Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

8 μηνών αφύσικο ύψος και βάρος

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια, ο γιος μου είναι 9 μηνών τώρα, αλλά πριν ενα μηνα που τον πηγα στην παιδιατρο ήταν 12 κιλά και 80 πόντους ύψος.

Κάπου έτυχε να διαβάσω για ένα σύνδρομο "σώτος" γιγαντισμού και ανησύχησα λίγο.

Είναι πολύ πιο πάνω από τις καμπύλες σε όλα, και στη περίμετρο κεφαλιου και στο υψος και στο βάρος.

Υπάρχουν ανάλογες περιπτώσεις, θα ηρεμούσα πολύ αν υπάρχουν και άλλα μωράκια με αυτές τις διαστάσεις....

Διαφημίσεις

Καλησπερα jannete

Εφοσον ειναι πιο πανω απο τις καμπυλες οπως λες νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις.Μη σκεφτεσαι ασχημα πραγματα κ χαλας τη διαθεση σου κ την ηρεμια σου.το συνδρομο που λες δεν το εχω ξανακουσει..να συμπληρωσω οτι κ ο δικος μου ηταν πιο πανω απ τις καμπυλες αλλα δε σκεφτηκα ποτε οτι ειναο κατι αφυσικο

Καλησπερα jannete

Εφοσον ειναι πιο πανω απο τις καμπυλες οπως λες νομιζω οτι δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις.Μη σκεφτεσαι ασχημα πραγματα κ χαλας τη διαθεση σου κ την ηρεμια σου.το συνδρομο που λες δεν το εχω ξανακουσει

Είναι πολύ πιο πάνω και από την τελευταία καμπύλη που δείχνει οτι ειναι αφύσικο... δεν ξέρω αν τον δεις φαινεται σαν παιδακι και ειναι μονο 9 μηνών. Αφου φαίνεται σε όλους αφύσικο πως δεν περπατάει ακόμα... μα τους λέω είναι μονο 9 μηνών...

Καλησπέρα!Δεν νομίζω πως χρειάζεται ν ανησυχείς.Και μένα ο μικρός μου ήταν και είναι πάνω από τις καμπύλες και φαίνεται όπως το λες σαν παιδάκι αλλά η παιδίατρος ήταν πάντα καθησυχαστική.7μιση μηνών ήταν 77 πόντους,12 κιλά και περιμετρο κεφαλής 48,8.Τώρα 10 μηνών είναι 12400 κιλά,81 ύψος και 49,3 η περ.κεφαλής.Είναι απλά μεγαλόσωμος και ήμασταν και οι γονείς του μεγαλόσωμα μωρά.Αργότερα μπορεί να έχουν λιγότερη ανάπτυξη,το κάθε μωρό έχει τους δικούς του ρυθμούς ανάπτυξης.

Καλησπέρα!Δεν νομίζω πως χρειάζεται ν ανησυχείς.Και μένα ο μικρός μου ήταν και είναι πάνω από τις καμπύλες και φαίνεται όπως το λες σαν παιδάκι αλλά η παιδίατρος ήταν πάντα καθησυχαστική.7μιση μηνών ήταν 77 πόντους,12 κιλά και περιμετρο κεφαλής 48,8.Τώρα 10 μηνών είναι 12400 κιλά,81 ύψος και 49,3 η περ.κεφαλής.Είναι απλά μεγαλόσωμος και ήμασταν και οι γονείς του μεγαλόσωμα μωρά.Αργότερα μπορεί να έχουν λιγότερη ανάπτυξη,το κάθε μωρό έχει τους δικούς του ρυθμούς ανάπτυξης.

Να ρωτήσω κάτι ασχετο αυτο δειχνει οτι θα γινει μεγαλόσωμος και ως ενήλικας ή δεν παίζει κανένα ρόλο;

Διαφημίσεις

Ο μεγαλος μου γιος ηταν παντα ψηλα στις καμπύλες όχι όμως εκτος οριων.Ηταν όμως αυτό που λες κι εσυ μεγαλοσωμο μωρο.με αποκλειστικο θηλασμο και εβαζε 1,5 κιλο το μηνα.Ο γιατρος μου ειχε πει ότι θεωρητικα αυτό θα πρεπει να σταματησει γυρω στους 8 μηνες και οντως σιγα σιγα μειωθηκε.Εξακολουθει και είναι ένα ψηλο παιδι και φαινεται μεγαλυτερο από την ηλικια του...είμαι κι εγω ψηλη.Και ως ενηλικας ο παιδίατρος μου εχει πει παει στανταρ για πανω από 1.80 αρα ναι παιζει ρολο.

Συζητησε το μαζι του.

Παντως και ο μικρος μου που ηταν παντα στη χαμηλοτερη καμπυλη και εβαζε και βαζει κιλο με το σταγονομετρο χειροτερο αγχος είναι.Μην αγχωνεσαι...απλα μιλα και με τον παιδιατρο .Αυτος ξερει το παιδι και μπορει να σε καθυσηχασει.

Είναι πολύ πιο πάνω και από την τελευταία καμπύλη που δείχνει οτι ειναι αφύσικο... δεν ξέρω αν τον δεις φαινεται σαν παιδακι και ειναι μονο 9 μηνών. Αφου φαίνεται σε όλους αφύσικο πως δεν περπατάει ακόμα... μα τους λέω είναι μονο 9 μηνών...

Μολις ειδα το βιβλιαριο του παιδιου μου.στην ηλικια του δικου σου ηταν 81εκ. Και απο κιλα 10450.Οντως απο καποιο μηνα και μετα δε θυμαμαι τωρα ακριβως απο ποτε μειωνεται αυτος ο γρηγορος ρυθμος αυξησης υψους και βαρους

Να ρωτήσω κάτι ασχετο αυτο δειχνει οτι θα γινει μεγαλόσωμος και ως ενήλικας ή δεν παίζει κανένα ρόλο;

την αΔεν ξέρω να σου πω με βεβαιότητα..πάντως η παιδίατρος μας είχε πει στην αρχή πως αυτό φαίνεται κοντά στο χρόνο γιατί τότε φαίνονται τα γονίδια. Αφού είναι τοσο ψηλοί τώρα νομίζω πως θα γίνουν ψηλοί και ως ενήλικες.Πάντως εμάς η ανάπτυξη πλέον δεν είναι τόσο ραγδαία και λογικό είναι.Στην αρχή ήταν πάρα πολλή η ανάπτυξη του..στους 3 μήνες ημασταν 9 κιλά και με αποκλειστικό θηλασμό μόνο(και με θηλασμό συνεχίζουμε περα από τις τροφές και χωρίς κρέμες)