Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

συνεχεια εγκυμοσύνης ενω έπεσε η χοριακη?

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπερα!Θελω την βοήθεια σας!Την Παρασκευή έκανα χοριακη και βγήκε 24,70 χωρις ομως καθυστέρηση ημουν στην 9 μερα μετα την ωοριξια..και μου ειπε ο γιατρός μου οτι για τοςο νωρίς ειναι πολυ καλη η τιμη και την δευτερα δηλαδή προχθές να ξαναπάω πάλι για χοριακη έκανα λοιπόν και ειχε πέσει στο 7,30 ο γιατρός μου δεν μου ακύρωσε την συνέχεια τις εγκυμοσύνης δεν ξερω γιατι το θεμα ειναι οτι τον εμπιστεύομαι γιατι με εχει βοηθησει παρα πολυ!Μου ειπε αύριο να ξαναπάω για χοριακη αλλα πριν την χοριακη να πάω για υπέρηχο!Μιας και σημερα ειμαι στην πρώτη μερα καθυστέρησης αναρωτιέμαι αν και λίγο χαζή ερώτηση υπαρχει μηπως καποια κοπέλα που να συνέχισε η εγκυμοσύνη κανονικα τις μετα απο πτώση τις χοριακης?Η αλήθεια ειναι οτι εχω χάσει την ελπίδα μου οτι μπορει να συνεχιστεί αλλα απο απορία ηθελα να σας ρωτήσω αν εχει τύχει σε καποια παρόμοια περίπτωση!Θα ηθελα παρα πολυ να με βοήθηση καποια κοπέλα και να μου λύση την απορία μου!

Επισης ο γιατρός μου μου ειπε μετα απο δίκη μου πίεση οτι πριν δέκα μερες ειχε μια περίπτωση με μια γνωστή μου να η οποία ειχε 20 μερες καθυστέρηση και δεν πίστευε καθόλου οτι ήταν έγκυος και πήγε για χοριακη μετα απο οδηγίες του η χοριακη μηδενική αλλα δεν πιστηκε απο το αποτέλεσμα και της έκανε υπέρηχο και τσουπ άκουσαν καρδιά.....!

Διαφημίσεις

την Χοριακη την έκανες στο ίδιο εργαστήριο ;παίζει πολυ σημαντικό ρόλο.

Επίσης πήρες κάποιο φάρμακο για πρόκληση ωορρηξίας;

ειναι δυσκολο για εμάς να σου πούμε τι θα γινει. Απο την μεριά μου δεν εχω ακούσει ποτε κατι σαν την τελευταία ιστορία που σου ειπε ο γιατρος σου. Ειναι έμπειρος άνθρωπος ;

Όσο για την Χοριακη , επειδή σου εχει ξανασυμβεί παρόμοιο γεγονός θα σου έλεγα να κρατάς μικρό καλάθι γλυκό μου κορίτσι . Εςυ η ίδια ειχες την εμπειρία αυτή ξανά πριν και ξέρεις καλύτερα απο μενα.

Αλήθεια μετα απο την προηγούμενη φορά έκανες ολοκληρωμένο κύκλο εξετάσεων ;

Εύχομαι απο την καρδιά μου να πάνε ολα καλα όμως και να πας κόντρα στους νόμους τη χοριακης !

Κοριτσια καλησπερα!Θελω την βοήθεια σας!Την Παρασκευή έκανα χοριακη και βγήκε 24,70 χωρις ομως καθυστέρηση ημουν στην 9 μερα μετα την ωοριξια..και μου ειπε ο γιατρός μου οτι για τοςο νωρίς ειναι πολυ καλη η τιμη και την δευτερα δηλαδή προχθές να ξαναπάω πάλι για χοριακη έκανα λοιπόν και ειχε πέσει στο 7,30 ο γιατρός μου δεν μου ακύρωσε την συνέχεια τις εγκυμοσύνης δεν ξερω γιατι το θεμα ειναι οτι τον εμπιστεύομαι γιατι με εχει βοηθησει παρα πολυ!Μου ειπε αύριο να ξαναπάω για χοριακη αλλα πριν την χοριακη να πάω για υπέρηχο!Μιας και σημερα ειμαι στην πρώτη μερα καθυστέρησης αναρωτιέμαι αν και λίγο χαζή ερώτηση υπαρχει μηπως καποια κοπέλα που να συνέχισε η εγκυμοσύνη κανονικα τις μετα απο πτώση τις χοριακης?Η αλήθεια ειναι οτι εχω χάσει την ελπίδα μου οτι μπορει να συνεχιστεί αλλα απο απορία ηθελα να σας ρωτήσω αν εχει τύχει σε καποια παρόμοια περίπτωση!Θα ηθελα παρα πολυ να με βοήθηση καποια κοπέλα και να μου λύση την απορία μου!

Επισης ο γιατρός μου μου ειπε μετα απο δίκη μου πίεση οτι πριν δέκα μερες ειχε μια περίπτωση με μια γνωστή μου να η οποία ειχε 20 μερες καθυστέρηση και δεν πίστευε καθόλου οτι ήταν έγκυος και πήγε για χοριακη μετα απο οδηγίες του η χοριακη μηδενική αλλα δεν πιστηκε απο το αποτέλεσμα και της έκανε υπέρηχο και τσουπ άκουσαν καρδιά.....!

Η πτώση της χοριακης γοναδοτροπίνης είθισται να μην αποτελεί βιώσιμη κύηση...όσο αφορά αυτό που γράφεις για τη γνωστή σου, αυτό αποοκλείεται...μάλλον κάτι δεν κατάλαβες εσύ καλά...τι να πω...κατανοώ την αγωνία σου κ εύχομαι σύντομα να πάρεις στα χέρια σου το πολυπόθητο αποτελεσμα...

jTRQp2.png KPxIp3.png

Οχι κοριτσια ακριβώς οπως σας τα γράφω!!!την ξερω την κοπέλα!και αυτο για την χοριακη μου το ειπε με την άποψη οτι έκανε λάθος το εργαστήριο και ένωση ήταν έγκυος η κοπέλα βγήκε μούφα η χοριακη και εάν δεν επέμενε να τις κανει υπέρηχο δεν θα καταλάβαινε οτι ήταν έγκυος!ναι εγω την χοριακη την έκανα στο ίδιο εργαστήριο οχι δεν πηρα κάτι για πρόκληση ωοριξιας η οτιδήποτε...απλα είχαμε επαφές και εγινε...το μονο που έκανα αυτή την φορα ήταν παρακολούθηση με υπέρηχο την ωοριξια μου..η οποία ευτυχώς σταθεροποιητε επιτέλους καθε 18 μερες...δεν τρέφω ελπίδες οπως σας ειπα απλα απο απορία ηθελα να το ρωτήσω αν υπαρχει τέτοια πιθανότητα!

Με λίγα λόγια το εργαστήριο ειναι αναξιόπιστο . Εγώ θα πήγαινα σε κάποιο αλλο .

Δεν εχει αλλο εκεί που εισαι;

Μακαρι να ειναι ολα λάθος πάντως και η Χοριακη σου να ειναι στην θέση της !

Διαφημίσεις

Και εγω το ευχομαι αλλα δεν πιστεύω το εχω μάθει το ποίημα πλέον!Ο γιατρός μου παντως γιαυτο μου ειπε αύριο να πάω πρώτα για υπέρηχο και μετα για χοριακη για να δούμε αν θα μπορέσει να δει κάτι αυτός και να καταλάβουμε μετα με βάση την χοριακη αν ειναι λάθος η οχι!

Οχι κοριτσια ακριβώς οπως σας τα γράφω!!!την ξερω την κοπέλα!και αυτο για την χοριακη μου το ειπε με την άποψη οτι έκανε λάθος το εργαστήριο και ένωση ήταν έγκυος η κοπέλα βγήκε μούφα η χοριακη και εάν δεν επέμενε να τις κανει υπέρηχο δεν θα καταλάβαινε οτι ήταν έγκυος!ναι εγω την χοριακη την έκανα στο ίδιο εργαστήριο οχι δεν πηρα κάτι για πρόκληση ωοριξιας η οτιδήποτε...απλα είχαμε επαφές και εγινε...το μονο που έκανα αυτή την φορα ήταν παρακολούθηση με υπέρηχο την ωοριξια μου..η οποία ευτυχώς σταθεροποιητε επιτέλους καθε 18 μερες...δεν τρέφω ελπίδες οπως σας ειπα απλα απο απορία ηθελα να το ρωτήσω αν υπαρχει τέτοια πιθανότητα!

καλησπέρα, στον υπέρηχο με τιμή 7,3 αλλά και με 25 ο γιατρός δεν κάνει υπέρηχο γιατί δεν πρόκειται να δει τίποτα. Πρέπει οι μονάδες να είναι 1000+ τουλάχιστον. Η πιθανότερη εκδοχή κορίτσι μου είναι η κύηση να είναι βιοχημική και σε λίγες μέρες να έρθει η περίοδο σου. Οι μονάδες αυτές είναι πάρα πολύ λίγες. Συγνώμη αλλά εγώ δεν θα είχα ελπίδες... Αλλα για μενα κανε μια χοριακη κάπου αλλού και βλέπεις μετά.

Και εγω το ευχομαι αλλα δεν πιστεύω το εχω μάθει το ποίημα πλέον!Ο γιατρός μου παντως γιαυτο μου ειπε αύριο να πάω πρώτα για υπέρηχο και μετα για χοριακη για να δούμε αν θα μπορέσει να δει κάτι αυτός και να καταλάβουμε μετα με βάση την χοριακη αν ειναι λάθος η οχι!

Δεν ξέρω ποσο εύκολο ειναι, γιατι βλέπω οτι μένεις επαρχία, αλλα εγώ με αυτά που διαβάζω, θα σε συμβούλευα να αλλάξεις γιατρό...για το εργαστήριο δεν το συζητάω καν...ό,τι να ναι...

jTRQp2.png KPxIp3.png

Κοριστια μου γεια σας!Πηγα για τον υπέρηχο σημερα ο γιατρός μου είδε πολυ καλο ενδομήτριο και μου ειπε πως δεν προκειτε να αδιαθετησω σύντομα...δεν είδε σάκο αλλα είδε στο ενδομήτριο μια κύστη και μου ειπε οτι ίσως ειναι ωχρο σωματιο και μου έγραψε κάποιες ορμονικές για να το επιβαιβεωσουμε και μαζί και την χοριακη τα οποία τα έκανα και περιμενω αποτέλεσμα το απόγευμα....Επισης μου ειπε οτι αν ειναι ωχρο σωματιο τότε αυτο ευθύνεται για την χοριακη που επεσε και απλα επειρασε το αποτέλεσμα και οτι αυτο συμβαίνει πολλές φορές στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης βεβαια δεν ελπίζω αλλα περιμενω να δω τι επιτέλους συμβαίνει....το ίδιο μου ειπε και η μικροβιολόγος ...η γνώμη σας?ξερετε κάτι σχετικά με αυτο?

Διαφημίσεις

Κοριστια μου γεια σας!Πηγα για τον υπέρηχο σημερα ο γιατρός μου είδε πολυ καλο ενδομήτριο και μου ειπε πως δεν προκειτε να αδιαθετησω σύντομα...δεν είδε σάκο αλλα είδε στο ενδομήτριο μια κύστη και μου ειπε οτι ίσως ειναι ωχρο σωματιο και μου έγραψε κάποιες ορμονικές για να το επιβαιβεωσουμε και μαζί και την χοριακη τα οποία τα έκανα και περιμενω αποτέλεσμα το απόγευμα....Επισης μου ειπε οτι αν ειναι ωχρο σωματιο τότε αυτο ευθύνεται για την χοριακη που επεσε και απλα επειρασε το αποτέλεσμα και οτι αυτο συμβαίνει πολλές φορές στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης βεβαια δεν ελπίζω αλλα περιμενω να δω τι επιτέλους συμβαίνει....το ίδιο μου ειπε και η μικροβιολόγος ...η γνώμη σας?ξερετε κάτι σχετικά με αυτο?

Προφανως κατα την ωορρηξία που έκανες δεν έσκασε το ωοθυλακιο που περιέχει το ωάριο κ ετςι δημιουργήθηκε η κύστη που λες...αν δεν αδιαθετησεις σύντομα ενδέχεται να σου δώσει φαρμακευτική αγωγή για να σου έρθει η περίοδος...αν παλι σε προλάβει η περίοδος μαζί με αυτήν πιθανότατα θα απορροφηθεί κ η κύστη...εγω αν ήμουν παντως στη θέση σου θα έπαιρνα κ μια δεύτερη γνωμη...

jTRQp2.png KPxIp3.png

Μα έκανα ωοριξια κανονικα την βρήκαμε με υπέρηχο και εκτός αυτού ειχα και θετική χοριακη που σημενει οτι μια χαρά σύλληψη εγινε...ο γιατρός μου είδε το ωχρο σωματιο και οχι το ωοθηλακιο...το ωχρο σωματιο απο οτι εχω διαβάσει παράγεται οταν σπάει το ωοθυλακιο και αν υπαρχει εγκυμοσύνη δλδ σύλληψη βοηθάει στο να στέλνει αιμα και να αναπτύσσεται το έμβρυο μέχρι και την 8 εβδομάδα που εχει δημιουργηθεί ο πλακούντας και πέρνει τα ηνία αυτός....αν δεν υπαρχει σύλληψη και εγκυμοσύνη στην τότε αυτί γεμίζει αιμα που δεν απελευθερωνεται πουθενά και το ωχρο σωματιο σπάει και έτσι περνούν ολα την σειρά τους για έναν καινούργιο κύκλο!απλα εγω δεν ήξερα οτι το ωχρο σωματιο επειρεαζει την β χοριακη και στις προηγούμενες δυο εγκυμοσύνες μου που τελικά δεν προχώρησαν επειδή παρακολουθούσα μόνιμος με υπάρχουν απο την αρχή λόγω θέματος δεν ειχα ποτε αυτο και απλα οι χοριακες μου μηδενίζονταν....

Κοριτσι καλησπερα, δε θα σου πω πολλα, γιατι πολυ απλα γνωριζω ελαχιστα επι του θεματος. Θα ηθελα μονο να σου δωσω μια συμβουλη.. Να παρεις μια δευτερη γνωμη. Δε θα σχολιασω την 20ημερη καθυστερηση με μηδενικη χοριακη, αλλα υπαρχουσα εγκυμοσυνη, ουτε τις οδηγιες του γιατρου σου. Απλα θα σου πω, επειδη αναφερθηκες σε 2 προηγουμενες βιοχημικες(αν καταλαβα καλα)κι αυτη ευχομαι να μην ειναι η τριτη, να ψαξεις λιγο παραπανω το λογο για τον οποιο το γονιμοποιημενο ωαριο δεν εμφυτευεται.... Αυτο.. Ειναι καθαρα προσωπικη μου αποψη και εγω δε θα επαναπαυομουν σε αυτο το γιατρο. Στα λεω πολυ φιλικα, με καμια διαθεση παρεξηγησης! Αυτα...

Κοριτσι καλησπερα, δε θα σου πω πολλα, γιατι πολυ απλα γνωριζω ελαχιστα επι του θεματος. Θα ηθελα μονο να σου δωσω μια συμβουλη.. Να παρεις μια δευτερη γνωμη. Δε θα σχολιασω την 20ημερη καθυστερηση με μηδενικη χοριακη, αλλα υπαρχουσα εγκυμοσυνη, ουτε τις οδηγιες του γιατρου σου. Απλα θα σου πω, επειδη αναφερθηκες σε 2 προηγουμενες βιοχημικες(αν καταλαβα καλα)κι αυτη ευχομαι να μην ειναι η τριτη, να ψαξεις λιγο παραπανω το λογο για τον οποιο το γονιμοποιημενο ωαριο δεν εμφυτευεται.... Αυτο.. Ειναι καθαρα προσωπικη μου αποψη και εγω δε θα επαναπαυομουν σε αυτο το γιατρο. Στα λεω πολυ φιλικα, με καμια διαθεση παρεξηγησης! Αυτα...

Έχουμε ψάξει με τον γιατρο μου το λόγο απο την πρώτη κιολας αποβολή και τέλικα υπήρχε θεμα αντιπατρικων έκανα το εμβόλιο και τωρα απλα επειδή ειχα μια παραξενιά στον κύκλο μου τον προηγούμενο μήνα μετα την αποβολή το πιο πιθανό να μην έκανα σωστή ωοριξια και γιαυτο εγινε οτι εγινε....περιμενω την χοριακη σε μισή ώρα και τιε εξετάσεις....και βλέπουμε....

Η χοριακη μου 0,1 οιστραδιολη 256 και προγεστερονη 5,80 ο γιατρός μου λεει πως ειναι πολυ υψηλή και πως αυτο εξήγησε μονο σε περίπτωση αρχομένης εγκυμοσύνης αλλα δεν καταλαβενει γιατι η χοριακη επεσε και θα ξαναπώ την δευτερα πάλι για υπέρηχο να σου ε πως εξελίσσεται....το μαρτύριο συνεχίζεται...

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια κ απο μενα!!!Σημερα η χοριακη μου ηταν 14 κ ο γιατρος μου ειπε να ξανακανω το Σαββατο να δουμε αν θα ανεβει!!!!Απο χθες ειχα αιμα σημερα οχι κ τοσο πολυ...μειωθηκε σημαντικα!!!Να χαρω η μπαααα;;;;εχει ξεκινησει καμια απο τοσο χαμηλα;;;;Η εμβρυομεταφορα εγινε την περασμενη τριτη 21/6.

Σας ευχαριστωωωω

Η χοριακη μου 0,1 οιστραδιολη 256 και προγεστερονη 5,80 ο γιατρός μου λεει πως ειναι πολυ υψηλή και πως αυτο εξήγησε μονο σε περίπτωση αρχομένης εγκυμοσύνης αλλα δεν καταλαβενει γιατι η χοριακη επεσε και θα ξαναπώ την δευτερα πάλι για υπέρηχο να σου ε πως εξελίσσεται....το μαρτύριο συνεχίζεται...

Κορίτσι μου, από τα λίγα που ξερω δεν ειναι δυνατον η χοριακή σου να ξεκινησε 27, να πηγε 0,1 και ο γιατρος σου να σου λεει, ελα να δουμε πώς εξελισσεται...εκτός αν δεν κατάλαβα καλά και δεν εννοεί εγκυμοσυνη, αλλα πχ πώς εξελίσσεται το ενδομήτριο κλπ και πότε θα αδιαθετήσεις τελικά...:confused:

Δηλαδή σου είπε ο γιατρός σου πως με χοριακή 0.10 υπάρχει εγκυμοσύνη;

rhIYp3.png

με 0,1 χοριακη δεν υπάρχει εγκυμοσύνη καλη μου.Η χοριακη σου είναι αρνητική. Για να βγει θετική η χοριακη πρέπει να είναι 5+ και για να δει κάτι στον υπέρηχο 1000+! Με τον θυροειδή σου έχεις ασχοληθεί ποτέ? Η προγεστερόνη σου είναι πάνω από το όριο. Εξέταση για οιστραδιολη δεν έκανα σε καμία από τις 2 εγκυμοσύνες για να έχω γνώμη. Αλλά μόλις διάβασα για την οιστραδιολη στο internet ότι ανεβαίνει και όταν υπάρχει κύστη. Αυτό μάλλον θέλει να δει ο γιατρός σου στον υπέρηχο γιατί η τιμή σου από ότι είδα είναι 3πλασια από το φυσιολογικό.

Έχουμε ψάξει με τον γιατρο μου το λόγο απο την πρώτη κιολας αποβολή και τέλικα υπήρχε θεμα αντιπατρικων έκανα το εμβόλιο και τωρα απλα επειδή ειχα μια παραξενιά στον κύκλο μου τον προηγούμενο μήνα μετα την αποβολή το πιο πιθανό να μην έκανα σωστή ωοριξια και γιαυτο εγινε οτι εγινε....περιμενω την χοριακη σε μισή ώρα και τιε εξετάσεις....και βλέπουμε....

Και μόνο οτι ο γιατρός σε έβαλε να κανεις αντίπατρικό εμβολιο αρκεί....

Το εψαξες αυτό πριν το κανεις?

Και αν όλα αυτα έγιναν πρόσφατα αποβολή, αντίπατρικό, ανωμαλία κυκλου ειναι λογικό οι εξετάσεις σου να έχουν περίεργες τιμές.

Και μόνο οτι ο γιατρός σε έβαλε να κανεις αντίπατρικό εμβολιο αρκεί....

Το εψαξες αυτό πριν το κανεις?

Και αν όλα αυτα έγιναν πρόσφατα αποβολή, αντίπατρικό, ανωμαλία κυκλου ειναι λογικό οι εξετάσεις σου να έχουν περίεργες τιμές.

Το έψαξα τόσο όσο δεν πήγαινε πριν το κανω και ειδα οτι εχει βοήθηση παρα πολλές γυναίκες....βεβαια ο καθένας εχει την άποψη του σχετικά και σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι οτι το εμβόλιο μπορει να ευθύνεται για το οτιδήποτε συμβαίνει ξερω κοριτσια που το έκαναν προσωπικά και έχουν αυτήν την στιγμή παιδάκια έμειναν έγκυες αμέσως μετα....επισης ρο εμβόλιο δεν εχει να κανει με τπτ απο τις εξετάσεις καθώς δεν περιέχει κάτι σχετικό με τις ορμόνες που αναπτύχθηκαν σε μένα ... Δεν αμφιβάλω το οτι μπορει να ειναι κάτι σχετικό με τις προηγούμενες αποβολές και απλα ο οργανισμός να αντιδρά επειδή ίσως "κουραστικε"...

Το έψαξα τόσο όσο δεν πήγαινε πριν το κανω και ειδα οτι εχει βοήθηση παρα πολλές γυναίκες....βεβαια ο καθένας εχει την άποψη του σχετικά και σε καμία περίπτωση δεν δέχομαι οτι το εμβόλιο μπορει να ευθύνεται για το οτιδήποτε συμβαίνει ξερω κοριτσια που το έκαναν προσωπικά και έχουν αυτήν την στιγμή παιδάκια έμειναν έγκυες αμέσως μετα....επισης ρο εμβόλιο δεν εχει να κανει με τπτ απο τις εξετάσεις καθώς δεν περιέχει κάτι σχετικό με τις ορμόνες που αναπτύχθηκαν σε μένα ... Δεν αμφιβάλω το οτι μπορει να ειναι κάτι σχετικό με τις προηγούμενες αποβολές και απλα ο οργανισμός να αντιδρά επειδή ίσως "κουραστικε"...

Θα ξεκινήσω λέγοντας σου οτι κι εγω ξέρω κοπελα που μετα απο αποβολές γέννησε το παιδάκι της, εφ όσον έκανε το αντίπατρικό εμβόλιο.

Παρ όλα αυτα ειναι απλά επικίνδυνο για την δική μας υγεία. Έχει την δυναμική της μεταμόσχευσης οργάνου καθώς βομβαρδίζεται ο οργανισμος σου απο λεμφοκύτταρα ενός μη συμβατού ανθρώπου με εσένα. Ειναι μια απόφαση που πλέον την πραγματοποιήσες και εύχομαι να σου βγει σε καλό.

Για την ιστορία και για όσους διαβάζουν εχω να πω οτι στην Αγγλία ειναι απαγορευμένο.

Και όπως μου εξήγησε αιματολόγος ειναι το μόνο εύκολο να δημιουργηθεί σ ένα εργαστήριο, και αν ηταν ενδεδειγμένο θα το έκαναν κατα κόρον. Γιατι λοιπόν ασχολούνται μόνο ελάχιστοι γιατροι με αυτό και τι κέρδος βγάζουν?

Δεν εχω ιδέα τι κέρδος μπορει να βγάζουν και ξερω οτι εχει απαγορευτεί σε πολλές άλλες χώρες αλλα ποσά αλλα ακομα απο αυτα που εμείς εδώ χρησιμοποιούμε ακομα έχουν καταργηθεί εκει....δεν εμπιστεύομαι σε καμία περίπτωση κανέναν με κλειστά μάτια αλλα αυτο θεώρησα μετα απο πολυ σκέψη οτι θα βοήθηση και το έκανα και ο θεός βοηθός....δεν ξερω τι μπορει να μου συμβεί αν ομως με βοηθήσει να αποκτήσω επιτέλους εμα παιδί θα κανω τα πάντα....αν πάλι ειναι να μου κανει κακό τόσα και τόσα μας κάνουν κακό στην καθημερινότητα οποτε και πάλι δεν εχεις απο που να κρυφτείς....τωρα απλα περιμενω τι θα συμβεί???αγνωστο....

Το ενδομήτριο συνεχίζει να μεγαλώνει έφτασε στα 32mm και η κύστη η οτιδήποτε τελος πάντων ειναι απο 53mm πήγε 52mm ξαναέκανα οιστραδιολη χθες και χοριακη σε πυρινικο ιατρό αυτή την φορα και σημερα περιμενω αποτελέσματα...