Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

καθυστερημενη ωορηξια αναμονη περιοδου

Recommended Posts

Γεια σας. Κυκλος 26-28 ημερων με συνηθη μερες ωορηξιας 12-14. Τον αυγουστο ομως εκανα ωορηξια την 20η-21η μερα λογω μπανιων στη θαλασσα υποθετω. Ειχα υγρα ωορηξιας και πονους απο την 18 εως την 22 μερα. Περιοδος ηταν να ερθει την 1η αυγουστου (28η μερα). Ακομα τιποτα αλλα τεστ αρνητικο. Εχω ελπιδες γιατι καταλαβα την ωορηξια μου οτι εγινε πιο μετα και αν εκανα ωορηξια 12-14 μερα θα ειχε ερθει ηδη. Κανω υπομονη μεχρι τη δευτερα. Χοριακη πηγα να κανω και ηταν κλειστο το μικροβιολογικο λογω διακοπων. Αν δεν ερθει θα παω βιοιατρικη. Καμια γνωμη?

• Like 1

Διαφημίσεις

Γεια σας. Κυκλος 26-28 ημερων με συνηθη μερες ωορηξιας 12-14. Τον αυγουστο ομως εκανα ωορηξια την 20η-21η μερα λογω μπανιων στη θαλασσα υποθετω. Ειχα υγρα ωορηξιας και πονους απο την 18 εως την 22 μερα. Περιοδος ηταν να ερθει την 1η αυγουστου (28η μερα). Ακομα τιποτα αλλα τεστ αρνητικο. Εχω ελπιδες γιατι καταλαβα την ωορηξια μου οτι εγινε πιο μετα και αν εκανα ωορηξια 12-14 μερα θα ειχε ερθει ηδη. Κανω υπομονη μεχρι τη δευτερα. Χοριακη πηγα να κανω και ηταν κλειστο το μικροβιολογικο λογω διακοπων. Αν δεν ερθει θα παω βιοιατρικη. Καμια γνωμη?

Γλυκια μου , μακάρι να είσαι , στο εύχομαι αν αυτό θέλεις .. υπάρχει περίπτωση να σου έρθει ακόμα και τώρα περιοδος .. Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις και ένα τεστ εγκυμοσύνης να κάνεις και να κάνεις και την χοριακη για πιο σίγουρα αποτελέσματα ..

Θα ηθελα παρα πολλη να ειμαι. Προσπαθουμε αρκετους μηνες. Εχω παρει σα δεδομενο οτι θα μου ρθει η περιοδος παντως για να μην απογοητευτω. Σημερα οπως ειπα ειχα αρνητικο τεστ. Πο ους περιοδου δεν εχω ιδιαιτερους μονο πιεση στην κατω περιοχη και ειμαι αρκετσ υγρη. Αλλα και παλι αυτο μπορει να ειναι και συμπτωματα πρριοδου

Θα ηθελα παρα πολλη να ειμαι. Προσπαθουμε αρκετους μηνες. Εχω παρει σα δεδομενο οτι θα μου ρθει η περιοδος παντως για να μην απογοητευτω. Σημερα οπως ειπα ειχα αρνητικο τεστ. Πο ους περιοδου δεν εχω ιδιαιτερους μονο πιεση στην κατω περιοχη και ειμαι αρκετσ υγρη. Αλλα και παλι αυτο μπορει να ειναι και συμπτωματα πρριοδου

Κάνε μια χοριακη κοπέλα μου και περιμένω την τιμή .. να έχεις μια πολύ καλή χοριακη!

Καλησπέρα και από εμένα..και εγώ στην ίδια φάση είμαι περίπου.Εν αναμονή λοιπόν και καλά αποτελέσματα.Εύχομαι ολόψυχα να κρατάμε σε 9 μήνες τα μωράκια μας.:):):)

Διαφημίσεις

Πονοι περιοδου σημερα,αρκετα κιτρινα λευκα υγρα αλλα καθολου περιοδος. 32η μερα του κυκλου. Συμφωνα με την ωορηξια μου αυτου του μηνα που εγινε πιο μετα πρεπει να ερθει η περιοδος κυριακη/δευτερα. Αναμονη και απογοητευση.

Κανω το clear blue το διπλο βγαινουν πολλη αχνες γραμμες και στα δυο. Παω μες στην τρελη χαρα στο φαρμακοποιο για επιβεβαιωση αρνητικα μου λεει ειναι. Κρυο ντους ενιωσα απο πανω μου. Πφφφφ... δευτερα αν δεν εχει ερθει παω να κανω χοριακη και τελος. Θα πηγαινα απο σημερα αλλα ειναι σαββατοκυριακο.

Κανω το clear blue το διπλο βγαινουν πολλη αχνες γραμμες και στα δυο. Παω μες στην τρελη χαρα στο φαρμακοποιο για επιβεβαιωση αρνητικα μου λεει ειναι. Κρυο ντους ενιωσα απο πανω μου. Πφφφφ... δευτερα αν δεν εχει ερθει παω να κανω χοριακη και τελος. Θα πηγαινα απο σημερα αλλα ειναι σαββατοκυριακο.

Αφού είδες άχνη γραμμή γιατί ο φαρμακοποιός σου είπε ότι είναι αρνητικό? Όπως και να χει, η χοριακη θα δείξει στα σίγουρα! Καλή επιτυχία! !!!

Ξεκινησαν τα καφε και τα ροζ(σορρυ για την περιγραφη) αναμενω την κανονικη ροη. Ειχε δικιο ο φαρμακοποιος για το clear blue τελικα. Το καλο νεο ειναι οτι καταλαβαινω ποτε εκανα ωορηξια. Το κακο ειναι οτι παλι δε πετυχε αυτος ο μηνας. Θελω τοαο πολλη να δωσω αδερφακι στο παιδακι μου και δε καθεται με τιποτα.