Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πρώτη προσπάθεια απο εξωτερικο

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους, ειναι το πρωτο μου ποστ εδω. Οπως τόσες αλλες κοπελες, αποφάσισα κι εγω να ξεκινήσω προσπαθειες γα παιδι. Εχω φτασει πια 37 και σκεφτομαι πως αν δεν το κανω τωρα πιθανώς να μην το κανω ποτε. Εχω αρκετα προβλήματα και τωρα κοιτάξω να τα λυσω, επισκεφτομαι γιατρους κανω εξετάσεις κλπ. Το ζητητμα μου ειναι πως μενω πια μονιμα εξωτερικο και δεν μπορω να πω πώς εμπιστευομαι τους γιατρους εξω αρκετα. Επιπλέον, εδω ξερω πως κινείται το συστημα, εχω τους δικούς μου ανθρώπους, τους γιατρους που με ξέρουν κλπ.

Τα εχω παιξει ομως γμτ με τα τόσα ταξίδια πηγαινε ελα ελλαδα εξω. Εχω φτασει σε σημειο να κατεβαινω για 2 μερες να κανω μια εξεταση ή να παω σε ενα ραντεβου με το γυν μου καθ οτι εχω πολλα θεματα οπως ειπα. Υπαρχουν αλλες κοπελες που να εχουν βρεθεί στην ιδια θεςη? και επισης σκεφτομαι, αν μεινω εγκυος, πρωτα ο θεος, που θανήταν καλυτερα, εδω ή εξω.

Ευχαριστω!

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολους, ειναι το πρωτο μου ποστ εδω. Οπως τόσες αλλες κοπελες, αποφάσισα κι εγω να ξεκινήσω προσπαθειες γα παιδι. Εχω φτασει πια 37 και σκεφτομαι πως αν δεν το κανω τωρα πιθανώς να μην το κανω ποτε. Εχω αρκετα προβλήματα και τωρα κοιτάξω να τα λυσω, επισκεφτομαι γιατρους κανω εξετάσεις κλπ. Το ζητητμα μου ειναι πως μενω πια μονιμα εξωτερικο και δεν μπορω να πω πώς εμπιστευομαι τους γιατρους εξω αρκετα. Επιπλέον, εδω ξερω πως κινείται το συστημα, εχω τους δικούς μου ανθρώπους, τους γιατρους που με ξέρουν κλπ.

Τα εχω παιξει ομως γμτ με τα τόσα ταξίδια πηγαινε ελα ελλαδα εξω. Εχω φτασει σε σημειο να κατεβαινω για 2 μερες να κανω μια εξεταση ή να παω σε ενα ραντεβου με το γυν μου καθ οτι εχω πολλα θεματα οπως ειπα. Υπαρχουν αλλες κοπελες που να εχουν βρεθεί στην ιδια θεςη? και επισης σκεφτομαι, αν μεινω εγκυος, πρωτα ο θεος, που θανήταν καλυτερα, εδω ή εξω.

Ευχαριστω!

Προσπαθεις με φυσιολογικο τροπο? Ειναι δυσκολο να σε παρακολουθει ενας γιατρος τοσο μακρια. Πιστευω οτι πρεπει να μεινεις καπου μονιμα εστω για καποιο διαστημα ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο που περνας. Δεν υπαρχει καποιος να σου συστησει καποιον καλο γιατρο εκει που μενεις?

Προσπαθεις με φυσιολογικο τροπο? Ειναι δυσκολο να σε παρακολουθει ενας γιατρος τοσο μακρια. Πιστευω οτι πρεπει να μεινεις καπου μονιμα εστω για καποιο διαστημα ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο που περνας. Δεν υπαρχει καποιος να σου συστησει καποιον καλο γιατρο εκει που μενεις?

Γεια σου Νινακι! Δεν ξερω ακομα αν θα προσπαθήσω με φυσιολογικό ή οχι, ειμαι στη μεση εξετάσεων. Παλι ηρθα για να κανω και καποιες αλλες εξετασεις. Ειναι πολυ ψυχοφθόρο, αλλα εκει που μενω , Αγγλια, ειναι πολυ δυσκολο να συνενοηθεις με τους γιατρους, δυσκολα σε στέλνουν για εξετασεις, γενικως με αγχώνει παρα πολυ να ξεκινήσω να το ψαχνω εκει. Ασε τα εχω μπλέξει και εχω αρχίσει κσι κουράζομαι κι ολας...

Ευχαριστω!

Εδω πηγαινεις σε απλο γυναικολογο ή σε εξωσωματικο? Ισως καποια κεντρα μεγαλα εξωσωματικης εδω ξερουν κ σου συστησουν καποιο γιατρο σε αγγλια.

Οταν λες δεν κανουν εξετασεις?? Αν δηλαδη τους πεις τι προβλημα υπαρχει δεν σε ψαχνουν?? Αν σου σηστησουν καποιες εξετασεις εδω κ πας κ τις κανεις εκει απο μονη σου?

Διαφημίσεις

Ευχαριστω!

Απο τη στιγμη που δεν δοκιμασες με φυσιοκογικο τροπο πως ξερεις οτι δν μπορεις να πιασεις και τρεχεις σ γιατρους? Η δοκιμασες και μετα πηγες σ γιατρο? Σορρυ που ρωατω αλλα μπερδευτικα λιγο. Παντως το αχγος κ η κουραση δν βοηθουν στο να μεινεις εγκυος οποτε χαλαρωσε λιγο κοριτσι μου.. Το καλυτερο ειναι να εχεις γιατρο εκει που εισαι μονημα δλδ στην αγγλια. Εδω η θεια μ τρεχει απο καβαλα θεσσ/νικι και δν το αντεχει αλλο φανταζομαι εσυ σε τι κατασταση εισαι... Ισως αν βρεις καποιο κονε η κατι καποιος γιατρος να σ δεχτει. Εστω να δωσεις φακελακι αν παιρνουν εκει γτ μπορει μονο στν ελλαδα να γινεται αυτο με τ φακελακι..

Κορίτσια ευχαιριστω πολυ για τις απαντησεις. Δυστυχως Αγγλια τα πραγματς ειναι πολυ αυστηρά, δε σου γράφουν ευκολα εξετασεις καθολου, το συστημα τους ειναι περιεργο. Πχ για μια μαγνητική που εκανα Ελλαδα, ο GP απο οτι με ενημέρωσαν αποκλειεται να την έγραφε και αν την έγραφε, θα αργούσε παρα πολυ. Εγω δεν εχω ακομα προσπαθήσει φυσιολογικά γτ εχω καποια αλλα γυναικολογικά θεματα, και πρεπει να κανω εξετασεις για αυτα, απο τη στιγμη μαλιστα που θελω να κανω και ενα παιδακι. Προσπαθω να βρω λυση αυτη τη στιγμη και ειμαι συνεχεια πανω κατω...πολυ ταλαιπωρια και λεφτα.

Εχω σκεφτεί πως αν δω πως το θεμα τραβάει, να κατεβω δυστυχως μονιμα Ελλαδα, ποια καριερα κλπ, εδω προκειται για πολυ σοβαρο ζήτημα και θεμα υγειας και θεμα παιδιου, τι να λεμε τωρα..ή εστω να κατεβω για οσο χρειαστει...

Κορίτσια ευχαιριστω πολυ για τις απαντησεις. Δυστυχως Αγγλια τα πραγματς ειναι πολυ αυστηρά, δε σου γράφουν ευκολα εξετασεις καθολου, το συστημα τους ειναι περιεργο. Πχ για μια μαγνητική που εκανα Ελλαδα, ο GP απο οτι με ενημέρωσαν αποκλειεται να την έγραφε και αν την έγραφε, θα αργούσε παρα πολυ. Εγω δεν εχω ακομα προσπαθήσει φυσιολογικά γτ εχω καποια αλλα γυναικολογικά θεματα, και πρεπει να κανω εξετασεις για αυτα, απο τη στιγμη μαλιστα που θελω να κανω και ενα παιδακι. Προσπαθω να βρω λυση αυτη τη στιγμη και ειμαι συνεχεια πανω κατω...πολυ ταλαιπωρια και λεφτα.

Εχω σκεφτεί πως αν δω πως το θεμα τραβάει, να κατεβω δυστυχως μονιμα Ελλαδα, ποια καριερα κλπ, εδω προκειται για πολυ σοβαρο ζήτημα και θεμα υγειας και θεμα παιδιου, τι να λεμε τωρα..ή εστω να κατεβω για οσο χρειαστει...

Να σου πω πανω απο ολα υγεια αν χρειαστει να παρατησεις καριερα για την υγεια εννοειτε πρεπει να το κανεις. Οσο για μωαρακι αν το θες πολυ πρεπει να κανεις θυσιες..

Λοιπόν, έβαλα κι έναν αστείο τίτλο για να το "ξαλεγράρω" που λένε!:D

Εννοείται να κάτσεις στην Αγγλία και να ψαχτείς εκεί. Εγώ που έχω περάσει διάφορες περιπέτειες εδώ με το θέμα της εξωσωματικής (σκέψου ότι "μπήκα στο χορό" όχι επειδή δεν μπορούσα να συλλάβω μόνη μου αλλά γιατί έχουμε κι εγώ κι ο άντρας μου στίγμα μεσογειακής αναιμίας... αλλά μετά από 2,5 χρόνια παιδί δεν έχουμε κάνει) και ετοιμάζομαι να έρθω Αγγλία. Μου σύστησε ένας φίλος μου γιατρός που ζει Αγγλία έναν γυναικολόγο που ειδικεύεται στην εξωσωματική και τον οποίο εγώ θα δω ιδιωτικά. Είναι όμως και στο NHS οπότε αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου δώσω τα στοιχεία του με π.μ.

Δεν ξέρω τα κόστη τι διαφορά έχουν, αλλά αν δεν είναι μεγάλη, εγώ είμαι υπέρ της Αγγλίας και εφόσον είναι η βάση σου εκεί ένας λόγος παραπάνω...

skoros πολυ χρησιμες πληροφοριες θα παρεις απο την Baby cute.αυτη εκανε την προσπαθεια της στην καλυτερη κλινικη της Αγγλιας.τεραστιο το κοστος ομως.θα τα ζυγισεις τα πραγματα κ θα αποφασισεις.παντως να σου πωοτι ειθιστε να γινεται το αντιθετο.να ερχονται δηλ απο την Αγγλια στην Ελλαδα κ απο αλλες χωρες γι αυτο το λογουψηλου επιπεδου υπηρεσιες σε χαμηλο κοστος.εξαρταται βεβαια κ που θα πας.γιατι εχουμε κ κατι αρπαχτικα πρωτης ταξεως.παντως για εξετασεις θα σου ελεγα να ερθεις στην ελλαδα.ουτε προκειται να στις γραψουν,ουτε προκειται να τις πληρωςεις οςο εδω.θα δωςεις μια περιουςια.ζω απο πολυ κοντα το συστημα σας γιατι κ οι δυο μας κουμπαροι ζουν εκει.ολα τα ιατρικα,ακομη κ το τεστ παπ το κανουν εδω.

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας, ειμαι πολυ χαρουμενη που παιρνω απαντησεις σας. Το κόστος ειναι καλυτερο Ελλαδα για εξετασεις, εκει π.χ μου ελεγε επισης μια κοπελα πως ναι μεν κανουν δώρεαν τεστ Παπ αλλα υπέρηχο δεν τους κανουν ποτε! Τους φανηκε πολυ περιεργο που τους ελεγα πως μαζι με το παπ μου κανει και κολπικο υπέρηχο ο γυν..γενικα εμενα μου εχουν πει πως για εξετασεις και εξωσωματικη κλπ ερχονται απο Αγγλια ελλαδα, και μαλιστα Αγγλίδες. Αυτο γινεται γτ το πρωτόκολλο εξωσωματικής εκει ειναι πολυ πιο αυστηρό και ηλικιακά..οποτε τις περιορίζουν πολυ τις γυναικες που κανουν εξωσωματικη και γι αυτο καταφεύγουν σε Ελλαδα, Βουλγαρία κλπ.

Βεβαια σιγουρα καποια κέντρα πρεπει να ειναι πολυ εξειδικευμένα στην Αγγλια και ως εκ τούτου θα ειναι και πανάκριβα.

Αχ δεν ξερω, απο τη μια θελω να προσπαθήσω να μεινω εκει, απο την αλλη Ελλαδα ειναι πιο ευκολα τα ιατρικά.

Λοιπόν, έβαλα κι έναν αστείο τίτλο για να το "ξαλεγράρω" που λένε!:D

Εννοείται να κάτσεις στην Αγγλία και να ψαχτείς εκεί. Εγώ που έχω περάσει διάφορες περιπέτειες εδώ με το θέμα της εξωσωματικής (σκέψου ότι "μπήκα στο χορό" όχι επειδή δεν μπορούσα να συλλάβω μόνη μου αλλά γιατί έχουμε κι εγώ κι ο άντρας μου στίγμα μεσογειακής αναιμίας... αλλά μετά από 2,5 χρόνια παιδί δεν έχουμε κάνει) και ετοιμάζομαι να έρθω Αγγλία. Μου σύστησε ένας φίλος μου γιατρός που ζει Αγγλία έναν γυναικολόγο που ειδικεύεται στην εξωσωματική και τον οποίο εγώ θα δω ιδιωτικά. Είναι όμως και στο NHS οπότε αν σε ενδιαφέρει μπορώ να σου δώσω τα στοιχεία του με π.μ.

Δεν ξέρω τα κόστη τι διαφορά έχουν, αλλά αν δεν είναι μεγάλη, εγώ είμαι υπέρ της Αγγλίας και εφόσον είναι η βάση σου εκεί ένας λόγος παραπάνω...

Indyla, πολυ χαιρομαι που θα ανέβεις και ευχομαι καλη αρχη! Οποτε εσυ λες να το ψάξεις εκει καλυτερα ε, λες να έχει μεγάλη διαφορά η τιμη? αν θες μπορεις να μου στείλεις με π.μ. Το ονομα του μηπως τον ψαξω λιγο? το καλο ειναι πως το NHS τους ειναι δωρεαν!

ο θεμα ειναι οτι αυτες που ερχονται ελλαδα κ βουλγαρια διαθετουν και το χρονο εσυ απο οτι καταλαβα απο χρονο εισαι πολυ πιεσμενη. Ισως να σκεφτοσουν την λυση της γερμανιας μιας κ ειναι πολυ πιο κοντα κ εφοσον ξερεις αγγλικα μπορεις βα συνενοηθεις και πιστευω οτι εχουν καλους γιατρους. Ετσι λενε τουλαχιστον. Ισως στη γερμανια να ειναι πιο ευκολη ολη η διαδικασια. Απο τιμες ομως δν ξερω αλλα σιγουρα πιο οικονομικες απο αγγλια θα ειναι.

Indyla, πολυ χαιρομαι που θα ανέβεις και ευχομαι καλη αρχη! Οποτε εσυ λες να το ψάξεις εκει καλυτερα ε, λες να έχει μεγάλη διαφορά η τιμη? αν θες μπορεις να μου στείλεις με π.μ. Το ονομα του μηπως τον ψαξω λιγο? το καλο ειναι πως το NHS τους ειναι δωρεαν!

Σου στέλνω π.μ. για τον doc!