?σκεφτομαι τι θα γινει μετα τα primolut..θα μου ερθει περιοδος και θα σταματησει ?η θα εχω τα ιδια του μηνα αυτου..?:roll:

ninaki80 ειμαι στην 6 ημερα με primolut απο την 4η υπαρχουν διαστηματα χωρις τιποτα ..αλλα και καποια με ροζ υγρα στο σκουπισμα ...πηρα τον γιατρο χτες και ειπε οτι ειναι normal εσυ ειχες παρομοιο συμπτωμα?πφφφ εχω αγχωθει πολυ.Τι μπορει να ειναι ολο αυτο?σκεφτομαι τι θα γινει μετα τα primolut..θα μου ερθει περιοδος και θα σταματησει ?η θα εχω τα ιδια του μηνα αυτου..?:roll:

Μην ανχωνεσε βρε αφου μιλησες με τον γιατρο ολα οκ! Εγω ειχα παρατηρησει λιγα καφε την τριτη μερα αλλα μονο μια φορα. Αλλα καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Μην ανχωνεσε βρε αν ηταν να ειναι κατι σοβαρο θα στο ειχε πει ο γιατρος. Μην φοβασαι μολις σταματησεις την θεραπεια μετα απο λιγες μερες θα αδιαθετησεις κ θα κανεις κ τις εξετασεις σου κ ολα καλα. Μια ορμονικη διαταραχη ειναι μη φοβασαι.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...