Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

BLOCKING SCIENTIFIC RESEARCH IN ONCOLOGY / CANCER...ΦΡΑΓΗ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ...

Recommended Posts

P { margin-bottom: 0.08in; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); }P.western { font-family: "Liberation Serif","Times New Roman",serif; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: "WenQuanYi Micro Hei"; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: "Lohit Hindi"; font-size: 12pt; }A:link { } To:MEPs European Parliament & its President & the Chairwoman of its Committee on Petition , Others

c.c. PEOPLE, Embassies of E.U. Nations, Εισαγγελείες[Α.Π.+Εφετών+Πρωτοδικών] των Αθηνών,κ.α.

From: Joseph-Christos Kondylakis, Research Scientist, Mikras Asias 13, Agios Nikolaos, Anavissou, 19013 Attiki, Greece, tel+fax:+30-22910-55275 , Friday-1-July-2016

HUGE ILLEGAL VIOLATION FROM THE COMMITTEE ON PETITIONS OF EUROPEAN PARLIAMENT WITH THE ILLEGAL!!! JUSTIFICATION MEANING THAT THE HEALTH/CANCER!! OF EUROPEAN CITIZENS IS...NOT IN THE INTERESTS OF EUROPEAN UNION and therefore Rejecting! my Petition to European Parliament refering to my Fundamental scientific theoretical research on “The Unified Theory of Oncology” and the Fact of BLOCKING the ONCOLOGICAL/CANCER scientific research,E.T.C.,...

Dear Sir(s) + Madam(s)

I have submitted to European Parliament,2016, my Petition with the registration number 0123/2016 concerning a Fundamental Theme of Health of European citizens & the Humanity the BLOCKING OF ONCOLOGICAL/CANCER RESEARCH in certain Vital cases including my case ,as the creator of the Fundamental Scinetific Theoretical Research “THE UNIFIED THEORY OF ONCOLOGY” since 1983 that can be used as “compass” to Guide! and Accelarate!! the Applied Oncological scientific research towards to the cure of Cancer illness , hopefully effectively at most of its cases...

I received from the European Parliament/The Chair of Committee on Petitions its letter to me with registration information D312213 24-06-2016 , Brussels,NP/sp [iPOL-COM-PETI D (2016) 29022 ]

which Reject! my Petition on ONCOLOGICAL/CANCER Problems with the HUGE ILLEGAL justification that...(HEALTH/ONCOLOGY/CANCER) is NOT in the Interests/activities of European Union...when actually exist from the Treaties of European Union a whole E.U. Policy in HEALTH...

My “The Unified Theory of Oncology” have received many good scientific comments from Professors of Universities since 1983 and f.e. I can mentioned the very good scientific comments from Professors Shigekoto Kaihara,M.D. of University of Tokyo ,Japan,1983 and Professor R.K. Mishra ,Biophysicist,All-India Institute of Medical Sciences ,NewDelhi, India,1984 and Others and later part of it it was presented in European Scientific Symposium “Recent Advances in Diagnostic Imaging And Supportive Care in Oncology” 17-20 July 1997 , Thessaloniki,Makedonia,Greece and also it was published in the scientific journal “Iatriko Bima” issue 84 (in its section Medicine On-line) of the Hellenic Medical Doctors Association...

s.n. I am a physicist graduated with the excellent degree from the Aristotle University of Thessaloniki,Greece and having a M.Sc from the McGill University of Canada awarding me a Scholarship paying all mine finance in Canada ,and I have created & published many Fundamental Scientific Theories that open new research Directions in sciences & technologies,e.t.c.,...

Note: in its letter to me from the European Parliament (mentioned above) writes that the European Parliament are...not empowered to judge the quality or significance of my oncological research or to investigate my complains...BUT this is NOT true , because the European Parliament CAN create a Group of excellent scientists(Biophysicists, Biochemisists, Genetics, molecular biology, medical doctors ,Theoretical Scientists and others) that hopefully can understand my Theoretical research in Oncology and also to create an Investigation subcommittee to investigate my claims on BLOCKING THE ONCOLOGICAL RESEARCH in certain Vital cases including my case and my history...

THEREFORE I ask to make Admissible my above mentioned Petition and to do the above

written,ETC,with full Responsibilty and Care!! to TOP HEALTH PROBLEM the CANCER Illness...

Διαφημίσεις

P { margin-bottom: 0.08in; } Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ “ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ” του Ιωσήφ-Χρήστου K.

Κονδυλάκη / Joseph-Christos Kondylakis - Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΡΩΣTΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ...

Εστιάστε στην Ουσία της επιστημονικής μου Θεωρίας που είναι ότι στην μοριακή και υπομοριακή πληροφορική (που περιλαμβάνει και την γεννετική) & τα πληροφοριακά δικτυώματα τους που ελέγχουν τον ρυθμό πολλαπλασιασμού του κυτάρου βρήσκεται η αιτία της καρκινικής αρρωστιας,κ.τ.λ.,... από τον Ιωσήφ-Χρήστο Κονδυλάκη

------------------------------------------------------------

ΦΡΑΓΜΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ/ΚΑΡΚΙΝΟΥ

& η παράνομη! απόρριψη της Αναφοράς μου πρός το Ευρωπα'ι'κό Κοινοβούλιο...

Πρός τους Ευρωβουλευτές & τον Πρόεδρο του Ευρωπα'ι'κού Κοινοβουλίου & την πρόεδρο της επιτροπής των Αναφορών του Ευρωπα'ι'κού Κοινοβουλίου και Αλλους...

Κοινοποίηση πρός τον ΛΑΟ , Πρεσβείες των Εθνών της Ευρωπα'ι'κής Ενωσης, Εισαγγελείες [Α.Π. + Εφετών +Πρωτοδικών] των Αθηνών , κ.α.

Από τον Ιωσήφ-Χρήστο Κ. Κονδυλάκη/Joseph-Christos Kondylakis , Επιστήμων Ερευνητής, Μικράς Ασίας 13, Αγιος Νικόλαος της Αναβύσσου, 19013 Αττική, τηλ+φαξ 22910-55275 , Παρασκευή-1-Ιουλίου-2016

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ & ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ!!! ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΝΝΟΕΙ ΟΤΙ Η ΥΓΕΙΑ/ΚΑΡΚΙΝΟΣ!! ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑ'ΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ και δι'αυτό απορρίπτουν! Την Αναφορά μου πρός το Ευρωπα'ι'κό Κοινοβούλιο που αναφέρεται εις την Θεμελειώδη επιστημονική μου έρευνα της “Ενοποιημένης Θεωρίας της Ογκολογίας” και το Γεγονός του ΦΡΑΓΜΟΥ ΤΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗΣ/ ΚΑΡΚΙΝΟΥ επιστημονικής έρευνας,Κ.Τ.Λ.,....

Αγαπητοί Κύριε(οι) + Κυρία(ες)

Εχω υποβάλει εις το Ευρωπα'ι'κό Κοινοβούλιο το 2016 την Αναφορά μου με τον αριθμό πρωτοκόλου 0123/2016 που αφορά το Θεμελειώδες Θέμα της Υγείας των Ευρωπαίων πολιτών & της Ανθρωπότητος δια τον ΦΡΑΓΜΟ!! ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ/ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε ορισμένες Ζωτικής σημασίας περιπτώσεις που περιλαμβάνουν και την περίπτωση μου(εμένα προσωπικά), ως τον δημιουργό της Θεμελειώδους επιστημονικής έρευνας με κατεύθυνση πρός την θεραπεία της Καρκινικής αρρώστιας, ευελπιστόντας στις περισσότερες των περιπτώσεων της...

Ελαβα από το Ευρωπα'ι'κό Κοινοβούλιο/την πρόεδρο της επιτροπής Αναφορων του την επιστολή της με στοιχεία πρωτοκόλου της D312213 24-06-2016, Βρυξέλες, NP/sp [iPOL-COM-PETI D (2016) 29022 ] με την οποία απορίπτει την Αναφορά μου πάνω εις τα ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΑ/ΚΑΡΚΙΝΟΥ Προβλήματα με την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ της δικαιολογίας της ότι...Η ΥΓΕΙΑ/ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ/ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΔΕΝ...εμπίπτει μέσα εις τα ενδιαφέροντα της Ευρωπα'ι'κής Ενωσης...όταν εις την πραγματικότητα υπάρχει από τις Συνθήκες της Ευρωπα'ι'κής Ενωσης πλήρης Ευρωπα'ι'κή πολιτική εις τον τομέα της ΥΓΕΙΑΣ...

Η “Θεωρία μου της Ενοποιημένης Ογκολογίας” έχει λάβει πολλά καλά εεπιστημονικά σχόλεια από Καθηγητές Πανεπιστήμιων από το 1983 ,και ενδεικτικά σας αναφέρω τον Καθηγητή Shigekoto Kaihara,Ιατρό, του Πανεπιστημίου του Τόκυο της Ιαπωνίας (που θεωρήται “Γίγαντας” εις τον τομέα της Ιατρικής πληροφορικής),1983, και τον Καθηγητή R. K. Mistra, Βιοφυσικό, του Ολοκλήρου της Ινδίας Ινστιτούτου των Ιατρικών Επιστημών , εις το Νέο Δελχί της Ινδίας,1984 και Αλλους και αργότερα τμήμα της Θεωρίας μου παρουσιάστηκε εις το επιστημονικό Συνέδριο “Πρόσφατες Πρόοδοι εις την διαγνωστική απεικονιστική και την υποστηριτική φροντίδα της Ογκολογίας” 17-20 Ιουλίου 1997 εις την Θεσσαλονίκη της Ελλάδος και επίσης δημοσιεύθηκε εις το επιστημονικό περιοδικό του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου “Ιατρικό Βήμα” τεύχος 84 εις το τμήμα του Ιατρική On-Line) ….

Υ.Σ. Είμαι ένας Φυσικός πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης αποφοιτήσας με βαθμό πτυχίου “Αριστα” και έχω ένα Μάστερ των Επιστημών από το Πανεπιστήμιο McGill του Καναδά με Καναδική υποτροφία που κάλυψε πλήρως τα οικονομικά των σπουδών & της ζωής μου εις τον Καναδά και έχω δημιουργήσει και δημοσιεύσει πολλές Θεμελειώδεις Επιστημονικές Θεωρίες οι οποίες ανοίγουν νέες κατευθύνσεις επιστημονικών ερευνών εις τις επιστημές & τις τεχνολογίες,κ.τ.λ.,...

Σημείωση : Εις την επιστολή τους πρός εμένα(που αναφέρθηκε προηγουμένως) το Ευρωπα'ι'κό Κοινοβουλιο γράφει ότι δέν...εχει την δυνατότητα να κρίνει την ποιότητα και σημασία της ογκολογικής μου έρευνας ή να ερευνήσει τα παράπονα μου...ΑΛΛΑ αυτό είναι Ψευδές , διότι το Ευρωπα'ι'κό Κοινοβούλιο ΜΠΟΡΕΙ να δημιουργήσει μία Ομάδα από Αρίστους Επιστήμονες( Βιοφυσικούς,Βιοχημικούς,Γεννετιστές,Μοριακούς Βιολόγους,Ιατρούς,Θεωρητικούς Επιστήμονες και Αλλους) οι οποίοι ευελπιστώ θα κατανοήσουν την Θεωρητική μου Ερευνα εις την Ογκολογία και επίσης μπορεί το Ευρωπα'ι'κό Κοινοβούλιο να δημιουργήσει μία Ανακριτική επιτροπή δια να ερευνήσει τα παράπονα μου στο Θέμα των ΦΡΑΓΜΩΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ σε ορισμένες Ζωτικής σημασίας περιπτώσεις περιλαμβάνουσα και την δική μου περίπτωση(και εμένα προσωπικά) και την προσωπική μου ιστορία...

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ αιτούμαι να κάνεται Παραδεκτή την Αναφορά μου(που ανέφερα προηγουμένως) και να πράξετε αυτά που σας γράφω προηγουμένως,Κ.Τ.Λ., με πλήρη Υπευθυνότητα και Φροντίδα!! εις ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ την Αρρώστια του ΚΑΡΚΙΝΟΥ...

• 9 months later...

To:U.N.,I.C.C.'Prosecutor,European Authorities,Embassies of Nations,Interpol,Europol,Others...

Πρός τις Εισαγγελείες[Α.Π.+Εφετών+Πρωτοδικών] Αθηνών+Ε.Υ.Π.+Ελληνική Αστυνομία,κ.α.

IN SEARCHING FOR CONSPIRACY FOR BLOCKING FUNDAMENTAL

SCIENTIFIC RESEARCH IN CANCER ILLNESS...

by Joseph-Christos Kondylakis,Research Scientist,Mikras Asias 13,Agios Nikolaos,Anavissou,

19013 Attiki,Greece,tel+fax:+30-2291055275, Saturday-29-April-2017

Your references are:

[1] My Fundamental scientific research on “The Unified Theory of Oncology”,since 1983...

[2] My articles in Internet, to be found by using “key” words “Unified Theory Oncology”, “Joseph Christos Kondylakis”, “Ιωσήφ Χρήστος Κονδυλάκης” and in the Internet site(with my user names Thinking,Petition) : https://semfe.gr/forum/viewforum.php?f=21

[3] Our previous & future communications ,and my past history,E.T.C.,...

Conspiracy may be defined as “An agreement between two or more persons to engage jointly in an unlawful or criminal act, or an act that is innocent in itself but becomes unlawful when done by the combination of actors.” and note that “conspiracy requires less than attempt. A conspiracy may exist before a crime is actually attempted”

[from Internet site: http://legal-dictionary.thefreedictionary.com/conspiracy ]

Fundamental Scientific Research may be defined as the Scientific Research that open major new direction(s) of Research in a scientific field(s) of knowledge.

This article is writen because of the following facts:

A. Those information & facts contained into the above mentioned references (are)...

B. Only in USA the “Cancer Industry” is a 124.6 Billions dollars/year Industry and in the Internet site:

http://www.theorganicprepper.ca/making-a-killing-with-cancer-a-124-6-billion-dollar-industry-12092013 is asked the following question “If you had a business selling something that made you well over a hundred billion dollars per year, would you take steps to eradicate the need for your business? Or would you make every effort for that money continue rolling in?...”

C. The International Dictatorship on the Gentiles(Not jews) which control the World Economy,the Mass Communications Media, the major International Secret Societies,major Politicians & Others...

1. The following scientific facts:

1. There is No major progress in the published Cancer research for the last 70 years , although huge Billions of dollars have been given to Cancer research ,and although perhaps more difficult scientific fields as the numbers theory,theoretical high energy physics,theoretical nuclear physics,quantun-general relativity physics,space travelling studies have much progressed with much less money allocated to them...

2. Because of the complexities of the living beings and particularly for Real progress in the Cancer scientific research a Fundamental Unified Theory of Oncology is mandatory required to Guide in accelarating & systematic way the applied oncological scientific research...This theory was first created in 1983 by Joseph-Christos Kondylakis ,BUT then HUGE Barriers is put to its creator...(f.e. Study our relevant communications and the above mentioned References (are)... )

This author think that a common way that possibly the in searching international conspiracy may be applied is by using Media & Journals Control & “brain washing” & psychological motivation(s) to its actors in the decision(s) area(s),in additional to usual ways a Conspiracy may be applied,E.T.C.,...

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ “ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ” του Ιωσήφ-Χρήστου Κ.

Κονδυλάκης ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΡΜΟΣΜΕΝΗ

ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ/ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΕΡΕΥΝΑ...

από τον Ιωσήφ-Χρήστο Κ. Κονδυλάκη(Joseph-Christos Kondylakis),Επιστήμονα Ερευνητή,Μικράς Ασίας 13,Αγιος Νικόλαος ,Αναβύσσου,19013 Αττική,τηλ+φαξ 2291055275,Πέμπτη-27-Απριλίου-2017

Σχετικές αναφορές είναι οι ακόλουθες:

[1] Η “Ενοποιημένη Θεωρία της Ογκολογίας”(The Unified Theory of Oncology” ,ως σύνολο άρθρων,που υπάρχει εις το βιογραφικό του Ιωσήφ-Χρήστου Κονδυλάκη του Ιουλίου 2014+το συνοδευτικό του CD, το οποίο υπάρχει εις το γραφείο της Γενικής Διευθύντριας του C.E.R.N., εις το γραφείο του τέως Προέδρου του Ευρωπα'ι'κού Κοινοβουλίου Mr. Martin Schulz, εις την Βασιλική Ολλανδική Πρεσβεία εν Ελλάδι, εις την Καναδική Πρεσβεία εν Ελλάδι, εις τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, εις την Εισαγγελεία Πρωτοδικών Αθηνών και Αλλού...

[2] Τα επιστημονικά άρθρα μου ,που μπορούν να ευρεθούν ψάχνοντας εις το Ιντερνετ, χρησιμοποιούντας ως λέξεις “κλειδιά” “Unified Theory Oncology”,”Joseph Christos Kondylakis”,”Ιωσήφ Χρήστος Κονδυλάκης” και τις συνεισφορές μου (ως όνομα χρήστου Thinking,Petition) εις την Ιντερνετ δ/νση

https://semfe.gr/forum/viewforum.php?f=21

[3]Βιβλίο “Cell Signaling:Principles & mechanisms” by Wendell Lim,Bruce Mayer,Tony Pawson,2015

Τό 1983 άρχισα να δημιουργώ την πρωτότυπη και θεμελειώδη επιστημονική Θεωρία μου την “ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑΣ”, αλλά τα πιό διαφημισμένα επιστημονικά περιοδικά δεν δημοσίευσαν την Θεωρία μου, ούτε μου επιβεβαίωναν την λήψη των συστημένων επιστολών που τους έστελνα και περιείχαν την Θεωρία μου, και τα Ελεγχόμενα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας εις την Ελλάδα και Διεθνώς ουδέποτε δημοσίευσαν την Θεωρία μου της Ογκολογικής/Καρκινικής επιστημονικής έρευνας μου...

Το ίδιο έτος το 1983, το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ των ΗΠΑ(Καθηγητής Χρήστος Αντωνιάδης) πολύ ευρέως,διεθνώς και εις την Ελλάδα, υπέρ-διαφήμιζόταν ότι ανακάλυψε την αιτία του καρκίνου να είναι...ένας ιός πειράτης!! ...και ευρύτατα διεθνώς και εις την Ελλάδα τα Ελεγχόμενα μέσα μαζικής επικοινωνίας παρουσίαζαν την έρευνα του καρκίνου του...ιού πειρατή ως την μόνη αιτία της καρκινικής αρρώστιας...το οποίο αργότερα αποδείκτηκε να είναι...μιά πολύ χαζή ιδέα...(αναφορές π.χ. εις τα ευρύτατα διεθνώς διαφημιζόμενα άρθρα και εις την Ελλάδα ως κύριο άρθρο εις την εφημερίδα “Το Βήμα” της 30-Οκτωβρίου-1983 )

Το 2015 δημοσιεύθηκε το βιβλίο “Cell Signaling:Principles & mechanisms' by Wendell Lim,Bruce Mayer,Tony Powson(αναφ. [3]) το οποίο πιστοποίησε ότι η Εφηρμοσμένη! Επιστημονική έρευνα βεβαιώνει τις Αρχές της πρώτης θεμελειώδους επιστημονικής έρευνας εις την μοριακή και υπό-μοριακή πληροφορική και εις την Ογκολογία/Καρκίνου ερευνάς μου της “Ενοποιημένης Θεωρίας της Ογκολογίας” του Ιωσήφ-Χρήστου Κ. Κονδυλάκης από το 1983...ήτοι , από την σελίδα 1 του ανωτέρω αναφερομένου βιβλίου “Cell Signaling” διαβάζουμε “Αυτή η ικανότητα των κυττάρων να ανιχνεύουν ή να λαμβάνουν πληροφορίες και να τις επεξεργάζονται δια να πάρουν αποφάσεις, μπορεί να θεωρηθεί ευρύτερα υπό την έννοια της επεξεργασίας πληροφοριών” και από την σελίδα 2 του βιβλίου διαβάζουμε “Εικόνα 1-1.Τα Συστήματα κυτταρικών σημάτων επεξεργάζονται πληροφορίες.(α) Ο ρόλος των συστημάτων κυταρικών σημάτων είναι να λαμβάνουν είσοδο από το περιβάλον και, επι τη βάση αυτής της εισόδου, να παράγουν την κατάλληλη ανταπόκριση. Η επεξεργασία πληροφοριών που γίνεται από το κύτταρο είναι ,επι των αρχών, παρόμοια με αυτή των άλλων γνωστών συστημάτων επεξεργασίας πληροφοριών, όπως ο εγκέφαλος ή ο ηλεκτρονικός υπολογιστής.(β) Η κυτταρική επεξεργασία πληροφοριών πρέπει να επιτυγχάνεται από πυκνώς πακεταρισμένη συλλογή βιομορίων.(β. Προσαρμοσμένο από D.S. Goodsell,Trends Bioch.Sci. 16:203-206,191)

Το ανωτέρω αναφερόμενο “ Η επεξεργασία πληροφοριών που γίνεται από το κύτταρο είναι επι των αρχών παρόμοια με αυτή των άλλων, γνωστών συστημάτων επεξεργασίας πληροφοριών, όπως ο εγκέφαλος ή ο ηλεκτρονικός υπολογιστής”,το 2015,από την Εφηρμοσμένη επιστημονική έρευνα ,είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η κυρία Αρχή που στηρίζεται η Θεμελειώδη Θεωρία μου “Η Ενοποιημένη Θεωρία της Ογκολογίας” και που πρωτοέγράφηκε το 1983 από τον Ιωσήφ-Χρήστο Κ. Κονδυλάκης(Joseph-Christos Kondylakis)...

Παρατήρηση : Η “Ενοποιημένη Θεωρία της Ογκολογίας” μου ,1983, έλαβε πολύ καλά επιστημονικά σχόλεια από αρίστους Καθηγητές Πανεπιστημίων , όπως τους Prof. Shigekoto Kaihara,M.D.,University of Tokyo,Japan , dated 2-December-1983 and from Prof. R.K. Mishra,ALL-India Institute of medical Sciences,Department of Biophysics,dated 23-April-1984 and Others,παρουσιάστηκε σε Ευρωπα'ι'κό Πανεπιστημιακό Ιατρικό Συνέδρειο Ογκολογίας ,δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου “Ιατρικο Βήμα”,τεύχος 84,Κ.Τ.Λ..,...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...