Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

χοριακη που διπλασιαζεται μεν δεν ειναι αρκετα υψηλη δε

Nayia7

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας, αν και ειμαι νεα στο site σας διαβαζω τακτικα.

Θα ηθελα τη βοηθεια σας/γνωμη σας.. στην αγωνια μου.

Ετων 36, προσπαθειες ενος χρονου με τον αντρα μου για παιδακι και το "πιασαμε". Ο κυκλος μου ειναι τρελος, πολυκυστικη γαρ. τους τελευταιους 2 μηνες ειχα κυκλο 42 και 45 ημερων αντιστοιχα. Πρωτη ημερα περιοδου 1/11.

Πρωτη χοριακη 2/12 36,3... δευτερη 5/12 77,8... τριτη 7/12 201... τεταρτη εχθες 12/12 870. Σημερα πηγα στη γιατρο μου και μου ειπε οτι οι τιμες δεν ειναι καλες... να κανω αλλη μια την πεμπτη κ αν δεν ειναι καλη θα γινει αποξεση (αν εν τω μεταξυ δεν μου εχει ερθει περιοδος). Μου εκανε κολπικο υπερηχογραφημα, δεν ειδε σακο φυσικα... αλλα μου ειπε ωοθηκες και μητρα ειναι μια χαρα.

Απο την αγωνια μου πηγα κ εκανα αμεσως μετα (σημερα δλδ) αλλη μια χοριακη και βγηκε 1190.

Τι λετε;; ειναι σκουρα τα πραγματα;;

ευχαριστω εκ των προτερων...

Διαφημίσεις

Ετων 36, προσπαθειες ενος χρονου με τον αντρα μου για παιδακι και το "πιασαμε". Ο κυκλος μου ειναι τρελος, πολυκυστικη γαρ. τους τελευταιους 2 μηνες ειχα κυκλο 42 και 45 ημερων αντιστοιχα. Πρωτη ημερα περιοδου 1/11.

Πρωτη χοριακη 2/12 36,3... δευτερη 5/12 77,8... τριτη 7/12 201... τεταρτη εχθες 12/12 870. Σημερα πηγα στη γιατρο μου και μου ειπε οτι οι τιμες δεν ειναι καλες... να κανω αλλη μια την πεμπτη κ αν δεν ειναι καλη θα γινει αποξεση (αν εν τω μεταξυ δεν μου εχει ερθει περιοδος). Μου εκανε κολπικο υπερηχογραφημα, δεν ειδε σακο φυσικα... αλλα μου ειπε ωοθηκες και μητρα ειναι μια χαρα.

Απο την αγωνια μου πηγα κ εκανα αμεσως μετα (σημερα δλδ) αλλη μια χοριακη και βγηκε 1190.

Σε ποια εβδομαδα βρισκεσαι? Αφου διπλασιαζεται καθε δυο μερες πρεπει να περιμενεις μεχρι την εβδομη εβδομαδα αν κ εκει δεν ακουσεται καρδια κ δεν δειτε εμβρυικα στοιχεια τοτε μονο να μην εχεις ελπιδες.

Σε ποια εβδομαδα βρισκεσαι? Αφου διπλασιαζεται καθε δυο μερες πρεπει να περιμενεις μεχρι την εβδομη εβδομαδα αν κ εκει δεν ακουσεται καρδια κ δεν δειτε εμβρυικα στοιχεια τοτε μονο να μην εχεις ελπιδες.

Δεν ξερω βρε κοριτσια, δεν μ εχει κατατοπισει καθολου η γιατρος. 1/11 πρωτη ημερα τελευταιας περιοδου... λογικα 5 εβδομαδων και 6 ημερες???

Μα οι τιμες ειναι πολυ καλες εως στις 12/12. Το χαμηλη χοριακη δεν εχει κανενα νοημα γιατι δεν ξερει κανενας ποτε εγινε η συλληψη και το σημαντικοτερο η εμφυτευση. Με την εμφυτευση ξεκιναει και η ανοδος της χοριακης. Η εμφυτευση μπορει να γινει και 12 ημερες μετα την ωορρηξια.

Τον ασταθη κυκλο δεν τον λαμβανουμε υποψη στις τιμες των χοριακων. Ακομα ουτε και τον σταθερο γιατι ποτε δεν γνωριζεις την ημερα της συλληψης ,οταν προκειται για φυσιολογικη. Οι ενδεικτικες τιμες των χοριακων ανα εβδομαδα δεν εχουν σημασια και αφορουν κυκλους 28 ημερων. Η ανοδος της χοριακης μας ενδιαφερει, να διπλασιαζεται καθε 2-3 ημερες. Στη δικη σου περιπτωση αυτο συμβαινει και κανε την Πεμπτη παλι που σου ειπε. Οχι νωριτερα.

Οι τιμες της χοριακης ειναι χαμηλες γιατι απλα ξεκινησες να μετρας νωρις. Κοντα στην εμφυτευση. Ολες οι τιμες και οι μεγαλες απο μικρες ξεκινουν.

Διαφημίσεις

Μα οι τιμες ειναι πολυ καλες εως στις 12/12. Το χαμηλη χοριακη δεν εχει κανενα νοημα γιατι δεν ξερει κανενας ποτε εγινε η συλληψη και το σημαντικοτερο η εμφυτευση. Με την εμφυτευση ξεκιναει και η ανοδος της χοριακης. Η εμφυτευση μπορει να γινει και 12 ημερες μετα την ωορρηξια.

Τον ασταθη κυκλο δεν τον λαμβανουμε υποψη στις τιμες των χοριακων. Ακομα ουτε και τον σταθερο γιατι ποτε δεν γνωριζεις την ημερα της συλληψης ,οταν προκειται για φυσιολογικη. Οι ενδεικτικες τιμες των χοριακων ανα εβδομαδα δεν εχουν σημασια και αφορουν κυκλους 28 ημερων. Η ανοδος της χοριακης μας ενδιαφερει, να διπλασιαζεται καθε 2-3 ημερες. Στη δικη σου περιπτωση αυτο συμβαινει και κανε την Πεμπτη παλι που σου ειπε.

Σας ευχαριστω! κοντευα να σκασω.. ενδεικτικο το οτι δεν εχω βαλει τσιγαρο στο στομα μου απο την πρωτη χοριακη (φανατικη καπνιστρια) και σημερα με αυτα κ με αυτα εκανα το πρωτο μου (και μολις απεκτησα τρελες τυψεις).

Δεν ξερω βρε κοριτσια, δεν μ εχει κατατοπισει καθολου η γιατρος. 1/11 πρωτη ημερα τελευταιας περιοδου... λογικα 5 εβδομαδων και 6

Ναι κανε υπομονη ειναι ψυχοφθορο δυστηχως μονο να περιμενεις μπορεις δεν μπορεις να κανεις τιποτα. Ομως μην χανεις τις ελπιδες σου.

Καλημέρα, κορίτσια. Συγνώμη που παρεμβαίνω στη συζήτηση, αλλά οι τιμές χοριακής της Νάγιας μου φαίνονται μια χαρά. Ο δικός μου γιατρός, που είναι στο Έλενα, μου είπε ότι η χοριακή πρέπει να αυξάνεται κατά 80% κάθε 3 μέρες. Αυτά είναι τα κατώτερα όρια του φυσιολογικού. Και η αδερφή μου όταν έμεινε έγκυος, είχε αργή αύξηση χοριακής, αλλά ο γιατρός της δεν της είπε τίποτα για απόξεση και τελικά όλα πήγαν καλά. Κατά τη γνώμη μου, πρέπει να πας άμεσα και σε άλλο γιατρό και να μην αφήσεις αυτόν να σου κάνει απόξεση αν δε χρειάζεται! Εν ανάγκη άλλαξε γιατρό. Τι είναι αυτά που σου λέει;;;

M7X9p2.png OvOqp2.png

Οπωσδήποτε πάρε δεύτερη γνώμη!

Δεν εκπαιδεύω παιδιά... Εκπαιδεύομαι γονιός.

"... άλλωστε, η εμπειρία που αποκτούμε είναι η συσσώρευση των λαθών μας, έτσι δεν είναι; ... " -E.M.

Διαφημίσεις

Όπως σου έγραψαν τα κορίτσια πάρε δεύτερη γνώμη για να μη στεναχωριέσαι -νομίζω αδίκως κιόλας- εδώ μιλάς για κύκλους 42 και 45 ημερών! Εκεί κι αν παίζει πολύ καθυστερημένη σύλληψη! Η χοριακή πρέπει να διπλασιάζεται ανά 2ημερο έως και 3ήμερο κι εσένα διπλασιάζεται τέλεια.

GCqDp3.png qpsdp2.png

Kοριτσια σας ευχαριστω πολυ! Δεν ξερετε ποσο καλο μου κανατε.

Αυριο που θα κανω την 6 χοριακη εννοειται θα παω να παρω και μια δευτερη γνωμη.

Σας ευχαριστω και παλι!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...