Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

gennisa mia mpempoula-kouklitsa

Recommended Posts

κοριτσια καλησπερα!!!οπως μου ειπαν και οι γιατροι αφου γεννησα εγω μπορουνε ολες!!!καταλαβαινετε λοιπον εχουν δει και εχουν δει τα ματια τουσ και ειπαν αυτο το πραγμα.πηγα πεμπτη λοιπον 13 νοεμβριου 39 εβδομαδων και πηγα χωρισ πονους με ραντεβου λοιπον παω εκει και μου λεει ο γιατροσ βαζουμε υποθετο να μαλακωσει ο τραχηλος και ξεκιναμε.παω στην αιθουσα ωδινων μου βαζουν τον καρδιοτοκογραφο ολα καλα.ομωσ φτασαμε απογευμα και διαστολη καθολου.με εξεταζαν κολπικα και πονουσα απο την ν εξεταση.αρχισα μετα να χανω την ψυχραιμια μου ανεβασα πυρετο ετρεμα ολοκληρη χλωμιασα με βλεπει ο γιατρος και αποφασιζει να κανουμε καισαρικη.πηγαινουμε στο χειρουργειο μου κανουν επισκληριδιο και ραχιαια συνδυασμενη και ξεκιναμε.να φανταστειτε πριν κοψει ο γιατροσ σου βαζουν πχ κατι κρυο στα χερια για να το αισθανθεισ κρυο και λεσ ναι ειναι και το ιδιο στα ποδια και λεσ δεν ειναι κρυο αλλα νιωθεισ το αγγιγμα.ειχα τοσο αγχοσ που δεν ημουν σιγουρη να απαντησω αν ενοιωθα το κρυο στα ποδια μεχρι που με ρωταει η αναισθησιολογος ειναι κρυο για πολλοστη φορα και λεω μαλλον οποτε αυτη μου λεει μασ σε εχουν κοψει ηδη!!!καταλαβαινετε αγχος!!!μετα μου ελεγα θα νιωθεισ τραβηγματα αλλα οχι πονο.μιλουσαμε κανονικα ειδα την μπεμπουλα οταν βγηκε ολα καλα.μετα με πηγαμε στο δωματιο και με παυσιπονες την βγαλαμε μεχρι και χθεσ κυριακη σημερα ειμαστε σπιτι απο το πρωι τραβανε λιγο τα ραμματα αλλα ειναι τελεια με την μικρη μου κοριτσια τα εγραψα τοσο αναλυτικα για να σασ δωσω θαρροσ σχεδον τα εχω ξεχασει και ασ εγινα πριν 3 μερες.καλη δυναμη σε ολεσ σασ.και δεν σασ ειπα οτι ειμαι φαρμακοποιοσ και ο μπαμπασμου γιατρος και μεσα στα πραγματα δηλαδη αλλα ο φοβος φοβος!!!αλλα ολα καλα!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει το μωρουδάκι σου!!!

ΥΓ: Για ψύλλου πήδημα σε έβαλαν για καισαρική. Μέχρι και που ανέβασες πυρετό είχαμε την ίδια ακριβώς πορεία. Ο πυρετός προκαλείται από το υπόθετο μπουσκοπάν. Στη δική μου περίπτωση όμως περιφρονήσαμε τον πυρετό και πήγα για φυσιολογικό τοκετό και μάλιστα χωρίς επισκληρίδιο. Και τόσο εγώ όσο και το μωρό είμαστε καλά.

Επομένως;

jzS0p2.png

Το αγχος σου φαινεται και απο την περιγραφή σου!!Αλλα ειδες που τωρα ολα ειναι τελεια!!Σημασια εχει οτι εχεις το μωρακι σου αγκαλια με οποιοδηνποτε τροπο!!!Να σας ζησει!!Τα ωραια τωρα ξεκιονανε! :lol::lol:

Διαφημίσεις

Να σου ζήσει το μωράκι σου!!!

Μια χαρά σε βρίσκω! εγώ έκανα μια εβδομάδα να συνέλθω! όχι στο κομπιούτερ δεν ήθελα να κάτσω... ούτε στο μπαλκόνι δεν έβγαινα... ήμουν αλλού!

Τα ράμματα τραβάνε λίγο, αλλά θα περάσει γρήγορα ο πόνος... υπομονή!

Τα καλύτερα τώρα έρχονται!

xH00.jpgZKiNp2.png

To deftero mikrouli sokolatoloukoumadaki mou gennh8hke stis 15/01/10

Να σου ζησει το μωρακι,να ειναι παντα ευτυχισμενο και καλοτυχο!! :D

Pavlina τι τρελλο αγορι ειναι αυτο!! :D Να το χαιρεσαι,κοπελα μου και δεχομαστε προτασεις ...οχι ανηθικες!!! :cool::lol::lol:

n10D.jpg.png

Η ζωη δε μετριεται με τον αριθμο των στιγμων που περνουμε αναπνοη,αλλα με τον αριθμο των στιγμων που μας κοβεται η αναπνοη!!!