Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παιδικός σταθμός στο Μενίδι

Recommended Posts

:) Καλησπέρα σε όλες τις μαμάδες του site!

Να πω ότι είναι πολύ ενθαρρυντικό να βλέπεις τους γονείς σήμερα να ψάχνονατι τόσο πολύ(ακόμα και μέσω internet) για το τί είναι καλύτερο για το παιδί τους!

Εγώ δεν είμαι ακόμα μαμά(ελπίζω να γίνω σύντομα!!), αλλά θα ήθελα την πολύτιμη γνώμη σας(μιας και βλέπω ότι έχετε κάνει εκτενή έρευνα) πάνω στο θέμα μου!

Ετοιμάζομαι λοιπόν να ανοίξω έναν παιδικό σταθμό στο Μενίδι και θα ήθελα προτάσεις από εσάς σχετικά με τα όσα θα πρέπει να προσφέρω στα παιδιά και στους γονείς! Γιατί καλοί οι κανονισμοί της Νομαρχίας αλλά είμαι σίγουρη ότι δεν καλύπτουν τις ανάγκες των παιδιών!!!

Θα ξεκινήσω εγώ να σας πω κάποια πράγματα που έχω υπ'όψιν μου όπως:

1. Απαράδεκτο τα παιδάκια να τα βάζουν για ύπνο στο πάτωμα ή τρία μαζί(όπως ανέφερε μία μαμά σε αυτό το site)

2. Απαράδεκτο να έχουν τα παιδάκια μέσα στο σχολικό 1.30 ώρα!!

3. Εννοείται ότι θα λάβω υπ'όψιν μου τους κανονισμούς της Νομαρχίας

Αυτά μου έρχονται προς το παρόν!

Παρακαλώ όποια μαμά εκεί έξω έχει τη διάθεση να με συμβουλέψει ώστε να προσφέρω στα παιδάκια το καλύτερο!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, Μαργαρίτα!

8b66868b08.png

Διαφημίσεις

Νταίζυ,

εγώ αυτό που θα ήθελα να σου πω ειναι να δεις τα παιδάκια οπως πραγματικά ειναι παιδάκια που έχουν ανάγκη να μείνουν εκεί γιατι οι γονείς δουλεύουν άρα να ειναι ενα δευτερο σπιτι τους. Με χώρους, ανθρώπους και ρυθμους σπιτιου μαζί ομως και με τους παιδαγωγικους ρόλους του παιδικου.

Λοιπον ενας παιδικος σταθμος που δεν εχει κρεββατάκια για τα μωράκια και τα παιδάκια ειναι θέμα, η κουζίνα να είναι αψογα οργανωμένη αλλά να εχει εκει μεσα τραπεζάκι και καρεκλιτσες για να τρωνε και τα παιδάκια οπως στο σπιτι στην κουζίνα τους. Και ο ενιαίος χώρος, το σαλόνι δηλαδη του σπιτιου, να ειναι χωρος παιχνιδιου και μαθησης. Εν ολίγοις ο παιδικος σταθμος να ειναι μικρογραφία ενος σπιτιου.

Οσον αφορά τις μετακινήσεις των παιδιών, συμφωνω οτι η πολύωρη αναμονη στο σχολικό και τα μεγάλα δρομολογια δεν εξυπηρετουν καθολου τα παιδια αλλα για να το αντιμετωπισεις θεωρω οτι πρεπει να διαθετεις περισσσοτερα του ενος λεωφορειου.

Καλη τύχη και καλή επιτυχία....

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΡΑ 3 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΩ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ.ΜΕΝΟΥΜΕ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ?ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ(ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ,ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ,ΝΕΑ ΚΗΦΙΣΙΑ)?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ. :P

Διαφημίσεις

κατ'αρχάς να χαίρεσαι την κορούλα σου! Επειδή διάβασα πολλά άρθρα εδώ για τους παιδικούς(μιας και σκέφτομαι να ανοίξω) να σου πω ότι θα βρεις περισσοτερες πληροφορίες σε άλλα topic. Αν δεν βρίσκεις κάτι κάνε μια αναζήτηση με τη λέξη Θρακομακεδόνες και θα βρεις!

Φιλια!

:wink:

8b66868b08.png