Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Συνεπιμελεια παιδιών

Recommended Posts

Με την γυναικα μου πηραμε την αποφαση να χωρισουμε με συναινετικο διαζυγιο και κοινο δικηγορο

Ενω στην αρχη η αποφαση ηταν η επιμελεια των παιδιων να ειναι δικη μου δηλαδη του πατερα,στην πορεια μου ανεφερε για συνεπιμελεια των παιδιων

Προσπαθω να καταλαβω τι ειναι αυτο και αν ειναι καλο για τα παιδια

Αν καταλαβα καλα τα παιδια θα πρεπει να γινουν ΄μπαλακι' και να συμφωνησουμε να μενουν μισες ημερες με την μητερα του και τις αλλες με εμενα.Η εβδομαδα/ἔβδομαδα κτλ

Aυτο ειναι καλο για τα παιδια?Ειναι δυνατον να τους κανει καλο ολο αυτο?

Δεν ειναι προτιμοτερο να αναλαβει ενας την επιμελεια και να βλεπει ο αλλος τα παιδια οποτε θελει η οποτε συμφωνηθει?

Η Συνεπιμελεια τι αλλο περιλαμβανει?Φανταζομαι τα παντα μισα μισα(?)

Διαφημίσεις

Με την γυναικα μου πηραμε την αποφαση να χωρισουμε με συναινετικο διαζυγιο και κοινο δικηγορο

Ενω στην αρχη η αποφαση ηταν η επιμελεια των παιδιων να ειναι δικη μου δηλαδη του πατερα,στην πορεια μου ανεφερε για συνεπιμελεια των παιδιων

Προσπαθω να καταλαβω τι ειναι αυτο και αν ειναι καλο για τα παιδια

Αν καταλαβα καλα τα παιδια θα πρεπει να γινουν ΄μπαλακι' και να συμφωνησουμε να μενουν μισες ημερες με την μητερα του και τις αλλες με εμενα.Η εβδομαδα/ἔβδομαδα κτλ

Aυτο ειναι καλο για τα παιδια?Ειναι δυνατον να τους κανει καλο ολο αυτο?

Δεν ειναι προτιμοτερο να αναλαβει ενας την επιμελεια και να βλεπει ο αλλος τα παιδια οποτε θελει η οποτε συμφωνηθει?

Η Συνεπιμελεια τι αλλο περιλαμβανει?Φανταζομαι τα παντα μισα μισα(?)

Μόνο ο δικηγόρος θα σου απαντήσει σε αυτό, τι ακριβώς σημαίνει.. από εκεί και πέρα εφόσον πάτε σε συναινετικό διαζύγιο σε ότι αφορά το που θα μένουν τα παιδιά, ποιες ημέρες θα τα έχει ο ένας και ποιες ο άλλος το κανονίζετε μεταξύ σας..

προσωπικά θα σε συμβούλευα τα παιδιά (φαντάζομαι πάνε σχολείο) τις καθημερινές να μένουν στο ένα σπίτι για μην ταράζεται το πρόγραμμά τους..

π.χ. μπορούν να μένουν με εσένα και η μαμά να τα παίρνει ΣΚ ή το αντίθετο.. χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και τις καθημερινές δεν μπορεί ο ένας γονιός να τα πάει σχολείο ή δραστηριότητες κλπ.. αυτό εσείς θα το αποφασίσετε...

αυτά όμως θα τα βάλετε λεπτομερώς στο διαζύγιο.. όπως επίσης και γιορτές / καλοκαίρι κλπ...

Ζήτω η παιδική χαρά!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...