Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ποια ειναι η "πραγματικη" καθυστερηση?

goldmo

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εσεις τι λετε? Πανω απο 5 μερες?

Στη ουσια πρεπει να θυμηθεις ποτε ειχες την μεγαλυτερη καθυστερηση και οταν περασεις της μερες της τοτε. Εγω δλδ που ειχα καθυστερηση και 15 μερες χωρις ν ειμαι εγκυος αν αυτο τν μηνα δεν μ ερθει στις μερες που περιμενω πρεπει να περιμενω αλλες 15 μερες για να εχω πραγματικη καθυστερηση και μετα να κανω τεστ.

Στη ουσια πρεπει να θυμηθεις ποτε ειχες την μεγαλυτερη καθυστερηση και οταν περασεις της μερες της τοτε. Εγω δλδ που ειχα καθυστερηση και 15 μερες χωρις ν ειμαι εγκυος αν αυτο τν μηνα δεν μ ερθει στις μερες που περιμενω πρεπει να περιμενω αλλες 15 μερες για να εχω πραγματικη καθυστερηση και μετα να κανω τεστ.

Εγω εκανα μια χοριακη μια μερα πριν την αναμενομενη περιοδο, βεβεια βγηκε αρνητικη. Την 3η της καθυστερησης ενα απλο τεστακι φαρμακειου. Και αυτο αρνητικο. Εμενα η μεγαλυτερη καθυστερηση που ειχα ηταν 5 μερες και ηδη ειμαι στη τεταρτη. Αντε να δουμε..

Διαφημίσεις

Εγω εκανα μια χοριακη μια μερα πριν την αναμενομενη περιοδο, βεβεια βγηκε αρνητικη. Την 3η της καθυστερησης ενα απλο τεστακι φαρμακειου. Και αυτο αρνητικο. Εμενα η μεγαλυτερη καθυστερηση που ειχα ηταν 5 μερες και ηδη ειμαι στη τεταρτη. Αντε να δουμε..

Μπορει να αλλαζει ο κυκλος σου? Εμενα αλλαζει 2 φορες τον χρονο. Αλλα συμπτωματα δεν εχεις?

Περιμενε δυο μερες ακομα κ ξανακανε χοριακη κ αν δεν εισαι κανε αλλες δυο μερες υπομονη κ μετα γιατρο. Να ξερεις οτι οταν ξεκινας προσπαθεια για μωρο επειδη επικεντρωνετε το μυαλο σου εκει συμβαινουν πολλα που μπορει κ να εχουν ξανασυμβει απλα επειδη δεν σε ενοιαζε περασαν απαρατηρητα.

ευχαριστω παρα πολυ κοριτσια μου για την υποστηριξη και τις απαντησεις αλλα δυστηχως ηρθε που να μην ερχοταν! για να δουμε σε ενα μηνα παλι..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...