Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

άγχος και σύλληψη.

Recommended Posts

καλήσπερα.είμαι νέα κι εγώ στην παρέα σας,αλλα με τους ιδιους προβληματισμους και τις ιδιες αγωνιες.Μετα απο μια παλλινδρομη και δυο βιοχημικες (και αρκετες εξετασεις)εχω αγχωθει αρκετα,αφου οπως σε αρκετες απο εσας δεν βλεπουν κατι παθολογικο οι γιατροι.Οι δυο γιατροι που πηγα αποφασισμενη για εξωσωματικη...μου ειπαν και δυο να περιμενω λιγο ακομη.Ειμαι 39 ,τι να περιμενω????Μηπως καποια απο εσας γνωριζει κατι ελαφρυ(συμπληρωμα) για το αγχος,γιατι αυτο ειναι που με τσακιζει περισσοτερο.:roll:

:-D

Διαφημίσεις

καλήσπερα.είμαι νέα κι εγώ στην παρέα σας,αλλα με τους ιδιους προβληματισμους και τις ιδιες αγωνιες.Μετα απο μια παλλινδρομη και δυο βιοχημικες (και αρκετες εξετασεις)εχω αγχωθει αρκετα,αφου οπως σε αρκετες απο εσας δεν βλεπουν κατι παθολογικο οι γιατροι.Οι δυο γιατροι που πηγα αποφασισμενη για εξωσωματικη...μου ειπαν και δυο να περιμενω λιγο ακομη.Ειμαι 39 ,τι να περιμενω????Μηπως καποια απο εσας γνωριζει κατι ελαφρυ(συμπληρωμα) για το αγχος,γιατι αυτο ειναι που με τσακιζει περισσοτερο.:roll:

Καλησπέρα! Είναι αναμένομενο να έχεις αγχος και φοβίες... Όλες έχουμε και οι περισσότερες τις κουβαλάμε και στην εγκυμοςύνη μετά... Από τη στιγμή που θελεις ένα παιδάκι καλό είναι να αποφύγεις τέτοια συμπληρώματα... Δοκίμαςε γυμναςτική! Διώχνει το στρες και ανεβάζει τη διαθεση! Στη θέση σου κι εγώ δεν θα περίμενα καθότι φύσει ανυπόμονη κι ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας! Πιστεύω η εξωσωματική μπορεί να σε βοηθήσει εφόσον γινεται επιλογή εμβρύων προς εμβρυομεταφορά και υπάρχουν και σωτήριες μέθοδοι όπως ο προεμφυτευτικός έλεγχος! Ευχομαι τα καλύτερα!!!!

I 'm a happy twin mom