Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τα φώτα σας!Clearblue ψηφιακο??

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες!!

Πρώτα από όλα εύχομαι σε όλες όσες το επιθυμούν να αποκτήσουν σύντομα σποράκι!

Είμαι σήμερα στην 28η μέρα και κανονικά είναι να αδιαθετήσω αύριο. Σήμερα έκανα ένα clearblue digital από αυτά που σου δείχνουν και εβδομάδες και βγήκε θετικό 2-3.

Το θέμα είναι ότι η γιατρός μου στη Γερμανία μου είπε να πάω για χοριακή υπέρηχο κλπ στην 8η εβδομάδα δηλαδή στις 2 Σεπτεμβρίου :(

Όπως καταλαβαίνετε έχω φοβερό άγχος μιας που είναι η πρώτη εγκυμοσύνη και φοβάμαι ακόμα και ότι το θετικό τεστ είναι λάθος!

Μπορώ κάπως αυτές τις 4 εβδομάδες να ξέρω ότι είναι όλα καλα?

Αχ θα χαιρόμουν πολύ να μου απαντούσατε!!!

Σας φιλώ

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες!!

Είμαι σήμερα στην 28η μέρα και κανονικά είναι να αδιαθετήσω αύριο. Σήμερα έκανα ένα clearblue digital από αυτά που σου δείχνουν και εβδομάδες και βγήκε θετικό 2-3.

Το θέμα είναι ότι η γιατρός μου στη Γερμανία μου είπε να πάω για χοριακή υπέρηχο κλπ στην 8η εβδομάδα δηλαδή στις 2 Σεπτεμβρίου :(

Όπως καταλαβαίνετε έχω φοβερό άγχος μιας που είναι η πρώτη εγκυμοσύνη και φοβάμαι ακόμα και ότι το θετικό τεστ είναι λάθος!

Σας φιλώ

Lidia86, είσαι εγκυούλα κι εύχομαι όλα να πάνε καλά & να έχεις μια υγιή & τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Εφόσον δεν σου δίνουν την δυνατότητα για χοριακή εξέταση ή υπέρηχο, το μόνο που μπορείς να κάνεις για να είσαι ήρεμη είναι κάθε βδομάδα από ένα τεστ ψηφιακό όπως αυτό που έκανες & το οποίο θα δείχνει ότι προχωράνε οι εβδομάδες. Οπλίσου με υπομονή & όλα καλά θα πάνε! Να προσέχεις τον εαυτό σου & το σποράκι στην κοιλίτσα!

Φιλιά από Ελλάδα, Αθήνα!!:D

l1ITp3.png HDApp3.png

Lidia86, είσαι εγκυούλα κι εύχομαι όλα να πάνε καλά & να έχεις μια υγιή & τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Εφόσον δεν σου δίνουν την δυνατότητα για χοριακή εξέταση ή υπέρηχο, το μόνο που μπορείς να κάνεις για να είσαι ήρεμη είναι κάθε βδομάδα από ένα τεστ ψηφιακό όπως αυτό που έκανες & το οποίο θα δείχνει ότι προχωράνε οι εβδομάδες. Οπλίσου με υπομονή & όλα καλά θα πάνε! Να προσέχεις τον εαυτό σου & το σποράκι στην κοιλίτσα!

Φιλιά από Ελλάδα, Αθήνα!!:D

Κοπελα μου συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου χοριακη μπορεις να πας να κανεις βεβαια θα την πληρωσεις νομιζω 20 ευρω κανει και ειναι αξιοπιστει και εφοσον βλεπεις πως ανεβαινει μια φορα την εβδομαδα και εισαι σε επιπεδα συμφωνα με την βδομαδα σου δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα...απο την αλλη ομως θα Πρέπει να μιλησεις μαζι της παλι για να ξεκινησεις φολικό οξυ...

8BQdp2.png

Καλησπέρα σε όλες!!

Σας φιλώ

Κοπελα μου συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου χοριακη μπορεις να πας να κανεις βεβαια θα την πληρωσεις νομιζω 20 ευρω κανει και ειναι αξιοπιστει και εφοσον βλεπεις πως ανεβαινει μια φορα την εβδομαδα και εισαι σε επιπεδα συμφωνα με την βδομαδα σου δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα...απο την αλλη ομως θα Πρέπει να μιλησεις μαζι της παλι για να ξεκινησεις φολικό οξυ...

καλησπερα κοπελα μου!

οπωσ λεει και η σονια, μπορεισ να πασ μονη σου σε ενα νοσοκομειο για να κανεισ χοριακη εξεταση(β-HCG ετσι τη ζητασ στο νοσοκομειο η' στο εργαστηριο).οπου και να πασ θα σου την κανουν..ακομα και να μη σου τη γραφει ο γιατροσ σου το κοστοσ τησ (τουλαχιστον στην ελλαδα, χωρισ ταμειο δηλ. να πληρωσεισ ολη την εξεταση, εχθεσ που εκανα εγω)ειναι 16,00 ευρω.

εαν η τιμη ειναι πανω απο 5 τοτε ειναι θετικη δηλ.εισαι εγκυοσ...μπορεισ να την επαναλαβεισ μετα απο 2-3 μερεσ και η νεα τιμη τησ θα πρεπει περιπου να εχει διπλασιαστει απο την αρχικη τιμη που θα παρεισ στην πρωτη εξεταση.. αυτα τα σημαδια ειναι μια θετικη εκβαση εγκυμοσυνησ που μπορεισ να τσεκαρεισ μονη σου εφοσον η γιατροσ σου αργει να σε δει..

καλη επιτυχια σου ευχομαι ..

Ευχαριστω πολυ ολες για τις απαντησεις σας!!

Φυλλικο οξυ παιρνω ηδη εδω και 3 μηνες περιπου, περιπου στις αρχες των προσπαθειων μας..Θα δω αν μπορω να κανω καπου αλλου χοριακη εδω ετσι για να μου φυγει το αγχος γιατι μου φαινεταο μακρια ο Σεπτεμβρης!

Το μονο που εχω ειναι φοβερη υπνηλια και αποτομη μειωση της πεινας,ενω γενικα ειμαι απιστευτα λαιμαργη. Βεβαια ακομα δεν εχω καν καθυστερηση οποτε περιμενουμε..:lol::P Αν δεν προσπαθουσαμε δηλαδη δε θα παρατηρουσα απολυτως τιποτα.

Και παλι σας ευχαριστω και ευχομαι σε οσες εχουν παιδακια να σας ζησουν και σε οσες δεν εχουν ακομα αλλα το ευχονται να αποκτησουν συντομα!

Διαφημίσεις

Γειά σου κορίτσι μου. Στη θέση σου θα έκανα μια χοριακή, να είμαι σίγουρη πως είμαι έγκυος (ανιχνεύει την ορμόνη της εγκυμοσύνης στο αίμα και δεν κάνει ποτέ λάθος) και θα την παρακολουθούσα κιόλας μια δυό φορές να δω αν διπλασιάζεται (εδώ στην Αθήνα 25 ευρώ έδωσα εγώ πρόσφατα σε ιδιωτικό). Είναι κρίμα να είσαι έγκυος και να το μάθεις 8 εβδομάδων. Σου ευχομαι μια θετική θετικότατη χοριακή!

jcEKp3.png  JKdkp3.png