Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ιδιωτική Ασφάλεια/νοσοκομεία

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!

Είμαι καινούρια μαμά και δόξα το θεό μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάτι σοβαρό στο παιδί, πέρα από απλές ιωσούλες. Παρ' όλα αυτά επειδή δεν εμπιστεύομαι το δημόσιο, έχω κάνει ιδιωτική ασφάλεια στο παιδί, την οποία μέχρι στιγμής δεν έχω χρησιμοποιήσει πέρα απ' τον παιδίατρο.

Καθώς όμως ακούω διάφορα για τα ιδιωτικά νοσοκομεία (και καλά και κακά) θα ήθελα τη γνώμη σας αν έχετε πείρα. Όπως επίσης και για τα δημόσια νοσοκομεία παίδων θα ήθελα τη γνώμη σας. Για παράδειγμα, αν συμβεί κάτι σοβαρό και επείγον που θα τον τρέξω το γιο μου? Που μπορώ να δω ποια νοσοκομεία είναι καλύτερα από άλλα και με βάση ποια κριτήρια? Φαντάζομαι αυτό το μαθαίνεις λίγο πολύ εκ πείρας, οπότε ζητάω τη δική σας, εκτός κ αν υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζω!

Μήπως τα δημόσια παίδων είναι καλύτερα λόγω των πολλών περιστατικών για παράδειγμα? Έχετε εμπειρία από ιδιωτικά νοσοκομεία? Κάθε γνώμη είναι ευπρόσδεκτη!

Ευχαριστώ πολύ!

Διαφημίσεις

νομιζω οτι δεν μπορει να απαντηθει ετσι απλα το ερωτημα σου...προσωπικα νομιζω οτι εξαρτατε απο τον εκαστοτε γιατρο στον οποιο θα πεσει το περιστατικο ειτε πας σε δημοσιο ειτε πας σε ιδιωτικο...ως προς το κομματι της διαγνωσης μιλαω...γιατι για τις συνθηκες και την αναμονη,δεν νομιζω οτι τιθεται θεμα συγκρισης ιδιωτικου-δημοσιου...

εγω εχω απευθυνθει στην παιδιατρικη του μητερα καποιες φορες...εχω μεινει ευχαριστημενη σε ολα τα επιπεδα...

(οσο για τα περιστατικα στα δημοσια πχ στον παιδων, ναι βλεπουν πολλα περιστατικα,αλλα και μια μεγαλη μεριδα των εμπειρων γιατρων, εχουν φυγει και στραφει στην ιδιωτικη υγεια...και αν συμπεριλαβεις και την κατασταση στα νοσοκομεια στις μερες μας...πραγματικα και εγω θα ημουν σε διλλημα για ενα σοβαρο περιστατικο,αλλα νομιζω οτι θα εκλεινα προς ιδιωτικο νοσοκομειο)

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Αν πας καπου με ραντεβου,σε γιατρο της επιλογης σου,για πχ μια προγραμματισμενη επεμβαση,τοτε το ιδιωτικο ειναι μαλλον καλυτερη επιλογη.Για οτιδηποτε εκτακτο,μην περνατε ουτε απεξω απο ιδιωτικα.Δεν εχουν προσωπικο.

κι εγώ έχω ιδ. ασφάλεια για μένα... η μεγάλη μου έχει νοσηλευτεί στο Παίδων δύο φορές, βρέφος με ουρολοίμωξη, και στα τέσσερα επειδή ειχε καταπιεί κάτι δηλητηριώδες..οι εντυπώσεις μου από τους γιατρούς άριστες...η νοσηλεία και οι συνθηκες άθλια...και πάλι πριν τρία χρόνια την πήγαμε ως υπερεπείγον στο αγ. σοφια, με δύσπνοια και χαμηλό οξυγόνο από αλλεργία μη διεγνωσμένη..συνθήκες Μπαγκλαντές και Βενεζουέλας..και χειρότερα...οι γιατροί πάλι άριστοι. και σε αλλεργιολόγο στο Πεντέλης την πάω..Από την άλλη, τη μικρή μου που πέρασε ίωση ως νεογέννητο η παιδίατρος μου είπε και την πήγα στο Ιατρικό..γιατί οι συνθήκες στα δημόσια χειροτερεύουν ραγδαία και φοβόταν μην κολήσει κάτι χειρότερο..συμπέρασμα..άριστοι γιατροί και έμπειροι γενικα΄στα δημόσια, ανθώπινη περίθαλψη στα ιδιωτικά..Προσωπικα θα κρατούσα την ασφάλεια και θα τη χρησιμοποιούσα για τα συνήθη παιδικά ζητήματα..Αν χτυπα ξύλο κάτι ειναι πιο περίπλοκο, ίσως θέλει δημόσιο.

Φίλη μου με επιθετικό καρκίνο στο στήθος, διαγνώστηκε πριν δύο μήνες, ο δ/ντης στον Αγ.Σάββα γνωστός της, η πρώτη διαθέσιμη κλινη ήταν σε δύο μήνες..Εννοώ ότι η κατάσταση πια στα δημόσια είναι τραγική , δεν έχει χειρότερα.άλλο πχ το Παίδων πριν πέντε χρόνια ως περιβάλλον και συνθήκες, άλλο τώρα δυστυχως.

Αν πας καπου με ραντεβου,σε γιατρο της επιλογης σου,για πχ μια προγραμματισμενη επεμβαση,τοτε το ιδιωτικο ειναι μαλλον καλυτερη επιλογη.Για οτιδηποτε εκτακτο,μην περνατε ουτε απεξω απο ιδιωτικα.Δεν εχουν προσωπικο.

σε ποιο ιδιωτικο πηγες εκτακτα και δεν ειχαν προσωπικο?? αν πας το παιδι σε κλινικη για ενηλικες,ισως ναι, να μην εχει υπερηχογραφηστες ειδικους για παιδια πχ και να πρεπει να περιμενεις να καλεσουν...αλλα οπου εχω παει εγω τον μικρο, δεν εχουμε αντιμετωπισει προβλημα με τις ειδικοτητες γιατρων,παντα εφημερεουν ολες...

για πες παραδειγματα...καλο ειναι να τα μαθαινουμε να ξερουμε τι να αποφευγουμε...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

Διαφημίσεις