Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μαρισίλια ή Μαρία - Σεσίλια;

christian_m

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Γεια σας, θα ήθελα τη βοήθεια σας.

Ποιο όνομα σας αρέσει περισσότερο; Το Μαρισίλια ή το Μαρία - Σεσίλια;

Σας ευχαριστώ πολύ!

Καλημερα εμενα θα μου άρεσε μόνο Μαρία

Αν επιτρέπεται το σεσιλια από που βγαίνει;

bsglp2.png[/url]

Γεια σας, θα ήθελα τη βοήθεια σας.

Ποιο όνομα σας αρέσει περισσότερο; Το Μαρισίλια ή το Μαρία - Σεσίλια;

Σας ευχαριστώ πολύ!

Καλημερα.θελετε να ακουγονται κ τα δυο ονοματα;γτ το σεσιλια σκετο ακουγεται πιο καλα.λιγο μεγαλο να φωναζεις μαρια-σεσιλια.το μαρ(ι)σιλια-μαριλια ωραιο.

Διαφημίσεις

Απο εμπειρία γιατι προσπαθησα να φωναζω και τα δύο ονοματα του γιου μου σου λεω οτι τα δύο ονοματα να τα φωνάζεις συγχρόνως ειναι πολυ δυσκολο .Εγω στην αρχη τον φωναζα και το επέβαλλα αλλα οι περισσοτεροι μου ελεγαν δυο ονοματα δεν μπορουμε να λεμε ειναι πολλα ενα θα τον φωναζουμε κ ετσι κ εγινε.Πολλοι λιγοι φιλοι του λενε και τα δυο,ειναι πρακτικα δυσκολο .Γιαυτο θα σουπροτεινα το Μαρισιλια που κανενας δεν μπορει να στο αλλάξει.

Απο εμπειρία γιατι προσπαθησα να φωναζω και τα δύο ονοματα του γιου μου σου λεω οτι τα δύο ονοματα να τα φωνάζεις συγχρόνως ειναι πολυ δυσκολο .Εγω στην αρχη τον φωναζα και το επέβαλλα αλλα οι περισσοτεροι μου ελεγαν δυο ονοματα δεν μπορουμε να λεμε ειναι πολλα ενα θα τον φωναζουμε κ ετσι κ εγινε.Πολλοι λιγοι φιλοι του λενε και τα δυο,ειναι πρακτικα δυσκολο .Γιαυτο θα σουπροτεινα το Μαρισιλια που κανενας δεν μπορει να στο αλλάξει.

Κατάλαβα τι εννοείς, σε ευχαριστώ πολύ!!!

Ανάμεσα στο Μαρισίλια και στο Σεσίλια πιο προτιμάτε;

Διαφημίσεις

Καλημερα.αυτο ακριβως που λεει η χοουπ.εννοειται το σεσιλια.αν επιλεξεις το μαρισιλια που ειναι μια χαρα κ αυτο σκεψου να το κανετε μαρσιλια,με ενα γιωτα λιγοτερο.αλλη εναλλακτικη το μαρσια.βεβαια το σεσιλια πολυ καλυτερο

Κάνετε γκαλοπ για τα δύο ονοματα; εννοείται σεσίλια γιατι το άλλο δεν είναι ευηχο, μπερδευεται η γλώσσα. μαλλον σαν γλωσσοδετης μου κανει! το κορίτσι του γιου μου το λένε θυσβη! και εμενα μου αρεσει πολύ το μελίβοια!!! ασχετο!

Διαφημίσεις

Το Μαρισίλια ακούγεται πολύ 'κατασκευασμένο'.

Εγώ θα επέλεγα είτε Σεσίλια (πολύ καλό) είτε Μαρίλια (αν θέλεις να ακούγεται κάτι και από τα δύο).

Το Μαρισίλια ακούγεται πολύ 'κατασκευασμένο'.

Εγώ θα επέλεγα είτε Σεσίλια (πολύ καλό) είτε Μαρίλια (αν θέλεις να ακούγεται κάτι και από τα δύο).

Βασικά ήθελα να έχει κάτι από Μαρία μέσα το όνομα και εμένα μου αρέσει το Σεσίλια, για αυτό είπα αρχικά Μαρία Σεσίλια. Το Μαρίλια η αλήθεια δεν μου πολυαρέσει

Βασικά ήθελα να έχει κάτι από Μαρία μέσα το όνομα και εμένα μου αρέσει το Σεσίλια, για αυτό είπα αρχικά Μαρία Σεσίλια. Το Μαρίλια η αλήθεια δεν μου πολυαρέσει

Από την Παναγία γενικότερα

Από την Αγία Κεκίλια

Αν είναι και είναι τελείως άλλο όνομα αλλά μπορείτε να την φωνάζετε Μαρκέλα ή Μαρκίλια. Ειδικά το τελευταίο όνομα έχει ακριβώς μισή συλλαβή από το Μαρία και μισή από το Κεκίλια(μπορείς να παίξεις και με το τόνο και να το κάνεις Μαρκιλία)

Πάντως και το Μαρσίλια ακούγεται πολύ γλυκό.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...