Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καινουριο μελος, ΒΟΗΘΕΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες, τα τελευταια βραδυα διαβαζα πολλες σελιδες και σχολια απο γυναικες σαν κ μενα που προσπαθουνε για ένα παιδάκι ή ένα ακόμα!

Οφειλω να ομολογησω δεν υπαρχει τπτ πιο ωραιο απτο να μπορεις να μοιραστεις το προβλημα, την χαρα σου, τις σκεψεις και τις ανησυχιες σου!

Προσπαθώ με τον άντρα μου σχεδον δύο χρόνια, τους πρωτους μηνες απλα στις γονιμες μερες, και οσο περνουσαν οι μηνες και αναρωτιομουν τι γινεται, ξεκινησα τεστ ωορρηξιας, να παρακολουθω σελιδες με ό,τι αφορά την γονιμοτητα, διατροφή και <<σουπερ τροφες>> υπερ της γονιμοτητας και ό,τι μπορουσα γενικα.Το κομματι τώρα επισκεψη σε γυναικολογο το εχω αμελλησει εδω και τρία χρόνια μετα απο εξεταση τεστ παπ η οποια γυναικολογος μου συμπεριφερθηκε όχι και ανθρωπινα θα ελεγα καθως καπως κατι εκανε με τον κολποδιαστολεα πονεσα κ αρχισε τις ειρωνιες.Τεσπα το αποτελεσμα ηταν οτι μετα φοβομουθν να παω σε οποοινδηποτε γιατρο ποσο μαλλον γυναικολογο....

Το αποτελεσμα είναι οτι εχουν περασει σχεδον δυο χρονια, χωρις αποτελεσμα.Τον περασμενο μηνα το πηραμε αποφαση και πηγαμε κατευθειαν σε κλινικη γονιμοτητας, μας εγραψε τις εξετασεις ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ, ΥΣΤΕΡΟΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ+ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ( περιμενω να ξεκινισει περιοδος ωστε να παω 3 μερα του κυκλου )

ετσι τις τελευαιες μερες ειμαι ανησυχη με τα παντα, αλλα ανυποιμονω να ξεκινησουμε επιτελους να δουμε αν μαθουμε αν οντως φταει κατι,

Ευχαριστώ εκ των προτερων οσες διαβασετε το εκτενες κειμενο και εύχομαι σε όλες συντομα να γινεται μανουλες!

Γεια σου, Primrose! Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ είμαι πολύ αμελής με τους γιατρούς. Πριν μείνω έγκυος είχα να κάνω τεστ παπ πάνω από 5 χρόνια! Αυτό όμως δεν είναι κάτι που πρέπει να μιμηθείς.

Σκέψου αυτό που σου συνέβη σαν ένα απλό ατυχές περιστατικό. Έτυχε να πονέσεις τότε, δεν ήταν και η γιατρός πολύ ευγενική, οκ, αλλάζεις γιατρό και όλα καλά.

Σε κάθε περίπτωση, μια γενική συμβουλή που θα σου πουν όλοι είναι να μην αγχώνεσαι. Όσο αγχώνεσαι τόσο κάνεις κακό στη γονιμότητά σου. Βρες διάφορα πράγματα και ασχολίες να απασχολείσαι. Σου εύχομαι να πάνε όλα πολύ πολύ καλά και σύντομα να μας πεις ότι κρατάς στα χέρια σου ένα θετικό τεστ!

M7X9p2.png OvOqp2.png