Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Recommended Posts

κορίτσια καλησπέρα σημερα καναμε δυστυχως τα πρωτα μας ραμματα στο πισω μερος του κεφαλιου. ο γιατρος μας ειπε η πληγη να μεινει στεγνη για 48 ωρες. ο μικρος ηταν μες τα αιματα και με μια βρεγμενη πετσετουλα τον καθαρησα το θεμα είναι ότι μυριζει πολύ εντονα αιμα πραγμα που τον κανει να δυσανασχετεί μιας και είναι απίστευτα παράξενος με αποτέλεσμα εδώ και μια ωρα να κλαιει και να φωναζει μπανιο μπανιο βρωμικος!!εχω πελαγωσει τον λυπάμαι αλλα φοβάμαι κιολας ελεγα να στειλω καποιον να παρει αδιαβροχη γαζα κανει δουλεια η θα βραχει εχει καμια παρομοια εμπειρια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

CsATp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα δεν ειμαι κ πολυ σχετικη με ραμματα παιδιου..δεν μας εχει τυχει παντος η αδερφη μου που ειχε ραμματα απο καισαρικη κ ειχε παρει αδιαβροχη γαζα δυνοπαθησε για να την βγαλει δεν ξεκολλαγε με τιποτα απο το δερμα.δεν ρωτας τον παιδιατρο σου καλυτερα;;;μην το κανεις χειροτερα μωρε κ πονεσει περισσοτερο;

2004-2008-2016[sIGPIC][/sIGPIC]

κορίτσια καλησπέρα σημερα καναμε δυστυχως τα πρωτα μας ραμματα στο πισω μερος του κεφαλιου. ο γιατρος μας ειπε η πληγη να μεινει στεγνη για 48 ωρες. ο μικρος ηταν μες τα αιματα και με μια βρεγμενη πετσετουλα τον καθαρησα το θεμα είναι ότι μυριζει πολύ εντονα αιμα πραγμα που τον κανει να δυσανασχετεί μιας και είναι απίστευτα παράξενος με αποτέλεσμα εδώ και μια ωρα να κλαιει και να φωναζει μπανιο μπανιο βρωμικος!!εχω πελαγωσει τον λυπάμαι αλλα φοβάμαι κιολας ελεγα να στειλω καποιον να παρει αδιαβροχη γαζα κανει δουλεια η θα βραχει εχει καμια παρομοια εμπειρια?

Περαστικά του !!!!!

εμείς πέρσι κάναμε ράμματα , αλλά πάνω απο το φρύδι κ μας είχαν μπει όχι νερό για 7 μέρες. Ηταν αρκετά 8 ράμματα , αλλά απο αυτά που πέφτουν μόνα τους. Οντως άρχισαν να ξεραίνονται κ σιγά σιγά να πέφτουν , αλλά μετά την βδομάδα

3W24p3.png

Αν ο γιατρός είπε όχι νερό για 48 ώρες μην υποκύψεις και τον λούσεις... Βάλτου λίγη κολώνια, εξηγησέ του την κατάσταση, κάνε ότι τον καθαρίζεις τοπικά κτλ Δεν ξέρω αν κάνει δουλειά η αδιάβροχη γάζα και πόσο αδιάβροχη είναι στην πραγματικότητα...

Διαφημίσεις

αν τα ραμματα ειναι μεσα στα μαλλακια, πως να βαλεις αδιαβροχη γαζα??αντε μετα να την τραβηξεις να βγει απο εκει...ντουζακι μπορεις να τον κανεις και να του βρεξεις τα μαλλακια μονον μπροστα βαζοντας τον να σκυψει...αυτο το δευτερο περισσοτερο για ψυχολογικη του υποστηριξη...ακομα και ετσι,το πιο πιθανο ειναι οτι θα αισθανει καθαρος και θα ηρεμησει...

περαστικα στο μικρακι σου

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

μολις μιλησα με τον παιδιατρο, μου ειπε ότι στα μαλλακια πανω είναι σχεδόν απιθανο να καταφερω να βαλω γαζα και επισης με παρα πολυ προσοχη και κρατοντας μια μαλακη πετσετουλα αποστειρωμενη στην πληγη να καθαρισουμε το ξεραμενο αιμα από τα μαλλια για να αποκλεισουμε σε περιπτωση εμετου ότι τον ανακατευει η μυρωδια αυτή! όπως και να εχει σας ευχαριστω πολύ! παμε και ο θεος βοηθος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

CsATp3.png