Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ-ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥΥ!!!!!!

new_mama

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!ΚΥΟΦΟΡΩ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟς ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΥΑΝΘΙΑ-ΒΑΡΒΑΡΑ!ΔΗΛΑΔΗ 2 ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ!ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 2 ΟΝΟΜΑΤΩΝ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!::D:D

Διαφημίσεις

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!!!ΚΥΟΦΟΡΩ 2 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟς ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!

ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΥΑΝΘΙΑ-ΒΑΡΒΑΡΑ!ΔΗΛΑΔΗ 2 ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΩΡΟ!ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΥΠΟΚΟΡΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ 2 ΟΝΟΜΑΤΩΝ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!::D:D

Καλησπερα διδυμομανουλα Είναι πολύ ωραία όνοματα κ τα δύο αλλά δύσκολα

Με το καλό Καλή λευτεριά

8HiKp2.png

Διαφημίσεις

γεια σου λιν μου κ σευχαριστω πολυ! εγω παλι εχω σκεφτει το βανα...ακουγεται ομορφα? :?::?::?:

Με το καλό τα μωράκια σου, νομίζω το Βάνα δεν παραπέμπει καθόλου στα βαπτιστικά ονόματα. Και εμένα το Εύα που γράφει η άλλη κοπέλα μου αρέσει πολύ!

"Λευτεριά στο zaxaroulini!!!"

Διαφημίσεις

Εμένα να σου πω την αλήθεια δε μου αρέσουν καθόλου τα ονοματα που εχετε σκεφτεί ειδικα Βαρβαρα. Αν πρεπει οπωσδηποτε να βαλετε ενα απο τα δυο τοτε προτιμήστε το Ευανθία και να την φωνάζετε Ευα.

Διαφημίσεις

new mama

Ειναι τελειως ασυνδετα τα ονοματα. Για το αλλο κοριτσακι τι εχετε αποφασισει? Εαν τα κρατησεις απλα θα την φωναζεις με το ενα. Και δεν εχει νοημα να βρεις ενα υποκοριστικο που θα ειναι τελειως ασχετο. Ουσιαστικα δε θα την φωναζεις με κανενα απο αυτα που την βαπτισες.

Δύσκολα ονόματα κ τα δυο...κ μάλλον πρόκειται για τα ονόματα των γιαγιάδων...αλήθεια, το άλλο κοριτσάκι πως θα το ονομάσετε; με όλο το θαρροσ αλλα το χαντακωνετε λιγάκι το παιδί...τουλαχιςτον δώστε του το ένα από τα δυο ονόματα...απο την αλλη βέβαια εγω θα πρότεινα να βγάλετε ένα ουδέτερο όνομα κ να τη φωνάζετε με αυτο...ούτε υποκοριστικά ούτε τιποτα...κ ολοι θα ειναι ευχαριστημένοι...εντελως πληροφοριακά να σας πω πως η ονοματοδοσία δεν εχει να κανει με τη βαπτιση...αυτα απο εμενα...εμεισ αφου μας ρωτασ μπορει να σου είπαμε τη γνωμη μας αλλα εννοειται οτι εσείς αποφασίζετε...με το καλο λοιπόν κ να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας...

jTRQp2.png KPxIp3.png

Πληροφοριακά:

Το όνομα που δίνεται σε ένα παιδί(Χ.Ο) δεν έχει να κάνει με τη βάπτιση...η βάπτιση αφορά το θρήσκευμα κ μόνον...πχ στην εκκλησία ναι μεν μπορεί να ακουστεί από τον παπά το όνομα Ευτυχία, αλλά όταν μετέπειτα το παιδί δηλωθεί στο Ληξιαρχείο(παρόντες κ οι 2 γονείς) μπορεί να του δοθεί το όνομα Ζωή...;)

jTRQp2.png KPxIp3.png

new mama

Ειναι τελειως ασυνδετα τα ονοματα. Για το αλλο κοριτσακι τι εχετε αποφασισει? Εαν τα κρατησεις απλα θα την φωναζεις με το ενα. Και δεν εχει νοημα να βρεις ενα υποκοριστικο που θα ειναι τελειως ασχετο. Ουσιαστικα δε θα την φωναζεις με κανενα απο αυτα που την βαπτισες.

ναι εχεις δικιο και συ summer wine..θα το σκεφτω κι αυτο! :roll::roll::roll::roll::roll:

Εμένα μου αρέσει πολύ το Βίβιαν!ΚΑι νομίζω οτι ¨κολλάει"στην περίπτωσή σας!

Αχ δε νομιζω βρε πουλακι μου οτι κολλαει κ πολυ αυτο...αν κ ξερω μια κοπελα π την λενε βιβιαν και το εχει βγαλει απο το ονομα παρασκευη! :mrgreen::mrgreen: